ja ću danas pod pauzom skočiti do tog Lidla, ako je uopće išta više ostalo :D
Salatica i Zvrkica sretan vam rodendan cure! Sve najbolje od bebe i mene! 🎀🎁🎈🎉🎉
Hvala puno za ovu Narucilicu, ja sam mislila uzeti u Mulleru s onim baby popustom ili kad budu imali popust na Mustelu sto je cesto ali ovo je puno bolja cijena. Jeste sigurne da je to original Mustela? Malo sam sumnjicava jer je puno jeftinija.
A za stick netko je super pitao dal namazati direkt na bebinu kozu. Iskreno nemam pojma, nisam nikad o tome razmisljala. Probat cu direktno na kozu njezno proci stickom pa vidjeti prolazi li to ili joj se ne svidja. Ako ne smislit cu nesto drugo.
Je, je original je bez brige. Imaju moje šogorice i kupaju nećake i nećakinje u toj musteli tako da malci miriše baš dobro, nešto prekrasno.
Jako volim taj miris mustele, onako nježni i bebasti. Čak mislim uzeti i sebi ulje za kupanje, rekla mi je kuma da je presavršeno.
Hvala. Onda cu i ja naruciti i reci cu prijateljicama. Bas ti hvala! 😊
I ja volim taj miris, a i jako dobro njeguje. Meni su ruke znale zimi popucati do krvi, svasta sam isprobavala od raznih krema iz drogerija, L'occitane onu karite, cak sam znala namazati debelo preko noci pa staviti rukavice ali nista posebno nije pomagalo. Onda sam kupila Mustelin losion sa cold kremom ( onaj u tubi ) i za jedan dan su mi ruke bile puno bolje. Drugi dan je sve ispucano bilo citavo.
A ovo ulje ja koristim ponekad ( zao mi ga je za svaki dan 😂 ) i odlicno je! Super nahrani kozu pa se ne moram mazati poslije tusiranja. Mustela ♥️
Anna , također ti sretan rođendan😊😊☺️☺️☺️Sve najbolje naj i tebi 😀
Mi smo već debelo prešišale jesenske bebe po postovima 😀😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Anna , također ti sretan rođendan😊😊☺️☺️☺️Sve najbolje naj i tebi 😀
Mi smo već debelo prešišale jesenske bebe po postovima 😀😀
Mozda nas Klokanica nagradi 🤣 Za najaktivniju temu. Administratori, ukoliko nas pratite - evo ideje hahah 🤣
Cure slavljenice, od srca vam zelim sretan rodendan i nek vam ovo bude najljepsa godina sa dolaskom vasih bebica ❤️❤️❤️❤️
Ajme Anna oprosti, nisam znala da je i tebi rođendan. Neka ti je najsretniji, zelim vam puno zdravlja i srece. 🎂🎈😍🎀🎉
Kako znate kome je kad rodendan?
Ja sam inace ponovila 20 puta hahahahha 🤣🤣 Narcisiodna Salatica 🤣 Pa se javila i Zvrkica da je i njoj taj dan i onda nam je cestitala prva jutros i krenulo je 😊😋
😂😂😂😂😂😂🤣
Salatica i Zvrkica sretan vam rodendan cure! Sve najbolje od bebe i mene! 🎀🎁🎈🎉🎉
Hvala puno za ovu Narucilicu, ja sam mislila uzeti u Mulleru s onim baby popustom ili kad budu imali popust na Mustelu sto je cesto ali ovo je puno bolja cijena. Jeste sigurne da je to original Mustela? Malo sam sumnjicava jer je puno jeftinija.
A za stick netko je super pitao dal namazati direkt na bebinu kozu. Iskreno nemam pojma, nisam nikad o tome razmisljala. Probat cu direktno na kozu njezno proci stickom pa vidjeti prolazi li to ili joj se ne svidja. Ako ne smislit cu nesto drugo.
Je, je original je bez brige. Imaju moje šogorice i kupaju nećake i nećakinje u toj musteli tako da malci miriše baš dobro, nešto prekrasno.
Jako volim taj miris mustele, onako nježni i bebasti. Čak mislim uzeti i sebi ulje za kupanje, rekla mi je kuma da je presavršeno.
Hvala. Onda cu i ja naruciti i reci cu prijateljicama. Bas ti hvala! 😊
I ja volim taj miris, a i jako dobro njeguje. Meni su ruke znale zimi popucati do krvi, svasta sam isprobavala od raznih krema iz drogerija, L'occitane onu karite, cak sam znala namazati debelo preko noci pa staviti rukavice ali nista posebno nije pomagalo. Onda sam kupila Mustelin losion sa cold kremom ( onaj u tubi ) i za jedan dan su mi ruke bile puno bolje. Drugi dan je sve ispucano bilo citavo.
A ovo ulje ja koristim ponekad ( zao mi ga je za svaki dan 😂 ) i odlicno je! Super nahrani kozu pa se ne moram mazati poslije tusiranja. Mustela ♥️
Ma ništa ne hvali Emily, tu smo da pomognemo i savjetujemo jedna drugu. Svaka informacija je dobrodošla.
barbiegirl, držim fige da i ti nešto nađeš za sebe i svog bebija!
ja sam malo škicala one kombinezone za spavanje od nexta, ajme prekrasni su, 3 kom u kompletu, ima po 152 kn, nadam se da će biti neka akcijica, uzela bi i 56 broj i 62. Super mi je to
Noa 💙
meni je Next predivan, ali malo preskup u odnosu na ostale. pa za sada nisam ništa kupovala. možda dobijem nešto za poklon od tamo :D
Anna sretan rodjendan, od srca sve najbolje 😊😊
Danas smo bome u slavljenickom raspolozenju, i lijepe vijesti s pregleda 😍
Salatice hahaha mislim da smo najaktivnije da, luksuz je ne doc cijeli dan ovdje, minimalno 10 stranica u zaostatku 😂😊
Sortiraj odgovore
Najstariji