Jutro!
Salatice oplakala sam na Sjevernu Koreju 😂😂😂😂 Preslatka si 😍
Allie slazem se za siroko povijanje, odustaje se od njega (pogotovo preventivno) jer kukovima koji nisu na mjestu nece pelena puno pomoci. Nema od toga prevelike koristi pa nema smisla muciti bebe sa sirokim povijanjem.
Za gene ovisi jeste homozigoti ili heterozigoti. Bez obzira sto imate smede oci, mozda u paru gena imate jedan za smede a jedan za plave oci (heterozigoti). Kod vas je smedi nadvladao plavi gen jer je dominantni ali ako vam i muz nosi isti par gena postoji sansa da ce dijete pokupiti plavi gen od mame i plavi gen od tate i imati plave oci. Recesivna svojstva se naslijeduju iskljucivo homozigotno, dakle s oba recesivna gena.

Hahaha du 😂😂
Ima i muz jednu rovokopacku sliku iz otprilike iste dobi kao tvoja 😂

Moj muz je bio povelika beba, a zasad su malome sve mjere vece tako da me sve strah kako cu to prezivit jer ocito ide njegovim stopama 🤣🤣

Dobro jutro zene majke kraljice
Ismijah se na razno razne postove naravno ponajvise nasoj Saltici
Slike mladosti su vam bas super a Du hahahah fudbalerka 🔝
Ja sam imala frizure ko kad stavite lonac pa tak osisate i izgledala ko decko blagi uzas😂😂😂
Nasla sam slikice od krstenja i bila sam sa skroz malo kose svijetle i jako blijeda ko krpa, poslje tamno smeda kosa skoro pa crna i svjetlo smede oci sa nekim zelenkastim sarama
Muz je bi presladak i volila bi da Borna povuce na njega imo je plavkastu kosu i to frckavu ono turbo i svjetle oci
Sad je tamna kosa i oci tipa mojih mozda nijansu svjetlije ali zato pune usne velike oci duge trepavice san snova😍😍😍
Blaza,
hahahaha, probij nozem poklopac i onda bi se trebalo otvoriti skroz lakooo 😊
Ja gledam Top Chef i zamisljam sta cu jesti, pa sam nestala xD
Glava me boli malo, ali pritisak uredan. Previse spavanja hahah, 5, 6 sati xD
Ja top chef sve odgledala, sad stalno ponavljaju sezone 😭 koja je u tijeku?

Jutro, ja se nisam naspvala uopće, muž mi ie lego u krevet u 03:19h..ja se probudila i nisam mogla zaspati..mačke mi krenule tulumarit, jurile su po cijelom stanu valjda do 6:00h..ne znam jel bio pun mjesec ili je voda puna klora pa su poludile 😖 on se sad sprema za posao i lupa sa tanjurima vratima aaaa 🙈 mislim da ću danas prespavati dan...btw.ja sam jako nervozna kad se ne naspavam...jadni svi kad se Teo rodi i ja skupa s njim 😁

Moj P i moja sveki jedini imaju plave oci u siroj i uzoj familiji.. a D je prica za sebe, on je rijedak u tipu plave, svjetle kose i crnih ociju 😂😂 ja sam.rodena tamne.kose i crnih ociju isto i ostala tako, al koza mi je bijela ko mlijeko, cesto me pitaju, bas cesto kak se osjecam jer sam blijeda 😑😑😑 muz je zelenook tamne kose, a bio je narancast ko mali i plavih ociju 😂😂

url=https://lilypie.com]
Jutro cure! Ovdje je veselo od jutra😁
Super su vam slike i opisi uz njih🤣🤣🤣
Bas sam se nasmijala.
Nas bebolino ce imati vjerojatno velika usta,(mi oboje imamo velike pune usne🤣)a to nam je dr i pokazao u krupnom planu,bas se stalno smijemo tom zadnjem pregledu😍 Na koga god da bude,nama ce biti najljepsi na svijetu😍🤗

Hahaha, Kim Jong Un 😂
Du,
😂😂😂🤣🤣🤣🤣 bas te zanimalo slikanje hahaha. A frizura prava fudbalerka 😂
Miranda,
joj, sta napisa hahaha. Pokusam skopcati, ali ne ide 😂 Uglavnom, postoje sanse da ima bilo koju boju, ali sto se mene tice, nadacemo se moju, plavu. Necemo tatinu, boju viskija, kako u ovim turbo folk pjesmama opisuju smedje oci hahaha 😋😋😂
Jede li neko nesto dobro danasssss 😊 Znam da smo rekli manje price o hrani, zbog sankcija, ali sva sam u Top Chef fazonu, hocu gusku punjenu tartufima sa umakom od marmelade haha (sta sve spajaju xD) 😶

Hahaha, koji smijeh od jutra, prvo Kim Jong Un pa kopačica nosa, pa lonac frizure... Kako smo svi smiješni kao klinci, ovi današnji su svi manekeni prema nama kako su nas oblačili 😊😊😊😂😂
A kad se sjetim slika sa rođendana 😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji