Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    11. Rujan 2018. 16:52

du1988

allie, drago mi je da si se opremila 😁 ja cure ne znam je li normalno da me bas nista ne boli…ono, citam vas i tegobe tu i tamo…a ja picim sto na sat svaki dan i nema nikakvih bolova ni zatezanja. jedino mi trbuh otvrdne od veceg napora 🙄

Mene isto ništa ne boli... osim žuči,ali to veze nema s ovim dole.Doktorica popizdi kad me pita jel me šta boli,a ja kažem žuč,pogleda me onom facom... "nisam te to pitala"

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    11. Rujan 2018. 16:52

Du, normalno je. mene uglavnom ništa (osim povremeno leđa) nije bolilo ni zatezalo. tek možda zadnjih 10-ak dana osjećam zatezanje u trbuhu kad se preforsiram sa hodanjem. sa cerviksom i slično se ne opterećujem. računam da bi mi doktorica sama rekla da je skraćen jer bi onda morala mirovati. 

Ivylee
    11. Rujan 2018. 16:57

Ana89

Ivylee

Ma da, mogu se oni vrtiti, ali prvi mi je od 20 tt bio glavom, a ona nikako i kako smo se približavali 30 tt već me frka bila…
    E, cure, moje iskustvo je prva tri dana definitivno chicco jer ne morate spajati po dva-tri komada. I meni su te mrežaste bile ok za u bolnicu, dobro drže te uloške ma mjestu. Ja sam uzimala od lole, i bile su mi super! Imala sam i paket nekih jessa iz dm-a, one su mi bile preširoke i nisu dobro držale uložak. A čini mi se da sam medium veličinu kupovala i jednih i drugih…

Jesu veći od ovih libresse noćnih? Koji su prilično veliki

Jesu! Kako je netko napisao, točno od pupka do š 🤣🤣🤣 Kad vidiš pakiranje u dm, bit će ti jasnije 🙈

Miranda
    11. Rujan 2018. 16:57

Drago mi je da su svi pregledi super prosli! 😍
    Allie super su spavacice i luster posebno 
    Odicni ulovi u Lidlu 😊 Najradije bi muza poslala a vec vidim kako ce me pogledat ako mu to predlozim 🤣
    I meni je definitivno ova trudnoca teza od prve ali dobro, ocekivano je. 
    Ana prvo vrijeme ne steznik a poslije po potrebi. Ne znam jel u vasem rodilistu dode fizijatar na konzultacije pa pogleda stanje misica i reza i da preporuku za steznik ako treba. 

Ana89
    11. Rujan 2018. 17:01

Ivylee

Ana89

Ivylee

Ma da, mogu se oni vrtiti, ali prvi mi je od 20 tt bio glavom, a ona nikako i kako smo se približavali 30 tt već me frka bila…
    E, cure, moje iskustvo je prva tri dana definitivno chicco jer ne morate spajati po dva-tri komada. I meni su te mrežaste bile ok za u bolnicu, dobro drže te uloške ma mjestu. Ja sam uzimala od lole, i bile su mi super! Imala sam i paket nekih jessa iz dm-a, one su mi bile preširoke i nisu dobro držale uložak. A čini mi se da sam medium veličinu kupovala i jednih i drugih…

Jesu veći od ovih libresse noćnih? Koji su prilično veliki

Jesu! Kako je netko napisao, točno od pupka do š 🤣🤣🤣 Kad vidiš pakiranje u dm, bit će ti jasnije 🙈

Hvala..znači moram na izlet u dm :p Hvala

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Miranda
    11. Rujan 2018. 17:01

E da, nakon poroda chicco ulosci i lola mrezaste gacice, potpisujem. Korak dalje i jedino vece od chicco ulozaka su pelene za inkontinenciju 😅😂

Ana89
    11. Rujan 2018. 17:02

Miranda

Drago mi je da su svi pregledi super prosli! 😍
    Allie super su spavacice i luster posebno
    Odicni ulovi u Lidlu 😊 Najradije bi muza poslala a vec vidim kako ce me pogledat ako mu to predlozim 🤣
    I meni je definitivno ova trudnoca teza od prve ali dobro, ocekivano je.
    Ana prvo vrijeme ne steznik a poslije po potrebi. Ne znam jel u vasem rodilistu dode fizijatar na konzultacije pa pogleda stanje misica i reza i da preporuku za steznik ako treba.

Ima jedna fizijatrica koja šeće po bolnici svako jutro osim vikendom..najprije obiđe intenzivnu pa sobe...ali 3 kata su to hmm..možda nema vremena za mišiće trudnica..a bo..vidit ćemo

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Strudlica
    11. Rujan 2018. 17:03

Evo ja imam ovako nešto na ovu foru,trenutno mi nije kod mene doma da slikam kako izgleda.Ja sam s ovim prezadovoljna jer se ovo za prematanje diže i unutra je mala kadica dok bebica ne može samostalno sjediti. Meni je bilo odlično jer se nisam morala saginjat i kadicu stavljat na neke stalčiće ili stolove. Totalno mi je nepraktično kupit kadicu za novorođenče i onda se gurit po tuš kabini  kad bebicu moraš u početku držati s rukom i sve...

• Strudlica
    11. Rujan 2018. 17:05

Barbiemama ja sam ti najviše voljela sebi sve pripremit nadohvat ruke prije previjanja tako da mi sve bude spremno  I iza sve lijepo na svoje mjesto i super

pepe1907
    11. Rujan 2018. 17:20

evo ako super akcije...samo ne znam za krevetic koliko je kvalitetan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.