Dobro jutro svima! I mene ste zarazile nespavanjem, noćas sam se satima vrtila po krevetu..a jutros se probudila gladna kao da 3 dana nisam jela!
Drage naše slavljenice, sretan vam rođendan! Sve najbolje od srca
E sad se zbunjujem xD Znaci vi necete ni Mustelu za kupanje, samo ulje? Koje ulje? Kako ga primjenjujete? Jesam navalila haha, ali bas me zanima too. 😋
Inace sam fino zaspala i nadam se opet cu, ovaj put je kriva zgaravica ZMAJEVSKA, znaci rennie mi nije pomogao :O 10 min mozda, sad sam isla i sodu opet uzimati (a nisam nikako od kad sam rennie), znaci ona vrsta sto podera svu unutrasnjost :( ispati me… sad bi stare žene rekle "raste bebi kosa" 🤣😊
Ne ni mustelu ni ništa od šampona, znači samo par kapi bademovog ulja. Jesi na fejsu salatice?
I sretan rođendan cure pd srca, danas ne dajte da vas itko ljuti i uživajte, ovo je samo vaš dan 😄😄🎁🎉🎉🎂
Salatice i Zvrkice, sretan vam rođendan!!! Lijepo se provedite danas 😘😘😘
Salatice i zvrkica sretan vam rodjendan od srca ❤ zelim vam sve najbolje, neka vas danas lijepo gotive i ispunjavaju sve vase zelje. 😊 uzivajte 😘😘
Hvala cure 😘😘
Danas ne mogu u restoran na sklopu pa ćemo naručiti, a i bolje je mužu da neki kolač kupi 😂😂😂😂😂
Slavljenicama sve najbolje, a najviše vam želim da vam trudnoća do kraja prođe odlično
Ana, updejtat ću sutra brojčano stanje!
Klikerica i Jagodica, ne znam točno koja je fora s vježbanjem za vrijeme dojenja, ali netko je već pisao o kiselosti mlijeka. Mislim da ima veze s tim jer su Girly Fitnessice (na fejsu, 2 sestre blizanke) pisale o tome. Kao, može trening, ali se treba izdajati prije i/ili poslije treninga i onda se to mlijeko ne koristi… ne znam sad točno, trebam to još proučiti.
Ja već vidim da ću sutra biti ko zombi, ali sad mi se ne spava. Imala sam preaktivan dan, a i gosti otišli tek iza 23h. I komarac mi naravno zuji oko glave. Grrr…
Ja sam pisala za kiselost mlijeka... Je da,kao podoj iza treninga,ali nije pravilo da bebi neće bit drukčije mlijeko i nakon toga pa.... Pretpostavljam da za lagano vježbanje nije velika stvar, ali ta bolji trening nisam pametna.
Slavljenice nase sretan vam rodjendan. Od srca sve najbolje zelim 😘😘
❤N i V💙
Za kupanac sam uzela bademovo ulje, a za kreme sam cula jgl pavloviceva i sudocrem da su mrak, sad valjda kako kome pase treba istrazit 😁
a koje/čije bademovo ulje si kupila?
Lovre
salatice i zvrkice sve sam sretno bilo, a najsretnije i najzadovoljnije do kraja trudnoće, i onda laganini :)
ja sam mislila kupiti od trudi kozmetike ovo http://www.trudi.hr/proizvodi/svakodnevna-njega/mlijecna-kupka/
čini mi se ugodna, a na prirodnoj je bazi.
A taj stik od mustele, tko ga je kupovao/koristio jel se baš kao stik razmazuje ili možeš na svoju ruku pa na bebu, zamišljam kako će se bebi sviđat ideja da joj po licu sa stikom operiram hahaha
Lovre
Sortiraj odgovore
Najstariji