Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    11. Rujan 2018. 11:52

I da, termin piše na uzv,,one sitne brojke. 😀😀😀. Meni je isto već 6 mj, ja niti više ne čitam te sitnicarije 😊😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Malaaiva
    11. Rujan 2018. 12:22

Prijavljujem još jednu curu :)🤗
    Bili smo na pregledu jutros, beba super, cerviks pri je tjedan dana bio 29 mm, jutros 34mm 🤔 još uvijek je oblik T 😄
    Miranda čitala sam da nije moguće da se poveća kako je ovo moguće?
    Uglavnom doktorica je i dalje rekla strogo mirovanje i kontrola za 4 tjedna. 

Rita

Ana89
    11. Rujan 2018. 12:28

Malaaiva

Bili smo na pregledu jutros, beba super, cerviks pri je tjedan dana bio 29 mm, jutros 34mm 🤔 još uvijek je oblik T 😄
    Mirandačitala sam da nije moguće da se poveća kako je ovo moguće?

Čestitke na curi😀😀😀😀

Bruna92
    11. Rujan 2018. 12:34

Ja opet imam pitanje 😁
    Radim popis stvari za rodiliste (nek ga spremnog) i malo proucavam po internetu one uloske i jednokratne gacice... Cure na jesenskim vecinom spominju vir 80 a proucavajuci malo zene puno vise hvale chicco uloske jer su puno duzi, udobniji i nemaju tu neku plastiku na dnu koja kao zna smetati i ulosci budu manje fleksibilni... A i Vir uloske stavljaju po 2, 3 poredane dok su chicco duzi pa je jedan dovoljan... Kako bit pametan i koje odabrati?
    Ja inace imam obilne mentruacije i uvijek koristim neke nocne koji su doslovno od pupka do š.pka i na njega stavim one lola lady mekane i to mi je super kombinacija... Vjerujem da je krvarenje nakon poroda obilnije i ne znam dal se ispod tog chicco uloska moze stavit taj nocni? Sta s mrezastim gacicama? Jel one imaju neku podstavu dolje da ne curi ili je to samo mreza? 
    Sta da raaaadim? 😱

Ana89
    11. Rujan 2018. 12:39

Bruna92

Ja opet imam pitanje 😁
    Radim popis stvari za rodiliste (nek ga spremnog) i malo proucavam po internetu one uloske i jednokratne gacice… Cure na jesenskim vecinom spominju vir 80 a proucavajuci malo zene puno vise hvale chicco uloske jer su puno duzi, udobniji i nemaju tu neku plastiku na dnu koja kao zna smetati i ulosci budu manje fleksibilni… A i Vir uloske stavljaju po 2, 3 poredane dok su chicco duzi pa je jedan dovoljan… Kako bit pametan i koje odabrati?
    Ja inace imam obilne mentruacije i uvijek koristim neke nocne koji su doslovno od pupka do š.pka i na njega stavim one lola lady mekane i to mi je super kombinacija… Vjerujem da je krvarenje nakon poroda obilnije i ne znam dal se ispod tog chicco uloska moze stavit taj nocni? Sta s mrezastim gacicama? Jel one imaju neku podstavu dolje da ne curi ili je to samo mreza?
    Sta da raaaadim? 😱

Pošto neću imati šavove na vejđej sto posto i porodni kanal će biti netaknut ja ću svoje libresse noćne koristiti. Neću se tu previše se misliti. 
    A jednokratne gaće su mrežaste, da .
     Te velike pamučnije uloške imaju i bolnice. Mislim.

du1988
    11. Rujan 2018. 12:44

čestitke svim curama na lijepim vijestima! Ja sam jucer pekla pile s mlincima, ostalo piletine-danas hladna salata s tjesteninom, piletinom, paprikom, lukom, kukuruzom i kiselim krastavcima. Sad se pakiramo pa odosmo na plazu 😎

• zvrkica
    11. Rujan 2018. 12:45

Malaaiva

Mirandačitala sam da nije moguće da se poveća kako je ovo moguće?

Bravo za cerviks 💪💪💪, a i za ostalo 😀

Jagodica86
    11. Rujan 2018. 12:51

Bruna92

Ja opet imam pitanje 😁
    Radim popis stvari za rodiliste (nek ga spremnog) i malo proucavam po internetu one uloske i jednokratne gacice… Cure na jesenskim vecinom spominju vir 80 a proucavajuci malo zene puno vise hvale chicco uloske jer su puno duzi, udobniji i nemaju tu neku plastiku na dnu koja kao zna smetati i ulosci budu manje fleksibilni… A i Vir uloske stavljaju po 2, 3 poredane dok su chicco duzi pa je jedan dovoljan… Kako bit pametan i koje odabrati?
    Ja inace imam obilne mentruacije i uvijek koristim neke nocne koji su doslovno od pupka do š.pka i na njega stavim one lola lady mekane i to mi je super kombinacija… Vjerujem da je krvarenje nakon poroda obilnije i ne znam dal se ispod tog chicco uloska moze stavit taj nocni? Sta s mrezastim gacicama? Jel one imaju neku podstavu dolje da ne curi ili je to samo mreza?
    Sta da raaaadim? 😱

Ja ću svakako te chicco, ili masmi iz dma. Jučer sam vidjela u dmu svom chicco, 70 kn 30 kom čini mi se, ogromno pakiranje. Na drugom forumu sam vidjela da ih svi jako hvale, bolje da su veći nego da tamo naštimavam. 

m.girl6
    11. Rujan 2018. 12:56

du1988

evo salatice ovdje se bolje vidi!
    velikosretnodijete to je satorska rasprodaja neprehrambenih artikala, navodno ima u svim vecim gradovima i traje od danas pa valjda do kraja tjedna. Danas je bas bila ogromna guzva, ali vidim da ima jos stvari po kutijama koje jos nisu raspakirane pa cu se zaletiti jos jednom do kraja tjedna.

Ajmeeeee du pa prekrasno je sve. Sad ja baš špijam da vidim di po zagrebu ima tih rasprodaja jer bi si uzela barem tajice, tetrice i par bodića za malenoga. Cijene su smiješne a roba prekrasna 

Noa 💙

Maggie85
    11. Rujan 2018. 13:00

Hvala za odgovore u vezi računanja termina. Kod mene je stvar da ovulacija nije bila točno 14. dc, već 19. tako da u dogovoru s doktoricom iz bolnice na pitanje kad je bila zadnja m. uvijek odgovaram 5 dana kasnije od stvarnog datuma. Ok, tako ću i soc. gin. reći. Iako, da njoj kažem stvarni datum zadnje m., ispalo bi da na rodiljni mogu tih 5 dana ranije. Hihihihi!! 
    Salatice, i kod nas je 28 dana prije termina obavezno za trudnicu da prestane radit, a 45 dana je mogućnost. Ja sam mislila da ću raditi do tih 28, ali baš primjećujem da mi je sve teže, i to ne fizički, već mentalno. Cijelo vrijeme razmišljam o bebi i svašta nešto googlam pa i nema neke koristi od mene na poslu. A doma me čeka pranje robice, slaganje baby kutka i puzzle (još 2 komada po 4000) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.