Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    12. Rujan 2018. 11:30

zadranka, bas mi je drago da je sve ok! Nadam se da ce ti ostatak trudnoce proci bez briga i stresa! 

url=https://lilypie.com]

• Kani07
    12. Rujan 2018. 11:32

Ana i tebi sretan rockas😁!
    Zadranka cestitam na dobrim vijestima samo se pazi i bit ce to sve ok.Mene ima dva dana koza na stomaku zateze ono neugodno i trackam i.mackam i tusiram se jutros znaci doslovno za noc mi je pupak ispuco ,e ludilo brate mili 😖,znam da mi koza nije vise tako mlada i da je treca trudnoca al preko noci da ispuca.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Katarinak
    12. Rujan 2018. 11:42

👋 Masem cure 😆 Mi smo isto jucer obavili pregled, sve je uredu, curka 1200g🤗 Upadnem kao padobranac ovdje s vremena na vrijeme i naravno da imam pitanja 😂 Zanima me planira li koja od vas prekidati komplikacije kako bi iskoristila godisnji odmor? 😆

pepe1907
    12. Rujan 2018. 11:51

zadranka86

Cute evo mene..Lijepe vjesti nosim…znaci kontrskcije me nisu otvorile zatvorena san…piti terapiju i dalje..posteljica se malooo odmakla al treba jos..jos je nisko ali kaze doktor da je pocela se dizati..zatvorenaa..usca dosta tako je reka…bebonjo se odg.tocno po tjednima sve mjere jako zivahan i pravi je ima 700g..i sto posto potvrdeno da sam pisulinac…mama sretna jakoooo srce ko kuca…od kila nisan ni dobila nego ispada izgubila pola kile😂😂..jakoooo sam sretna….i srce mi je na mistu…hvala vam cure sto ste mi dale malo podrske jer puno znaci svaka lipa ric pogotovo kad se prepadnemo i kad su u pitanju nase mrvice….eto cure ja sam danas jedna sretnaaaa presretna mama…😍😍

bas sad mislim na tebe kad ces se javit..eto vidis da je sve ok..sad uzivaj 😘

pepe1907
    12. Rujan 2018. 11:53

Katarinak

👋 Masem cure 😆 Mi smo isto jucer obavili pregled, sve je uredu, curka 1200g🤗 Upadnem kao padobranac ovdje s vremena na vrijeme i naravno da imam pitanja 😂 Zanima me planira li koja od vas prekidati komplikacije kako bi iskoristila godisnji odmor? 😆

ja znam da su kod nas zene nakon cijelog porodiljnog uzimale go pa se tek tad vratile na posao..nisu prekidale

Bruna92
    12. Rujan 2018. 11:59

Katarinak

Mislim da komplikacije ne mozes prekidati... Jednom kad se otvore komplikacije ide se do kraja. Razlog za prekidanjem komplikacija je jedino losi ishod trudnoce.
    Ja kad sam skuzila da vise ne mogu raditi sam uzela prvo cijeli godisnji iz ove godine i tek onda otvorila komplikacije

Katarinak
    12. Rujan 2018. 12:02

pepe1907

Katarinak

ja znam da su kod nas zene nakon cijelog porodiljnog uzimale go pa se tek tad vratile na posao..nisu prekidale

Da, to je ok. Nesto sam razmisljala, posto mi je ostalo dosta godisnjeg od ove godine pa da mi ne propadne.. ali opet nisam pametna 🤔 Reko mozda se nadje netko tko je upuceniji pa da me posavjetuje sto je napametnije napraviti, prvenstveno financijski, da si ne zbrljam sestomjesecni prosjek za rodiljnu naknadu 😊

zadranka86
    12. Rujan 2018. 12:02

Cure hvala vam...jako san sretna..jednostavno ono uvik strepis bojis se..ja naj vise radi te moje op.i kratkog usca..naj vise radi toga panicarim..a zamisljam kako da lezim ono full a imam vec dvi curke...ali eto sve ide kako treba i zatvorena san to je bitno..srce je moje VELIKO KO KUCA...ljubim vas sve..

url=https://lilypie.com]

Ivylee
    12. Rujan 2018. 12:03

Hmmmm...i ja sam prvo iskoristila go pa sad otvoriča komplikacije. Tako su mi savketovali u prvoj trudnoći i sad. Nisam čula da je netko u mojoj blizini prekidao. Možda najbolje nazvati hzzo pa provjeriti.

Emily1801
    12. Rujan 2018. 12:04

Bruna92

Katarinak

Mislim da komplikacije ne mozes prekidati… Jednom kad se otvore komplikacije ide se do kraja. Razlog za prekidanjem komplikacija je jedino losi ishod trudnoce.
    Ja kad sam skuzila da vise ne mogu raditi sam uzela prvo cijeli godisnji iz ove godine i tek onda otvorila komplikacije

Katarina cestitam! 🎉🎉
    Nisam sigurna moze li se to tako. Ja sam morala prvo iskoristiti godisnji do kraja pa tek tada na komplikacije jer da sam isla koristiti kasnije onaj tko bi dobio posao kao moja zamjena bi morao dobiti otkaz buduci da se ja vracam iskoristiti svoj godisnji. Ili bi mu morali dati novi ugovor na neciju drugu zamjenu ( ako bi mogli ).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.