Evo i moje slike,tu sam imala 5 mjeseci i kupali su me očito u kadici na stolicamatek sada obracam paznju na to.
Jedino sto sam sigurna da ce naš pišulinac imati jesu ovi ogromni obrazi. Mene od rođenja cijela familija zove Bucka,mada mi je tijelo oduvijek bilo fit. No do druge ili trece godine sam imala ovu glavu koja je cijela bila u obrazima,za koje su me svi štipali i ljubili non stop. A muž je još veća okruglica od mene, on je okrugao i danas.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Allie luster divan, spavaćice preslatke! Ja ću muža poslati na tržnicu u subotu u nadi da ima nekih prihvatljivih. Ako ne, onda cu naručiti
Evo i moje slike,tu sam imala 5 mjeseci i kupali su me očito u kadici na stolicamatek sada obracam paznju na to.
Jedino sto sam sigurna da ce naš pišulinac imati jesu ovi ogromni obrazi. Mene od rođenja cijela familija zove Bucka,mada mi je tijelo oduvijek bilo fit. No do druge ili trece godine sam imala ovu glavu koja je cijela bila u obrazima,za koje su me svi štipali i ljubili non stop. A muž je još veća okruglica od mene, on je okrugao i danas.
Jooj, bas si bila za istipati obrazeee 😄😚 😊
Super ulovi 😁 ja sam svome predlozila da idemo u lidl i na prvu se slozio, al vec vidim da ce poludit kad dodjemo, nije on za takvo kopanje i guzvu 🤣 prosli tjedan sam bila u kiku po rucnike i on je izasao van nakon par min rekao da ne moze bit unutra koliko je to sve bilo zbrda zdola 🤣
Cure koje ste uzele brojeve spavacica?
Evo i mene sa OGTT. .nije bilo strašno ..Iskapila onu čašu slatke vode, sačekala 1 sat i vađenje krvi i to je to...Jedino sto imam pretanke i preslabe vene pa su sestre pokušavale ubosti pravu ali su na kraju ipak pozvale doktoricu da ona to odradi.
Nalazi će biti tek za 7-10 dana kada mi je sledeca kontrola u laboratoriju ali su rekli ukoliko nešto ne bude u redu zvat će me..Pa sam ja danas navalila na kolače (još mužu i rodjendan)..kako keze naša Miranda: da se najedem dok mi nisu zabranili😀😀😀
Ja ne znam kad mislim početi sa pripremama za bebicu..sve si mislim ima vremena. .A kad pogledam vaše stvarčice rastopim se i sama sebi kažem "e i ti od sutra pocinjes "😀😀
Cure slike su vam prefora ove iz djetinjstva..ja obozavam gledati takve slikice ☺☺ to mi je tak slatko i simpaticno ❤❤
Klikerica takvu identicnu kadicu smo i mi imali samo svjetlo plava je bila 😁 jos je se sjecam jer je jos dugo bila u upotrebi za kupanje na dvoristu umjesto bazena 😅
A ja sam rodjena sa crnom gustom kosom, ali samo oko glave, a gore celava 🤣🤣
❤N i V💙
Slatke ste curice bile :))))
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Cure koje ste uzele brojeve spavacica?
uzela sam S. i stvarno je prilično široka. bojala sam se da će biti prekratka (jer sam 175-176), ali je i dovoljno dugačka.
Klikerice koji obrazi 😍😍 Bas ste slatke sve 😊
Maggie imam isti problem s prematalicama kao i ti, ne bi da je beba okrenuta bocno a cim stave podlogu za prematanje prema naprijed onda su ladice preduboko ispod i tesko ih je otvoriti. Svida mi se ova iz Lesnine jer mi ne djeluje tako velika razlika u dubini izmedu podloge za prematanje i ladica (doduse na slikama se ne vidi bas dobro) a i ova povrsina sa strane dobro dode. Imala sam s B. nesto slicno samo je bilo manje mjesta sa strane i gore sam uvijek drzala najosnovnije stvari, maramice, kremu za guzu, par cistih pelena. Kod ove mi se ne svidaju ove izlomljene kvadratne ladice, ja bi tri siroke ladice i gotovo.
Sortiraj odgovore
Najstariji