Nego..cure su prije podne spominjale treninge,vježbanje u vrijeme dojenja i nakon dojenja i pripreme za ljeto 2020. 😂
Ja sam bila full aktivna sportašica do trudnoće,hm... po 5 treninga tjedno,trčanje ono 5-10 km..igrala mali nogomet,1 utakmica tjedno...svaki mjesec na utrkama,i svaki dan se pitam... obzirom da mi treninzi baš jako fale...je li tome došao kraj i kad je moguće očekivati da se tijelo prirodno oporavi od trudnoće i poroda? Ne bih ništa forsirala,biti će zima itd. No, ono...od turbo treninga sada samo ležim.. od turbo krvne slike i darivanja krvi,sada sam anemična.. čudno mi je sve to,ali aj dobro! #dnevnadozakukanja
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
E super, hvala ana i truskawka.
Miranda- molim te ako mi mozes pomoci, dobila sam sirup ferrum sandoz- sto mislis da je bolje taj sirup ili kendural c sto curke piju? Vidim da sirup sadrzi alkohol. Alkohol, trudnoca+ ja sam na sioforu.. Oce sto stetiti alkohol? Imam gerb i zlicna sr..nja sa zelucem pa neznam jel vece zlo taj alkohol u sirupu ili tablete koje se kao teze podnose..
Sto se tice kozmetike- ja inace koristim baby proizvode- avenue i mustelu, poslije depilacije mi je super dm-ova krema za bebe s cinkom. Dok sam recimo od mixe baby ulja za kupanje dobila osip po cijelom tijelu.
Ovaj gel preporucujete? Cini mi se super. Uzmem i sebi i bebi. Kao najbolje je da se kupamo istim, da isto mirisimo, da li ste za to cule? Dalje znaci, prasak onaj zabac, bez omeksivaca. Vlazne maramice sa 99%vode, kao npr Water Wipes sto sam nasla, kada idemo vani. I ostaje krema, da li ste cule za Pavlovic mast, kremu? Nisam sigurna odakle je, iz koje drzave bivse Juge, ali ovdje je bas popularna za bebe i ojede. Nesto poput zagrebackog melema, u smislu popularnosti i "starosti".
Salatice imas Mustela Bosna i Hercegovina FB stranicu za vise informacija
https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png
Ovaj gel preporucujete? Cini mi se super. Uzmem i sebi i bebi. Kao najbolje je da se kupamo istim, da isto mirisimo, da li ste za to cule? Dalje znaci, prasak onaj zabac, bez omeksivaca. Vlazne maramice sa 99%vode, kao npr Water Wipes sto sam nasla, kada idemo vani. I ostaje krema, da li ste cule za Pavlovic mast, kremu? Nisam sigurna odakle je, iz koje drzave bivse Juge, ali ovdje je bas popularna za bebe i ojede. Nesto poput zagrebackog melema, u smislu popularnosti i "starosti".
Ja svima preporučam JGL kremu za bebicu,mi smo prvo uzeli tu Pavlovićevu,ali mi nije sjela. I otkad smo se prebacili na JGL ja sam prezadovoljna :) I realno ona velika dođe cca 50ak kuna,ali si s njom miran xy vremena
Super za vijesti s pregleda!
Nali posebno mi je drago sto je tvoj pregled prosao odlicno! Mjere pasu, cisti nema! Odlicno! Cerviks ce se drzati! Ti samo polako. Evo meni ga nitko nije mjerio ni sad ni u prijasnjim trudnocama. Samo ti polako. A za svadbu,masaznu fotelju? Evo ti moja , da se malo pohvalim kad vec nemogu sjest u nju 😅😂
Nali može, ko je mjerio, mjerio je 😂😂😂
Ja sam čula da je JGL krema najbolja isto, ali opet kako kojoj bebi će odgovarati.
Ja imam unazad par godina osjetljiviju kožu pa uzimam gel za tuširanje pH neutralan i bez mirisa. Na kožu stavljam samo kokos ili badem ulje. Za lice trenutno samo badem ulje, kasnije ću prijeći na kreme.
Kakav je to Mustela stick za kožu što je netko spomenuo? Jer ne znam što bebi staviti na lice jer će ipak zima biti
Nali može, ko je mjerio, mjerio je 😂😂😂
Ja sam čula da je JGL krema najbolja isto, ali opet kako kojoj bebi će odgovarati.
