Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emily1801
    12. Rujan 2018. 09:42

Salatica i Zvrkica sretan vam rodendan cure! Sve najbolje od bebe i mene! 🎀🎁🎈🎉🎉
    Hvala puno za ovu Narucilicu, ja sam mislila uzeti u Mulleru s onim baby popustom ili kad budu imali popust na Mustelu sto je cesto ali ovo je puno bolja cijena. Jeste sigurne da je to original Mustela? Malo sam sumnjicava jer je puno jeftinija.
    A za stick netko je super pitao dal namazati direkt na bebinu kozu. Iskreno nemam pojma, nisam nikad o tome razmisljala. Probat cu direktno na kozu njezno proci stickom pa vidjeti prolazi li to ili joj se ne svidja. Ako ne smislit cu nesto drugo.

• nali
    12. Rujan 2018. 09:43

Salatice i Zvrkice sretan rodendan 🎂🍰🎉🎁💝

• zvrkica
    12. Rujan 2018. 09:43

Anna sretan rockas 🎉🎈🎊🎁🎀
    Nisam znala da je i tebi danas, oprosti ako mi ne promaklo

Cure ja sam doručkovala kroasanu sa čokoladom i mađaricu 😁😁 danas smijem 😂😂😂😂

• Neda30
    12. Rujan 2018. 09:47

Slavljenice sretan vam rođendan!!!💥💞💛💚💙💟💄👡👠⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘🥀🥀🥀🥀🌺🌺🌺🌺🌷🌷🌷

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

Salatica9192
    12. Rujan 2018. 09:57

Anna,
    srecan rodjendannn, sve najboljee 😊🎉🎁😊 Znaci tri rodjendana danas xD Mi se bas uganjali na ovom forumu. Isto je skoro bio isti dan za vise cura 😋
    Zvrkice, 
    ti se vec castisss. Njami haha. Ja sve moram cekati poslijepodne, a ogladnila sam 😶 Moram ici kukati hahaha.
    A bas cu provjeriti koliko je kod nas Mustela. Sad sam podijeljenog misljenja izmedju Mustele i samo ulja. Procitala sam clanak na fejsu i svidja mi se. Ali mi se svidja i dio iz moje knjige gdje se opisuje postupak kupanja uz spominjanje blagog sapuna ili antialergijske tecnosti. Mozda ponuditi bebi i jedno i drugo, pa neka ona odluci hahahahha 😋

Emily1801
    12. Rujan 2018. 10:00

Ajme Anna oprosti, nisam znala da je i tebi rođendan. Neka ti je najsretniji, zelim vam puno zdravlja i srece. 🎂🎈😍🎀🎉
    Kako znate kome je kad rodendan? 

m.girl6
    12. Rujan 2018. 10:04

Emily1801

Salatica i Zvrkica sretan vam rodendan cure! Sve najbolje od bebe i mene! 🎀🎁🎈🎉🎉
    Hvala puno za ovu Narucilicu, ja sam mislila uzeti u Mulleru s onim baby popustom ili kad budu imali popust na Mustelu sto je cesto ali ovo je puno bolja cijena. Jeste sigurne da je to original Mustela? Malo sam sumnjicava jer je puno jeftinija.
    A za stick netko je super pitao dal namazati direkt na bebinu kozu. Iskreno nemam pojma, nisam nikad o tome razmisljala. Probat cu direktno na kozu njezno proci stickom pa vidjeti prolazi li to ili joj se ne svidja. Ako ne smislit cu nesto drugo.

Je, je original je bez brige. Imaju moje šogorice i kupaju nećake i nećakinje u toj musteli tako da malci miriše baš dobro, nešto prekrasno. 
    Jako volim taj miris mustele, onako nježni i bebasti. Čak mislim uzeti i sebi ulje za kupanje, rekla mi je kuma da je presavršeno. 

Noa 💙

Salatica9192
    12. Rujan 2018. 10:04

Emily1801

Ajme Anna oprosti, nisam znala da je i tebi rođendan. Neka ti je najsretniji, zelim vam puno zdravlja i srece. 🎂🎈😍🎀🎉
    Kako znate kome je kad rodendan?

Ja sam inace ponovila 20 puta hahahahha 🤣🤣 Narcisiodna Salatica 🤣 Pa se javila i Zvrkica da je i njoj taj dan i onda nam je cestitala prva jutros i krenulo je 😊😋

du1988
    12. Rujan 2018. 10:07

drage nase slavljenice-salatia, zvrkica i annaO, zelim vam najsretniji rodjendan i mustelom okupane mirisljave bebice koje puno spavaju i papaju 😊 uzivajte u svom danu!! ❤️🎀😊😘

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    12. Rujan 2018. 10:09

AnnaO, također i tebi sretan rođendan _*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.