Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emily1801
    11. Rujan 2018. 19:59

Mina93

Busybee super ti je ulov, iskreno meni se neda odvajat neku lovu za sebe za nosit sad jos zadnje mjesece.. Radije bi tako uzela jeftinije pa koliko potraje.. I slatko izgleda 🤗😊 taman za trapke ili tajice 😁
    Allie te gacice imam i ja, uzela ih u dmu ako se ne varam..
    Btw netko je spomenuo mustelu, u bipi je na 30% do kraja mjeseca.. Ja razmisljam da uzmem nesto, velika su pakiranja, malo je skuplje al sam cula da traje i traje i da su kvalitetni proizvodi

Ja sam koristila na sebi neke proizvode i mogu reci da su meni bili odlicni. Mislim svakako uzeti onaj njihov stick jer ce biti bas zimska zimska beba pa prije setnje namazati obraze i usnice.
    I sampon protiv tjemenice.
    A za kupanje mislim za pocetak bademovo ulje, par kapi u vodu. Kasnije mustelino ulje za tusiranje, ja ga isto koristim i koza je premekana od njega.
    Obozavam Mustelu. 😍

AllieH
    11. Rujan 2018. 20:03

_svjesna

Allie divne spavacice, hvala na informacijama ❤️
    Ja sam sad spucala u jednom dahu cevape hahahhaa ne grize me savjest sta me briga trudna sam tjesim se 😅

Ja sam danas u Orasju smazala velike djulbastije s kajmakom i lukom, jos uvijek ne mogu disati 😂😂
    Nego...
    Usporedite cijene u Bipi bilo cega sto uzimate, ja sam se prije mora strasno nazivcirala i od tada bojkotiram Bipu. Afrodita spf krema za lice je u Bipi redovno 52kn, dok je u DMu ista ta krema redovno kostala 32kn. Garnier za suncanje je bila 78kn, a u DMu ista po redovnoj cijeni od 58kn. I hrpa stvari im se ne isplati cak ni s 30%-tnim "akcijama". Tako da ja Bipu izbjegavam u sirokom luku. 👎

Luka ❤

• nali
    11. Rujan 2018. 20:05

Allie - prvo smo mislili za najdraze ono nas 40ak u manji restoran, rezervirali smo, ali mi nesto nije dalo mira, pa nismo kaparili jos nista, reko cekat cu danasnji pregled. Dobro da sam cekala jer bi ljudi bili na svadbi bez mene.🤣 Sad cemo maticaru i mozda ali mozda rucak s kumovima i roditeljima od sat vremena i doma. Budem vidla kolko je to ok s dok. Ma bila sam mjesec dana pod tolikim stresom, zivkaj restorane, trazi,guglaj.. ajme koji stres organizirati nesto u tako kratko,nisam imala vremena za nista drugo osim za trazenje sveg i svaceg za svadbu.. ali eto, cerviks me spasio.. 
    Zvrkica- vise ovdje ne spominjemo cerviks 🤐 tko je mjerio-mjerio. Samo prizivamo kratke cerviikse haha
    Arsancres- veselo je tvom muzu s toliko posla,  ali nekaaa, zasluzujemo i mi malo da nas paze 
    Miranda- hvalaa 😘
    Truskawka- hvala, uffffff sve me strah, nocima nisam spavala od zeluca, al vidjet cu s dok. da mi da te, mozda cu ih ok podnositi.
    Salatice- haha fotelju.. Da da, onu masaznu koja moze u polulezeci pozaj sto ih ima u trgovackim centrima 😄😁

Ana89
    11. Rujan 2018. 20:08

truskawka

nali

Zakon su vam slikice iz djetinstva. 😍
    Anati pijes neko posebno zeljezo kaj ne sjeda na zeludac, ako se sjecam dobro.. (Sorry ako sam te zamjenila) Jesi to na recept uzela, privatni ili kako, kako se zovu? Jel ih dobro podnosis?

