Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    12. Rujan 2018. 08:45

Zvrkice i Salatice, sretan vam rođendan uz najbolje želje :*

_lily_0
    12. Rujan 2018. 08:53

Dobro jutro, kako se osjecate curke?? 
    Kakvi su planovi za danas??

Slavljenice Sretan Vam Rođendannnnn 😁😁😁
    Neka vam se ispune sve zelje i snovi
    🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎀🎀🎀🎀🎀🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
    😘😘😘😘

• Dalal
    12. Rujan 2018. 09:00

Sretan rođendan i od mene. .sve vam najbolje želim ❤❤❤

m.girl6
    12. Rujan 2018. 09:06

Ajme cure pa ja vas ne mogu pratiti, nema me jedno popodne i već 10 stranica, super ste! 
    Ovak, kaj se tiče mustele, ja ju isto mislim naručiti, ali nemojte kupovati u ljekarnama niti u dm-u, jedna žena naručuje sa facea svu mustelu za jako malo para, baš ću vam slikati pa zaljepiti sliku, stvarno se isplati uzeti od nje i veća ću pakiranja. :)

Curke sretan rođendan i od mene!! 

A kaj se tiče rasprodaja u lidlu, baš vam zavidim kaj ste u zagrebu :(, super ste stvari nakupovale i za sebe i za bebije, ja bi isto samo da sam bliže zagrebu, ( a ne 50 km udaljena ) jer stvarno se isplati. Pogotovo te trudniče stvari koje su inače dosta skupe, a i bodiji preslatki za bebače. Joooj bolje nemojte više nikakve slike ljepiti da se ne rastopim hehe  ja bi pokupovala pola šatora 

Noa 💙

m.girl6
    12. Rujan 2018. 09:13

Noa 💙

m.girl6
    12. Rujan 2018. 09:15

Kupka vam košta 68kn, a losion za bebe koji preeeedobro mirisi 140. Stvarno se isplati cure koja će mustelu uzimati, ja hoću za našeg Nou 💙

Noa 💙

Maggie85
    12. Rujan 2018. 09:16

Zvrkice i Salatice, base slavljenice, želim vam sretan rođendan!! ❤❤😘😘

pepe1907
    12. Rujan 2018. 09:19

m.girl6

Kupka vam košta 68kn, a losion za bebe koji preeeedobro mirisi 140. Stvarno se isplati cure koja će mustelu uzimati, ja hoću za našeg Nou 💙

i ja sam u toj grupi neću još naručivat al budem uskoro, ne znam koliko treba tome da stigne..a taj losion 140kn nije mu to inace redovna cijena?

pepe1907
    12. Rujan 2018. 09:20

Sve najbolje slavljenicama 🎁🍻🍹🍰🎂 pojedite fine kolače i za mene 😀

m.girl6
    12. Rujan 2018. 09:23

pepe1907

m.girl6

i ja sam u toj grupi neću još naručivat al budem uskoro, ne znam koliko treba tome da stigne..a taj losion 140kn nije mu to inace redovna cijena?

Je redovna mu je cijena, ali za ambalažu od 300ml, a ovo od Naručilice je mislim 500ml, tak da je veće pakiranje. Ja kad ću uzimati uzet žu više stvari tak da ne plaćam poštarinu posebno, vidjela sam da ima i bodije 5 kom za 85 kn, samo kaj su kratki rukavi pa mi to ne odgovara, možda će imati i dugačke. Pratim ju 

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.