Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    11. Rujan 2018. 19:01

Nali čestitke na velikoj curki obećala ti napisati mjere pa evo dočepala se nalaza napokon. BPD-54,4mm,HC-199,6mm,AC-173,5mm,FL-38,8mm,HL-34,7mm. I teška je 498grama. Nemoj brinuti zbpg cerviksa, bit će sve ok  Samo slušaj upute koje si dobila.. Vjenčanje ćeš nekako već proći, a kasnije kad se curka rodi pošteno proslaviti Ja znam trudnicu kojoj je cerviks bio 2,4cm u 14.tjednu i ne da je izgurala sve do kraja već je i prenijela 4 dana  sigurna sam da nije ona jedina, bitno je samo da miruješ i mora biti sve dobro 

Mina93
    11. Rujan 2018. 19:01

pepe1907

Miranda

Klikerice koji obrazi 😍😍 Bas ste slatke sve 😊
    Maggie imam isti problem s prematalicama kao i ti, ne bi da je beba okrenuta bocno a cim stave podlogu za prematanje prema naprijed onda su ladice preduboko ispod i tesko ih je otvoriti. Svida mi se ova iz Lesnine jer mi ne djeluje tako velika razlika u dubini izmedu podloge za prematanje i ladica (doduse na slikama se ne vidi bas dobro) a i ova povrsina sa strane dobro dode. Imala sam s B. nesto slicno samo je bilo manje mjesta sa strane i gore sam uvijek drzala najosnovnije stvari, maramice, kremu za guzu, par cistih pelena. Kod ove mi se ne svidaju ove izlomljene kvadratne ladice, ja bi tri siroke ladice i gotovo.

predivna je …ako imas mjesta za nju uzimaj 😁

Potpisujem 😍😍

Mina93
    11. Rujan 2018. 19:05

I zaboravih komm zvrkice robica je premedena 😍😍
    Mi za vikend vjer idemo u ikeu, jedva cekam komodu i oprat dio robice i slagat unutra lagano 😍😍

• zvrkica
    11. Rujan 2018. 19:07

Mina93

I zaboravih komm zvrkice robica je premedena 😍😍
    Mi za vikend vjer idemo u ikeu, jedva cekam komodu i oprat dio robice i slagat unutra lagano 😍😍

😘😘 gnijezdo praviš 😍😍

• nali
    11. Rujan 2018. 19:09

Arsancres

Nali čestitke na velikoj curkiobećala ti napisati mjere pa evo dočepala se nalaza napokon. BPD-54,4mm,HC-199,6mm,AC-173,5mm,FL-38,8mm,HL-34,7mm. I teška je 498grama. Nemoj brinuti zbpg cerviksa, bit će sve okSamo slušaj upute koje si dobila.. Vjenčanje ćeš nekako već proći, a kasnije kad se curka rodi pošteno proslavitiJa znam trudnicu kojoj je cerviks bio 2,4cm u 14.tjednu i ne da je izgurala sve do kraja već je i prenijela 4 danasigurna sam da nije ona jedina, bitno je samo da miruješ i mora biti sve dobro

Hvalaaa tiii 😘 Da, tocno kako sam mislila, u milimetrima su nam razlike,par mm gore dole.
    Sad si moram decka osposobiti na kucanske poslove joj bude mi ga zao, evo sad cisti kupaonu jadan.

busybee
    11. Rujan 2018. 19:12

Evo i mog ulova. Nije neki vrh mode ali bit ce ok

AllieH
    11. Rujan 2018. 19:16

nali, Arsancres, nas 3 smo sve tu negdje u dan dva i bas sam gledala i svoje mjere s pregleda jucer, isto je sve tu negdje, i tezina isto. 
    Nali, kakvu svadbu radite? Vjerujem da ce biti sve ok taj dan, samo se nemoj forsirati prije, neka svi odradjuju sve za tebe, ti budi bridezilla koja samo daje upute i izvoljeva 😉
    Miranda, predivna je komoda 😍

Luka ❤

Klikerica
    11. Rujan 2018. 19:16

Jeste skužile ovu temu sa poklonima što sam tipkala?
    https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/pokloni-za-bebe-i-trudnice-15843

Meni je do sada stigao DM i Bubamara, ove ostale čekam...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• zvrkica
    11. Rujan 2018. 19:20

nali

Evo i mene s pregleda. Curka je super, mjere u granicama, velika curica od 530 grama ❤️
    Ovaj put se nije dala slikati. I rukama i nogama je sakrivala lice. Ali nema cisti u glavici vise, sve je super😀😆 Ctg je ok.
    A cerviks, ko da ste ga prizvale s danasnjom pricom o cerviksu😕 20 mm samo, strogo mirovanje, a kaj je najbolje, fakat mirujem. Nema sjedenja, niceg.. Je da sam znala skuhati rucak i oprat/objesiti ves i to je to. Sad nema ni toga. A udajem se za mjesec dana, nemam pojma kako cu to izvest.

Bravo za curu 😍😍 Cerviks nam je opsesija 🤣🤣🤣🤣 nažalost. Samo sad lezi i miruj, pusti i ves i ručak!

Arsancres
    11. Rujan 2018. 19:21

tako i moj muž jadan.. Njega je strah svega višr nego mene pa sad mi ništa neda da radim. Imamo 2 mačke i psa, macama od početka trudnoće on čisti pijesak, skoro uvijek samo on šeta psa (imamo jazavčarku pa ju nosimo zbog kičme jer živimo na 2.katu) meni neda da ju podignem, a ima 7kg, mlada je još još su nam sada radovi u stanu, spavamo u jednoj sobi pretrpanoj svim stvarima... Veselo je njemu
    I super da su ciste nestale.. Tako će i cerviks ostati kakav je a ti roditi u terminu! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.