Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    11. Rujan 2018. 09:50

Mina93

Salatica9192

Blaza,
    hahahaha, probij nozem poklopac i onda bi se trebalo otvoriti skroz lakooo 😊
    Ja gledam Top Chef i zamisljam sta cu jesti, pa sam nestala xD
    Glava me boli malo, ali pritisak uredan. Previse spavanja hahah, 5, 6 sati xD

Ja top chef sve odgledala, sad stalno ponavljaju sezone 😭 koja je u tijeku?

Top Chef California, po Google to je 13. I trazila sam po netu da li ima, da gledam, i nemaaaa. Nmg cak naci ni ono bez prevoda, ali nisam se zadavala nesto. Dok Masterchef ima svugdje, ali me nervira onaj sto divlja, Gramzi, kako vec haha i ne gleda mi se. 

Jagodica86
    11. Rujan 2018. 09:51

Salatice,  ja danas kuham grah pa nisam od pomoći. A baš mi se jede, onako sa puno povrća i gust i meksičkim začinima. Nisam bome dugo 😂

Blaza26
    11. Rujan 2018. 09:58

truskawka

Blaza26

Ne mogu otvorit teglu ajvara… najtuznija sam na svijetu…. ne pomaze ni rub stola,ni noz,ni viljuska ni lupanje ni nista….. neka svima u tvornici naraste jecmen!!!!

Hahahaha a jesi me nasmijala 🤣🤣 uzmi gumu neku..ja imam neku gumenu ko krpicu bas za to od tupperware..ili kad mi to nije pri ruci onda sa otvaracem za pive otvaram 😅😅 al onim sto je izbocen, ne plosnatim..samo da malo nadignem poklopac i da udje zrak

Sad je kasno,vec sam jela,al jutros su ucvilili jednu trudnicu i to je neoprostivo.
    Sad me je prosla volja.
    Jao Du….. znaci oplakala sam.... prva slika je vrh!!!!!!

• zvrkica
    11. Rujan 2018. 10:00

Jao slikice 😂😂😂😍😍

Ne kuham danas Salatice 😂
    Nisam spavala ništa od nervoze.
    Nego, bila na pregledu. Prvo lijepe vijesti da mala super napreduje, sve prema tjednima, ima cca 640 g.
    Vezano za cerviks, navodno se smanjio za 2-3 mm ali je ušće T i tvrd je, zatvoren.
    Kažem.navodno se smanjio jer nisam sigurna utječe li na mjerenje to što sam.bila u grcu. Prvo me gledala sa onim metalnim i mene to boli i baš nisam bila opuštena pa je onda mjerila uzv i kaže smanjio se 2-3 mm. Napisala je 2/3 čl, tvrd, zatvoren.
    Onda me prstima gledala i zvijezde sam vidjela, majke mi.
    Terapija mirovanje i Mg 2x.
    24.9. kontrola pa po potrebi terapija Utrogestan.

Mislim da ću prije toga otići privatno, čuti ću se sa doktorom kod kojeg idem inače. Pitala sam zašto je tako i ona kaže kod mene je jednostavno kraći od početka.

Pticaselicazgst
    11. Rujan 2018. 10:00

Hahahaha ove slike i opisi su mi 🔝🔝🔝 Du kopanje nosica 🔝😂😂😂😂
    Haha Salatice bome ni ja nisam skuzila Mirandu, bit ce kako bude eto tako je najjednostavnije 😊😍
    Ja doruckovala dva integralna tosta sa avokado namazom i posni sir, popila kavu i sad idem u shopping 😍😍 

MareiKate
    11. Rujan 2018. 10:05

Žene, ja upadam totalno van teme, ali znate li da li se na nalazu KKS vidi željezo? Ja sam bila uvjerena da da, a sad nešto čitam da se to posebno mora tražiti? Bitno mi je jer znam da sam anemična, a dr mi je dao uputnicu samo za KKS... 

• nali
    11. Rujan 2018. 10:07

2 dana sam nadoknadivala propusteno gradivo.. evo sada stigla do kraja. Hahahahahh Ana, Du, Salatice zakon slikice.. ❤️❤️❤️sad ste me podsjetile da moram do mame po svoje slike. Godinama si mislim ih uzeti,ali uvijek zaboravim.
    Koliko pregleda i super vijesti. Cestitam na velikim bebicama 😘

truskawka
    11. Rujan 2018. 10:09

MareiKate

Žene, ja upadam totalno van teme, ali znate li da li se na nalazu KKS vidi željezo? Ja sam bila uvjerena da da, a sad nešto čitam da se to posebno mora tražiti? Bitno mi je jer znam da sam anemična, a dr mi je dao uputnicu samo za KKS…

Ne..to se posebno mora naglasiti.

❤N i V💙

Miranda
    11. Rujan 2018. 10:10

Haha sorry cure, mogu vam napravit shemu kasnije ako hocete 🙈
    MareiKate nema zeljeza u kks, vide se eritrociti i hemoglobin. Nadam se da me ostatak cura nece zadavit kad ovo ponovim 🙈 Ali izolirano zeljezo nije dobar pokazatelj anemije, jedini referentni pokazatelj o potrebi terapije zeljezom je feritin, uz UIBC i TIBC. 

Ptičica
    11. Rujan 2018. 10:12

Vidim zanimljivo od jutros!
    Super za preglede, vec je pocela lijepa energija.
    Nasmijaste me sa slikama 😅
    Ja sam rodena garavusa, takva i danas. I to s bas bas puno kose. Muz svijetle kose, i pariskoplavih ociju, a tamne puti. Na zadnjem uzv mi se cini da cura ima tatin nos, pravilan, kao da je kutomjerom mjeren. Bumo vidili.
    Evo pticica na drugi rodendan. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI