Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica86
    12. Rujan 2018. 08:28

Salatica9192

Hvalaaaa curee 😘😘😍 Jedva cekam da jedem krempitu, pojescu pola tepsije ahahah (za ostale ima torta xD).
    Jagodice,
    da, na fejsu sam i u nasoj grupi 😊 (cirilicno ime i prezime).

E sad sam gledala, vidim da si lajkala taj post, ne znam jesi čitala, o kupanju piše. Malo je niže, nije predaleko. Pa pogledaj tamo kad budeš mogla 😊😊

Mina93
    12. Rujan 2018. 08:29

Ana89

Ja ću za mjesec i 12 dana, 29 godina. Nice. Iako me ginekolog još prije 6 mj prekrstio iz 28 u 29 haha.

Tako sam i ja rekla da imam 25 posto cu sa 25 roditi, a napunila sam ih prije mjesec dana 😊

Miranda
    12. Rujan 2018. 08:33

Drage cure sretan vam rodendan od srca 🎉😘 Neka ovo bude najbolja godina dosad 😊
    Maggie hvala za linkove, problem mi je sve to zamisliti dok ne odem i ne vidim uzivo. Ako sve bude po planu mogla bi iduci tjedan do Lesnine. 

• Marti8
    12. Rujan 2018. 08:44

Drage slavljenice sretan vam rockas!!🎈🎁 Zelim vam uredne trudnoce do kraja i zdrave i vesele bebice❤🎉

barbiemama
    12. Rujan 2018. 08:45

Zvrkice i Salatice, sretan vam rođendan uz najbolje želje :*

_lily_0
    12. Rujan 2018. 08:53

Dobro jutro, kako se osjecate curke?? 
    Kakvi su planovi za danas??

Slavljenice Sretan Vam Rođendannnnn 😁😁😁
    Neka vam se ispune sve zelje i snovi
    🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎀🎀🎀🎀🎀🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
    😘😘😘😘

• Dalal
    12. Rujan 2018. 09:00

Sretan rođendan i od mene. .sve vam najbolje želim ❤❤❤

m.girl6
    12. Rujan 2018. 09:06

Ajme cure pa ja vas ne mogu pratiti, nema me jedno popodne i već 10 stranica, super ste! 
    Ovak, kaj se tiče mustele, ja ju isto mislim naručiti, ali nemojte kupovati u ljekarnama niti u dm-u, jedna žena naručuje sa facea svu mustelu za jako malo para, baš ću vam slikati pa zaljepiti sliku, stvarno se isplati uzeti od nje i veća ću pakiranja. :)

Curke sretan rođendan i od mene!! 

A kaj se tiče rasprodaja u lidlu, baš vam zavidim kaj ste u zagrebu :(, super ste stvari nakupovale i za sebe i za bebije, ja bi isto samo da sam bliže zagrebu, ( a ne 50 km udaljena ) jer stvarno se isplati. Pogotovo te trudniče stvari koje su inače dosta skupe, a i bodiji preslatki za bebače. Joooj bolje nemojte više nikakve slike ljepiti da se ne rastopim hehe  ja bi pokupovala pola šatora 

Noa 💙

m.girl6
    12. Rujan 2018. 09:13

Noa 💙

m.girl6
    12. Rujan 2018. 09:15

Kupka vam košta 68kn, a losion za bebe koji preeeedobro mirisi 140. Stvarno se isplati cure koja će mustelu uzimati, ja hoću za našeg Nou 💙

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.