Zvrkice,
hvalaaaa 😊😊 Neka nam je srecan i da docekamo nase najljepse poklone zdrave i u terminu 😍
Ana,
hvalaaa na lijepim zeljamaa 😘😘
Ja mogu, mogu svee sa dvadeset i sest 🤣 (originalna pjesma je "sa dvadeset i dve" 🤣).
Kod mene se ipaaak pravi krempita i sač 😊 Uspjela sam nagovoriti haha - za krempitu xD Muz je sač majstor - njegov prijedlog 😊
Zvrkice,
hvalaaaa 😊😊 Neka nam je srecan i da docekamo nase najljepse poklone zdrave i u terminu 😍
Ana,
hvalaaa na lijepim zeljamaa 😘😘
Ja mogu, mogu svee sa dvadeset i sest 🤣 (originalna pjesma je "sa dvadeset i dve" 🤣).
Kod mene se ipaaak pravi krempita i sač 😊 Uspjela sam nagovoriti haha - za krempitu xD Muz je sač majstor - njegov prijedlog 😊
Krempita 😋😋😋😋. Neka. Jednom 26 i trudna 😎😉😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Salatice i zvrkice, svu srecu svijeta vam zelim. Lijepo proslavite 👑💝😘
Dobro jutro svima! I mene ste zarazile nespavanjem, noćas sam se satima vrtila po krevetu..a jutros se probudila gladna kao da 3 dana nisam jela!
Drage naše slavljenice, sretan vam rođendan! Sve najbolje od srca
E sad se zbunjujem xD Znaci vi necete ni Mustelu za kupanje, samo ulje? Koje ulje? Kako ga primjenjujete? Jesam navalila haha, ali bas me zanima too. 😋
Inace sam fino zaspala i nadam se opet cu, ovaj put je kriva zgaravica ZMAJEVSKA, znaci rennie mi nije pomogao :O 10 min mozda, sad sam isla i sodu opet uzimati (a nisam nikako od kad sam rennie), znaci ona vrsta sto podera svu unutrasnjost :( ispati me… sad bi stare žene rekle "raste bebi kosa" 🤣😊
Ne ni mustelu ni ništa od šampona, znači samo par kapi bademovog ulja. Jesi na fejsu salatice?
I sretan rođendan cure pd srca, danas ne dajte da vas itko ljuti i uživajte, ovo je samo vaš dan 😄😄🎁🎉🎉🎂
Salatice i Zvrkice, sretan vam rođendan!!! Lijepo se provedite danas 😘😘😘
Salatice i zvrkica sretan vam rodjendan od srca ❤ zelim vam sve najbolje, neka vas danas lijepo gotive i ispunjavaju sve vase zelje. 😊 uzivajte 😘😘
Hvala cure 😘😘
Danas ne mogu u restoran na sklopu pa ćemo naručiti, a i bolje je mužu da neki kolač kupi 😂😂😂😂😂
Slavljenicama sve najbolje, a najviše vam želim da vam trudnoća do kraja prođe odlično
Sortiraj odgovore
Najstariji