Zvrkice,
mislim da je najbitnije da je on i dalje T, znaci drzi se. A sad to za 2,3mm. Moze se i promasiti, uglavnom ne otvaras se. I kako te tako cesto salju na preglede. Ja "otvorena" , kontrola za 4 nedelje. Sada su prosle 2 i po. A jooj, akuserski pregled, imam zakazan sada na kontroli, znaci ista sam. Vec me boli. Jedva predisem to :O Znaci vise se bojim od poroda hahahaha. Pogotovo sad u trudnoci mi toliko bilo bolno, da sam, sto ti kazes, prebrojala zvijezde.
Ptica,
uzivaj u shoppinguuu 😍 I namaz od avokada? Top Chef namazi hahaha 😋
Ko spomenu grah, volim ja njegaa, gust, sa kuruzicama. Ali svekrva pravi bolji od mame hahahhaa (da me cuje mama sad haha).
Pticice,
😍 jos jedna slatka djevojcica. Vas mame nisu sisalee. Vidi kosice 😍
pozdrav cure, nasmijale ste me sa svojim slikama :)
ja jutros sa pregleda, sve je u redu. dr je napisala 23/24 tj , BPD 64 mm, AC 21?(ne razumu treću znamenku) FL 44 ... i beba teška 700g. rekla je da je velika beba, i ja sad baš gledam mjerenja na internetu, uglavnom odgovara bebama sa 26 tjedana. sve organe mi je pokazala, sve je uredno. Meni je i prva beba bila velika, rodio se 4230 g i 54 cm dug :)
Ja sam na +8, i rekla je da inače kasnije šalje al da ja ipak odem već sad na OGTT, pa ću to idući tjedan.
Posteljica sprijeda, a za cerviks nešto piše (ne razumijem ni to) al ništa nije napominjala da nije ok.
Lovre
Baš ste mi sve slatke 😍😍. Predivna djeca.
Sad su mi digli paru na 500. Netko je išao u sobu gdje su mi krupne bebi stvari i išao ih preslagivati. Ajde da je to dobro. Ali jedna skupa autosjedalica je završila s nosom na podu i kao podloga za druge stvari....
Vidila bi ja ikoga da se tako njegove (skupe )stvari premeću i slažu drugima po volji....😡😡😡
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
što se tiče izgleda bebe, moj muž ima svijetlu put,plave oči i ricavu kosu. malac je povukao na mene, tj isti je moj brat u toj dobi,iako kad se rodio bio mi je isti moj svekar :) :)
ja sam stalno govorila ,ako bude curica da bi volila da ima ricavu kosu ali eto može i dečkić imat hhehe
muž se rodio sa 7 mjeseci i niti 2 kg (ni u stomaku mira nije imao, pa ni dan danas) a ja u terminu i sa 4 kg hahahaha
neka bude sve u redu, i lak porod svima nama, a kakve će bebe bit , svakako će nam bit savršene, mirišljave itd...
Lovre
Bravo za super preglede i divne bebice😍🤗🤗.
A slike iz djetinjstva su mi uvijek zanimljive i bas se uvijek ismijemo kad ih gledamo😊.
Imam pitanje za cure koje koriste Clexane i sl.
Dobila sam nalaz za trombofilije....PaI 1 je heterozigot 4g/5g, ostalo u redu....trebam li odmah kontaktirati ginekologa jer mi je kontrola tek 21.09.
https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png
A slike iz djetinjstva su mi uvijek zanimljive i bas se uvijek ismijemo kad ih gledamo😊.
Dobila sam nalaz za trombofilije….PaI 1 je heterozigot 4g/5g, ostalo u redu….trebam li odmah kontaktirati ginekologa jer mi je kontrola tek 21.09.
Isto kao i ja. Ti nazovi ambulantu, objasni im situaciju i vidi sta ce ti oni reci. Inace ja ti mogu reci da je to blaga mutacija, da ih ima masu raju i da je najverovatnije da ce ti samo pratiti D dimer, itd ilii ako imas ruznu istoriju, mozda jednom dnevno kao i ja, zastitnu mjeru. Ja sam zbog istorije ruzne na jednom dnevno i zbog suspektne stecene trombofilije (sto je strasnije puno). Ali uopste nije dokazano da mi je ta blaga mutacija pravila problem. Kakve si ti imala probleme prije, sto su te poslali da to radis u sred trudnoce?
Dobila sam nalaz za trombofilije….PaI 1 je heterozigot 4g/5g, ostalo u redu….trebam li odmah kontaktirati ginekologa jer mi je kontrola tek 21.09.
Isto kao i ja. Ti nazovi ambulantu, objasni im situaciju i vidi sta ce ti oni reci. Inace ja ti mogu reci da je to blaga mutacija, da ih ima masu raju i da je najverovatnije da ce ti samo pratiti D dimer, itd ilii ako imas ruznu istoriju, mozda jednom dnevno kao i ja, zastitnu mjeru. Ja sam zbog istorije ruzne na jednom dnevno i zbog suspektne stecene trombofilije (sto je strasnije puno). Ali uopste nije dokazano da mi je ta blaga mutacija pravila problem. Kakve si ti imala probleme prije, sto su te poslali da to radis u sred trudnoce?
Ja imam jednu normalnu trudnocu i dva misseda....prvi prije normalne trudnoce i drugi prije ove....pa zbog toga...trebala sam i ranije odraditi al nisam....pa kontam je li bas neophodno bockanje....homocistein i Antikardilipinska antitijrla su ok...i svi ostali nalazi....D dimer nisam radila...
https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png
Salatice vjeruj mi muka mi što će me opet pregledavati ona tako na 3 načina.Ovaj privatnik gleda samo uzv i milina, a ova gruba užas 😏
Ne znam kako to da me opet naručila za 2 tj, možda zbog Utrogestana..
cure super za pregled danas, i sretno ostalima 😀
Evo jedne moje iz 1983 😂😂
Ja imam jednu normalnu trudnocu i dva misseda….prvi prije normalne trudnoce i drugi prije ove….pa zbog toga…trebala sam i ranije odraditi al nisam….pa kontam je li bas neophodno bockanje….homocistein i Antikardilipinska antitijrla su ok…i svi ostali nalazi….D dimer nisam radila…
Ahaa, ja vise mislim da nece biti potrebno. Meni je prvi hematolog samo htjela pratiti, jednom mjesecno te neke parametre vezane za koagulaciju. Ali ja promijenim hematologa i druga me stavi na jednom dnevno ipak, ali imam dodatno Lupus antikoagulans antitijela jednom pozitivna, pa negativna, pa cu ponavljati poslije trudnoce opet i spontani u vecoj trudnoci.
Ali opet, mislim da nazoves svog ginekologa (sestru) i kazes rezultate, da ne bude, dobila nalaz i ignorisala 10 dana. Iako je skroz blago, ono bolje da ti ona kaze, opusteno dodji za 10 dana, nego ja xD
Sortiraj odgovore
Najstariji