Hvalaaaa curee 😘😘😍 Jedva cekam da jedem krempitu, pojescu pola tepsije ahahah (za ostale ima torta xD).
Jagodice,
da, na fejsu sam i u nasoj grupi 😊 (cirilicno ime i prezime).
E sad sam gledala, vidim da si lajkala taj post, ne znam jesi čitala, o kupanju piše. Malo je niže, nije predaleko. Pa pogledaj tamo kad budeš mogla 😊😊
Ja ću za mjesec i 12 dana, 29 godina. Nice. Iako me ginekolog još prije 6 mj prekrstio iz 28 u 29 haha.
Tako sam i ja rekla da imam 25 posto cu sa 25 roditi, a napunila sam ih prije mjesec dana 😊
Drage cure sretan vam rodendan od srca 🎉😘 Neka ovo bude najbolja godina dosad 😊
Maggie hvala za linkove, problem mi je sve to zamisliti dok ne odem i ne vidim uzivo. Ako sve bude po planu mogla bi iduci tjedan do Lesnine.
Drage slavljenice sretan vam rockas!!🎈🎁 Zelim vam uredne trudnoce do kraja i zdrave i vesele bebice❤🎉
Dobro jutro, kako se osjecate curke??
Kakvi su planovi za danas??
Slavljenice Sretan Vam Rođendannnnn 😁😁😁
Neka vam se ispune sve zelje i snovi
🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎀🎀🎀🎀🎀🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
😘😘😘😘
Ajme cure pa ja vas ne mogu pratiti, nema me jedno popodne i već 10 stranica, super ste!
Ovak, kaj se tiče mustele, ja ju isto mislim naručiti, ali nemojte kupovati u ljekarnama niti u dm-u, jedna žena naručuje sa facea svu mustelu za jako malo para, baš ću vam slikati pa zaljepiti sliku, stvarno se isplati uzeti od nje i veća ću pakiranja. :)
Curke sretan rođendan i od mene!!
A kaj se tiče rasprodaja u lidlu, baš vam zavidim kaj ste u zagrebu :(, super ste stvari nakupovale i za sebe i za bebije, ja bi isto samo da sam bliže zagrebu, ( a ne 50 km udaljena ) jer stvarno se isplati. Pogotovo te trudniče stvari koje su inače dosta skupe, a i bodiji preslatki za bebače. Joooj bolje nemojte više nikakve slike ljepiti da se ne rastopim hehe ja bi pokupovala pola šatora
Noa 💙
Kupka vam košta 68kn, a losion za bebe koji preeeedobro mirisi 140. Stvarno se isplati cure koja će mustelu uzimati, ja hoću za našeg Nou 💙
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji