Slatke ste curice bile :))))
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Cure koje ste uzele brojeve spavacica?
uzela sam S. i stvarno je prilično široka. bojala sam se da će biti prekratka (jer sam 175-176), ali je i dovoljno dugačka.
Klikerice koji obrazi 😍😍 Bas ste slatke sve 😊
Maggie imam isti problem s prematalicama kao i ti, ne bi da je beba okrenuta bocno a cim stave podlogu za prematanje prema naprijed onda su ladice preduboko ispod i tesko ih je otvoriti. Svida mi se ova iz Lesnine jer mi ne djeluje tako velika razlika u dubini izmedu podloge za prematanje i ladica (doduse na slikama se ne vidi bas dobro) a i ova povrsina sa strane dobro dode. Imala sam s B. nesto slicno samo je bilo manje mjesta sa strane i gore sam uvijek drzala najosnovnije stvari, maramice, kremu za guzu, par cistih pelena. Kod ove mi se ne svidaju ove izlomljene kvadratne ladice, ja bi tri siroke ladice i gotovo.
Bas ste slatke curice.
Jedna informacija mi treba. Gdje kupit te lola mrezaste gacice?
Zvrkice,robica je preslatka..... vec zamisljam svoju curicu u tom
Moze mi netko dati link za te lola lady mrezaste gacice jer od lola lady nalazim samo uloske one mekane... Ne vidim nigdje da imaju te gacice 🤔
Maggie imam isti problem s prematalicama kao i ti, ne bi da je beba okrenuta bocno a cim stave podlogu za prematanje prema naprijed onda su ladice preduboko ispod i tesko ih je otvoriti. Svida mi se ova iz Lesnine jer mi ne djeluje tako velika razlika u dubini izmedu podloge za prematanje i ladica (doduse na slikama se ne vidi bas dobro) a i ova povrsina sa strane dobro dode. Imala sam s B. nesto slicno samo je bilo manje mjesta sa strane i gore sam uvijek drzala najosnovnije stvari, maramice, kremu za guzu, par cistih pelena. Kod ove mi se ne svidaju ove izlomljene kvadratne ladice, ja bi tri siroke ladice i gotovo.
Ovo mi se jako svida,a ima puno mjesta. Jesu ladice malo cudne,ali mozda ti je lakse zbog pohrane stvari,sve ce bit sortirano.
predivna je ...ako imas mjesta za nju uzimaj 😁
Evo i mene s pregleda. Curka je super, mjere u granicama, velika curica od 530 grama ❤️
Ovaj put se nije dala slikati. I rukama i nogama je sakrivala lice. Ali nema cisti u glavici vise, sve je super😀😆 Ctg je ok.
A cerviks, ko da ste ga prizvale s danasnjom pricom o cerviksu😕 20 mm samo, strogo mirovanje, a kaj je najbolje, fakat mirujem. Nema sjedenja, niceg.. Je da sam znala skuhati rucak i oprat/objesiti ves i to je to. Sad nema ni toga. A udajem se za mjesec dana, nemam pojma kako cu to izvest.
Allie i barbie super su spavacice 🔝🔝
Allie luster je bas lijep, volim mint boju inace, univerzalna a jako lijepa 😍
Torba za rodiliste ajmee, i to moram ubrzo 😊 sam vi pisite sta nam sve treba pa cu kroz koji tjedan se pocet spremat 💪
Sortiraj odgovore
Najstariji