Kendural C. I ja ga trosim. Ja sam dobila "crni" recept i kupila u ljekarni, a ona je narucila odnekud.
    Meni je ok i dobro ga podnosim, cak mi je stolica redovitija od njega jedino sto kad ga popijem nataste moram tocno za 20-30 min ici jest jer ako mi prodje 30min onda imam uzasne muke u zelucu..em boli em pece em mi je muka..tak da uvijek si tempiram cim otvorim oci popijem njega i onda dok se umijem operem zube i obavim sve to slozim si jesti i taman sam na nekih 25min uvijek 😁

Da, da, pijem kendural C . Nije mi muka od njega, idem često na wc though ( ali bez bolnih grčeva). Zasad mi paše, već ga tjedan dana pijem 😀 Najbolje željezo dosad, a svašta sam probala.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

MareiKate
    11. Rujan 2018. 20:09

Što se tiče pakiranja za bolnicu, ja još imam dosta vremena ali sam isto dobila neke stvari (ostatke) od drage trudnice koja je nedavno rodila: Chicco uloške koje spominjete (njih kad sam vidjela onako ogromne u vrećici mi je pozlilo malo, tad sam skužila što me čeka 😂), jednokratne gaćice, mislim da su iz ljekarne i multi mam komprese, praktičnija verzija purelan masti za bradavice koliko sam shvatila...

Mina93
    11. Rujan 2018. 20:10

AllieH

_svjesna

Allie divne spavacice, hvala na informacijama ❤️
    Ja sam sad spucala u jednom dahu cevape hahahhaa ne grize me savjest sta me briga trudna sam tjesim se 😅

Ja sam danas u Orasju smazala velike djulbastije s kajmakom i lukom, jos uvijek ne mogu disati 😂😂
    Nego…
    Usporedite cijene u Bipi bilo cega sto uzimate, ja sam se prije mora strasno nazivcirala i od tada bojkotiram Bipu. Afrodita spf krema za lice je u Bipi redovno 52kn, dok je u DMu ista ta krema redovno kostala 32kn. Garnier za suncanje je bila 78kn, a u DMu ista po redovnoj cijeni od 58kn. I hrpa stvari im se ne isplati cak ni s 30%-tnim "akcijama". Tako da ja Bipu izbjegavam u sirokom luku. 👎

To se slazem, naisla sam i ja na neke stvari sta su skuplje nego npr u dmu.. 

truskawka
    11. Rujan 2018. 20:14

Nali nema problema. U ljekarni su oko 200kn..ma bitno je samo da nadjes tempo koji ti odgovara za piti. Meni su rekli da ili pola sata prije jela ili poslije jela..nikako ne uz jelo jer onda zna biti muka..ali ako ti je muka na taj nacin onda probas uz jelo..ugl eto ja sam skuzila da obavezno moram pojest nesto tocno 30min nakon, ne smije ni minuta vise proci, al to sam samo ja. I kao sto je Miranda upozorila, ne trositi mljecne proizvode s tim. 

❤N i V💙

Salatica9192
    11. Rujan 2018. 20:15

Ovaj gel preporucujete? Cini mi se super. Uzmem i sebi i bebi. Kao najbolje je da se kupamo istim, da isto mirisimo, da li ste za to cule? Dalje znaci, prasak onaj zabac, bez omeksivaca. Vlazne maramice sa 99%vode, kao npr Water Wipes sto sam nasla, kada idemo vani. I ostaje krema, da li ste cule za Pavlovic mast, kremu? Nisam sigurna odakle je, iz koje drzave bivse Juge, ali ovdje je bas popularna za bebe i ojede. Nesto poput zagrebackog melema, u smislu popularnosti i "starosti". 

Ana89
    11. Rujan 2018. 20:19

truskawka

Nali nema problema. U ljekarni su oko 200kn..ma bitno je samo da nadjes tempo koji ti odgovara za piti. Meni su rekli da ili pola sata prije jela ili poslije jela..nikako ne uz jelo jer onda zna biti muka..ali ako ti je muka na taj nacin onda probas uz jelo..ugl eto ja sam skuzila da obavezno moram pojest nesto tocno 30min nakon, ne smije ni minuta vise proci, al to sam samo ja. I kao sto je Miranda upozorila, ne trositi mljecne proizvode s tim.

Ja ih pijem iza međuobroka ( oko 11h) koji nikako nije mliječno, a 3 sata iza doručka. Onda jedem mliječno tek 2 sata nakon toga, ako što i pojedem.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

AllieH
    11. Rujan 2018. 20:30

salatice, i kod nas uzimaju Pavlovicevu ili JGL, ako se ne varam. 
    I meni je kuma jos spremila Multi-Mam i punu vrecicu tih nekih stvari za rodiliste i prve dane, nisam jos dobro ni pogledala cega sve ima. Moram provjeriti da mi nisu ove mrezaste gacice velike, vidim da su velicina L. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.