Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    11. Rujan 2018. 19:22

E da, meni je kuma proslijedila sve sto joj je ostalo od Chicco ulozaka i mrezastih gacica, gacice su neke Tosama. Ovako to izgleda. Mislim da necu trebati to nista dodatno jos uzimati. 

Luka ❤

truskawka
    11. Rujan 2018. 19:28

nali

Zakon su vam slikice iz djetinstva. 😍
    Anati pijes neko posebno zeljezo kaj ne sjeda na zeludac, ako se sjecam dobro.. (Sorry ako sam te zamjenila) Jesi to na recept uzela, privatni ili kako, kako se zovu? Jel ih dobro podnosis?

Kendural C. I ja ga trosim. Ja sam dobila "crni" recept i kupila u ljekarni, a ona je narucila odnekud. 
    Meni je ok i dobro ga podnosim, cak mi je stolica redovitija od njega jedino sto kad ga popijem nataste moram tocno za 20-30 min ici jest jer ako mi prodje 30min onda imam uzasne muke u zelucu..em boli em pece em mi je muka..tak da uvijek si tempiram cim otvorim oci popijem njega i onda dok se umijem operem zube i obavim sve to slozim si jesti i taman sam na nekih 25min uvijek 😁

❤N i V💙

Miranda
    11. Rujan 2018. 19:28

Nali bravo za curku 😍 Miruj sto vise, sve poslove prebaci drugima i cerviks nema izbora nego drzati do termina 😘
    Allie imala sam i te gacice, odlicne su bile. Cak mi je vise pasao taj oblik bokserica nego klasicnih gacica, kod klasicnih su me rubovi znali zuljati po preponama. 
    Inace imate u ljekarnama te jednokratne gacice. Ima nekih i u mulleru i dm-u mozda ali ne znam kakve su te. 
    Imam mjesta za komodu, samo sa pregrmim te ladice 😬 Moram poslati muza da vidi kakva je uzivo. 

Ana89
    11. Rujan 2018. 19:29

Klikerica

Jeste skužile ovu temu sa poklonima što sam tipkala?
    https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/pokloni-za-bebe-i-trudnice-15843

Meni je do sada stigao DM i Bubamara, ove ostale čekam…

Uzela sam se dm- u, Bubamari, dobila hipp, novalac, radosnicu od nekog, bebimil knjigu o dohrani beba i tako. Prijavila sam se i za neke uzorke tipa mustela- to još nije došlo, tko zna i hoće li. Možda sam nešto zaboravila. Cause, pregnancy brain 😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    11. Rujan 2018. 19:31

Miranda, 
    zaljubila sam se u komoduuu 😍 Trazila sam je i po netu, Boga mi fino i kosta, ali ko ima uslove za to, odlicna je, bas po mojoj mjeri 😊
    Nali, 
    super vijesti za bebuuu 😊 Cerviks jeste skracen, strogo miruj, nema sjedenja vise. Za svadbu se konsultuj sa doktorom, ipak ono sta ces, ne mozes sjediti ili stojati cijelo vrijeme :/ Neku fotelju za tebe, gdje se mozes izvaliti 😁 Ali sto neko rece, nema tu pravila, mozemo i prenijeti, ali puno vise izazivamo nesto ruzno ukoliko ne mirujemo, nego cure sa normalnim cerviksom.
    Zvrkice,
    stvariiiii 😍😍 Bas je medenoo sve 🤗

Mina93
    11. Rujan 2018. 19:38

zvrkica

Mina93

I zaboravih komm zvrkice robica je premedena 😍😍
    Mi za vikend vjer idemo u ikeu, jedva cekam komodu i oprat dio robice i slagat unutra lagano 😍😍

😘😘 gnijezdo praviš 😍😍

Ne mogu docekat 😍😍

_svjesna
    11. Rujan 2018. 19:41

Allie divne spavacice, hvala na informacijama ❤️
    Ja sam sad spucala u jednom dahu cevape hahahhaa ne grize me savjest sta me briga trudna sam tjesim se 😅

• zvrkica
    11. Rujan 2018. 19:42

Salatice a što ću 🤣🤣 😘😘 

Mina93
    11. Rujan 2018. 19:49

Busybee super ti je ulov, iskreno meni se neda odvajat neku lovu za sebe za nosit sad jos zadnje mjesece.. Radije bi tako uzela jeftinije pa koliko potraje.. I slatko izgleda 🤗😊 taman za trapke ili tajice 😁
    Allie te gacice imam i ja, uzela ih u dmu ako se ne varam..
    Btw netko je spomenuo mustelu, u bipi je na 30% do kraja mjeseca.. Ja razmisljam da uzmem nesto, velika su pakiranja, malo je skuplje al sam cula da traje i traje i da su kvalitetni proizvodi 

MareiKate
    11. Rujan 2018. 19:57

Nisam vas čitala cijeli dan i nema smisla da sve redom komentiram, osim da moram do bosne po spavaćice i da su vam divne komode i roba i robica :)
    Ja sam veliki fan mustele, i imate online ljekarnu phama.hr koja jako često ima 30% na mustelu, i na druge brendove također... iznad nekog iznosa besplatna dostava (mislim 300 kn), dođe u roku 2 dana, lijepo zapakirano uz buntić testera kojekakvih, barem je meni tako bilo. Ja naručivala prije 2 mjeseca  mustelino ulje protiv strija...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.