Ja imam unazad par godina osjetljiviju kožu pa uzimam gel za tuširanje pH neutralan i bez mirisa. Na kožu stavljam samo kokos ili badem ulje. Za lice trenutno samo badem ulje, kasnije ću prijeći na kreme.
Kakav je to Mustela stick za kožu što je netko spomenuo? Jer ne znam što bebi staviti na lice jer će ipak zima biti
Ima Mustela baš kremicu za zimske dane za lice,dođe 100kn
Hvala curee 😘
Nasla sam stranicu i bas mi se sve cini super i za mene i bebu 😊 Ostajem pri ovom izboru.
A za mast, Pavlovic ili JGL, vidjecu. Mama se kunee u Pavlovic mast, vjer je necu moci izbjeci na prvu haha, uzecu nju, ali imacu u pripravnosti i JGL. Volim da istrazujem 😊
Cerviks i mjerenje haha, cekajteee moju prvu kontrolu, pa cemo izbaciti hahaha. Inace danas sam uhvatila sebe kako mastam da mi doktor govori da se zatvorilo usce, produzio cervika ili isti ostaooo. Jbt, izludila 😂
Nego..cure su prije podne spominjale treninge,vježbanje u vrijeme dojenja i nakon dojenja i pripreme za ljeto 2020. 😂
Ja sam bila full aktivna sportašica do trudnoće,hm… po 5 treninga tjedno,trčanje ono 5-10 km..igrala mali nogomet,1 utakmica tjedno…svaki mjesec na utrkama,i svaki dan se pitam… obzirom da mi treninzi baš jako fale…je li tome došao kraj i kad je moguće očekivati da se tijelo prirodno oporavi od trudnoće i poroda? Ne bih ništa forsirala,biti će zima itd. No, ono…od turbo treninga sada samo ležim.. od turbo krvne slike i darivanja krvi,sada sam anemična.. čudno mi je sve to,ali aj dobro!#dnevnadozakukanja
Evo nešto što sam ja čula, a sad... Čini mi se realno. Za vraćanje skroz u formu kao prije trudnoće treba oko 9 njeseci do godinu dana. Tako mi je rekla instruktorica. E sad, tko je bio u formi prije, svakako će se prije vratiti nego netko tko nije jer postoji mišićna memorija, i svatko tko je vježbao prije, vrati se brže. S tim da treba ići skroz polako i ovisno o porodu. Prvo laganije vježbice, pa postepeno povećavanje opsega vježbi i tempa.
Ja sam sreće da ne moram mirovati pa vježbam bar 4 do 5 puta tjedno po pola sata, plivala sam puno po ljeti i to plivanje mi je puno pomoglo za kralježnicu.
Kažu da je minimalna pauza 6 tjedana iza poroda. Opet ovisno, ali minimum..tko bude mogao, može tada krenuti laganini.
Imam neke vježbe već pripremljene za vraćanje trbušnih mišića nazad, to su više neke vježbe sa disanjem gdje je fokus na trbuhu da se vratina mjesto jer je sve smrdano.
Sad sam se raspisala, sorry na duljini.😊😊 Puno čitam i raspitujem se jer i mene zanima. Ne mogu zamisliti da ništa ne radim mjesecima iza poroda, kičma bi me ubila. 😊😊
Super za vijesti s pregleda!
Nali posebno mi je drago sto je tvoj pregled prosao odlicno! Mjere pasu, cisti nema! Odlicno! Cerviks ce se drzati! Ti samo polako. Evo meni ga nitko nije mjerio ni sad ni u prijasnjim trudnocama. Samo ti polako. A za svadbu,masaznu fotelju? Evo ti moja , da se malo pohvalim kad vec nemogu sjest u nju 😅😂
Hvala draga 😘❤️
Eee to, fotelja 😁 budes mi ju iznajmila haha
I da, znam da se tu par curki skupa samnom prije par tjedana (neznam vise tko) zalilo na smajlice da ih ne prihvaca.. Meni sad svaki hoce nakon sto sam updateala chrome na mobu.Pa eto, probajte
Sortiraj odgovore
Najstariji