Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica86
    11. Rujan 2018. 21:10

Strudlica

zvrkica

Nali može, ko je mjerio, mjerio je 😂😂😂

Ja sam čula da je JGL krema najbolja isto, ali opet kako kojoj bebi će odgovarati.

Ja imam unazad par godina osjetljiviju kožu pa uzimam gel za tuširanje pH neutralan i bez mirisa. Na kožu stavljam samo kokos ili badem ulje. Za lice trenutno samo badem ulje, kasnije ću prijeći na kreme.

Kakav je to Mustela stick za kožu što je netko spomenuo? Jer ne znam što bebi staviti na lice jer će ipak zima biti

Ima Mustela baš kremicu za zimske dane za lice,dođe 100kn

Ima i weleda predivnu kremicu, skroz prirodnu i za bebe baš, za lice i zimu. Ja ću tu uzeti.
    Za kupanje ništa osim bademovog ulja par kapi samo, i tako do prve godine. Nikakvi šamponi ni kupke. 
    Tako i piše u onom članku, zaboravila sam tko je od cura stavio na fejs u grupu , Ana možda. Da je tako preporuka pedijatara i dermatologa jer je bebina koža jako osjetljiva i propusna, i da joj ne trebaju nikakvi šamponi. Ni ovi za bebe. 

AllieH
    11. Rujan 2018. 21:14

Hvata smajlice bez problema s mobitela, ali ih ne hvata sve kad se tipka s racunala/laptopa 🤷‍♀️

Luka ❤

pepe1907
    11. Rujan 2018. 21:14

Strudlica

Salatica9192

Ovaj gel preporucujete? Cini mi se super. Uzmem i sebi i bebi. Kao najbolje je da se kupamo istim, da isto mirisimo, da li ste za to cule? Dalje znaci, prasak onaj zabac, bez omeksivaca. Vlazne maramice sa 99%vode, kao npr Water Wipes sto sam nasla, kada idemo vani. I ostaje krema, da li ste cule za Pavlovic mast, kremu? Nisam sigurna odakle je, iz koje drzave bivse Juge, ali ovdje je bas popularna za bebe i ojede. Nesto poput zagrebackog melema, u smislu popularnosti i "starosti".

Ja svima preporučam JGL kremu za bebicu,mi smo prvo uzeli tu Pavlovićevu,ali mi nije sjela. I otkad smo se prebacili na JGL ja sam prezadovoljna :) I realno ona velika dođe cca 50ak kuna,ali si s njom miran xy vremena

kak se razmazuju te kreme? kakav im je miris? jel.barem mirise?

• Strudlica
    11. Rujan 2018. 21:19

pepe1907

Strudlica

Salatica9192

Ovaj gel preporucujete? Cini mi se super. Uzmem i sebi i bebi. Kao najbolje je da se kupamo istim, da isto mirisimo, da li ste za to cule? Dalje znaci, prasak onaj zabac, bez omeksivaca. Vlazne maramice sa 99%vode, kao npr Water Wipes sto sam nasla, kada idemo vani. I ostaje krema, da li ste cule za Pavlovic mast, kremu? Nisam sigurna odakle je, iz koje drzave bivse Juge, ali ovdje je bas popularna za bebe i ojede. Nesto poput zagrebackog melema, u smislu popularnosti i "starosti".

Ja svima preporučam JGL kremu za bebicu,mi smo prvo uzeli tu Pavlovićevu,ali mi nije sjela. I otkad smo se prebacili na JGL ja sam prezadovoljna :) I realno ona velika dođe cca 50ak kuna,ali si s njom miran xy vremena

kak se razmazuju te kreme? kakav im je miris? jel.barem mirise?

Pa JGL nije da ima neki divan miris,ali što se tiče razmazivanje odlična je. Nije ni premasna niti prerijetka, baš se meni čini kako treba da bebi bude lagana. Mi nismo imali nikada pelenski osip, osim kad je prvi zubić izbijao i to smo riješili ribljom masti.

zadranka86
    11. Rujan 2018. 21:28

Hvala vam cure koje su mi pruzile podrsku...idem sutra pa cu vidit...ugl.ne staju cili dan svako toliko se javljaju kotrakcije....nadam se da ce bit sve ok...javim se sutra...puna vam hvala na podrsci..puno znaci..😘

url=https://lilypie.com]

• Strudlica
    11. Rujan 2018. 21:32

zadranka86

Hvala vam cure koje su mi pruzile podrsku…idem sutra pa cu vidit…ugl.ne staju cili dan svako toliko se javljaju kotrakcije….nadam se da ce bit sve ok…javim se sutra…puna vam hvala na podrsci..puno znaci..😘

Samo hrabro i bit će sve dobro.Možda je to sad tako normalno s obzirom da ti je treća trudnoća i što si imala tu operaciju. Najvažnije je na vrijeme reagirati, a bebica će bit odlično 

mmama2
    11. Rujan 2018. 21:42

Ludakinje 😱😱😱 ja vas fakat nemrem pratit,.od 5 popodne 15 str zaostataka valjda, svasta sam procitala, a nemam pojma sta😂😂 
    Kaj se tice kozmetike, nista osim kokosovog ulja, dugo vremena.. kaj se tice prematalica, nemam i ne zelim jer kada se sjetim kolike su borbe i bacanja od cca 6,7 mj do kraja pelenastva, beba bi mi bar 6 puta letila s toga 😬😬 sve na krevetu od prvog dana, cucnem samo pored.. i pripremim sve pokraj naravno, zdjelica sa vodom, krpice, vatice, pelena cista, cover itd... 

url=https://lilypie.com]

annchy17
    11. Rujan 2018. 21:43

Cure ja danas bila na pregledu, osim ovog polipa sto imam, sve ostalo super, mjere odgovaraju tiednima, kaze abnormalno aktivno dijete, dva plusa,hehe, prijavljujem jos jednog deckica 😍😍 ja sam navijala za njega, dragi bi curku ;) 

• Marti8
    11. Rujan 2018. 21:59

Super za preglede🤗 Bitno da su sve bebice dobro😍  
    Vi koje morate mirovati sad nek malo drugi rade za vas.Treba i to nekad iskoristiti😅
    Zadranka sretno sutra! Nadam se da ce sve biti u redu! Javi se sa novostima😘

Mina93
    11. Rujan 2018. 22:00

Za kupanac sam uzela bademovo ulje, a za kreme sam cula jgl pavloviceva i sudocrem da su mrak, sad valjda kako kome pase  treba istrazit 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.