Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    11. Rujan 2018. 08:59

Arsancres nemas pojma koliko mi je srcu milo kad procitam ove zadnje dvije recenice sto si napisala. Ima nas jako puno koje smo se dugo godina borile doci do uspjesne trudnoce i bas me nekad naljute neki raznorazni komentari na koje ljudi uopce ne obracaju paznju..tipa kako je meni direktor nudio jednu poziciju prije par godina i u istoj recenici rekao ali ti ces itako uskoro na porodiljni pa kao mozda to i nije za tebe. Samo sam ga pogledala i rekla da ga moze bit sram sto je to izjavio jer ne zna u kakvoj sam ja situaciji i da ja necu tako skoro na porodiljni. Onda se pokusao nekako izvuci iz svojeg sranja (oprostite na izrazu) ali ja sam mu samo rekla da ni ne zelim tu poziciju. Nikad nisam pozalila sto sam to odbila i ostale pozicije koje su mi nudili. 
    Tako da bas mi je drago kad vidim da ljudi shvacaju i suosjecaju sa "problemom" danasnjice..hvala ti sto si mi uljepsala dan❤

❤N i V💙

truskawka
    11. Rujan 2018. 09:07

Blaza26

Ne mogu otvorit teglu ajvara… najtuznija sam na svijetu…. ne pomaze ni rub stola,ni noz,ni viljuska ni lupanje ni nista….. neka svima u tvornici naraste jecmen!!!!

Hahahaha a jesi me nasmijala 🤣🤣 uzmi gumu neku..ja imam neku gumenu ko krpicu bas za to od tupperware..ili kad mi to nije pri ruci onda sa otvaracem za pive otvaram 😅😅 al onim sto je izbocen, ne plosnatim..samo da malo nadignem poklopac i da udje zrak 

❤N i V💙

du1988
    11. Rujan 2018. 09:10

arsancres, cestitam na velikoj bebi! 😍 jutro cure, ja sam se tako lijepo ismijala s vasim komentarima i bas veselo ulazim u dan! Jos sam se budila nocas samo jednom na hodocascenje...ne moze biti bolji pocetak dana! sto se tice gena...moji starci oboje smedji s tamnim ocima, brat isto, a ja svjetla sa zelenim ocima (oba djeda su imala plave oci). Tako da ima sanse da neki gen i zaluta 😂 ovo za dominantne zelene nisam znala, znaci bit ce zelenooka Dora 😍

url=https://lilypie.com]

Jagodica86
    11. Rujan 2018. 09:11

Dobro jutro svima... Ja budna od pola 8,baš sam se naspavala kako treba. Jučer sammu nekom letenju od jutra bila i baš osjetim taj umor, da ne ide to baš tako više.. Zato je danas na programu odmaranje i laganini... Odvježbala yogu ujutro i sad doručkujem, mali se javlja, valjda mu fin doručak 😊😊😂
    I mene jako zanima beba, tko zna kakva će biti, ja sam bila kao rođena tek crna crna, a kasnije prirodna plavuša. I tata je tako. I svijetle oči imamo oboje, s tim dansammja bijela ko jogurt, jedino dobro pocrnim. A on kao cigo hahaha.

U zadnje vrijeme baš često razmišljam kako jedva čekam vidjeti bebu.. 

du1988
    11. Rujan 2018. 09:17

Evo da i ja vas pokusam nasmijati...

godina 90.pokusaj slikanja za uspomenu iz vrtica...fail 😂🐷
    godina 90.pokusaj slikanja za uspomenu iz vrtica...fail 😂🐷
    ovo je ajmo reci uspjela, valjda jedina gdje ne kopam nos 😳🙄 p.s.obratite paznju na fudbalerku
    ovo je ajmo reci uspjela, valjda jedina gdje ne kopam nos 😳🙄 p.s.obratite paznju na fudbalerku

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    11. Rujan 2018. 09:18

Blaza,
    hahahaha, probij nozem poklopac i onda bi se trebalo otvoriti skroz lakooo 😊
    Ja gledam Top Chef i zamisljam sta cu jesti, pa sam nestala xD
    Glava me boli malo, ali pritisak uredan. Previse spavanja hahah, 5, 6 sati xD

Miranda
    11. Rujan 2018. 09:19

Jutro!
    Salatice oplakala sam na Sjevernu Koreju 😂😂😂😂 Preslatka si 😍
    Allie slazem se za siroko povijanje, odustaje se od njega (pogotovo preventivno) jer kukovima koji nisu na mjestu nece pelena puno pomoci. Nema od toga prevelike koristi pa nema smisla muciti bebe sa sirokim povijanjem. 
    Za gene ovisi jeste homozigoti ili heterozigoti. Bez obzira sto imate smede oci, mozda u paru gena imate jedan za smede a jedan za plave oci (heterozigoti). Kod vas je smedi nadvladao plavi gen jer je dominantni ali ako vam i muz nosi isti par gena postoji sansa da ce dijete pokupiti plavi gen od mame i plavi gen od tate i imati plave oci. Recesivna svojstva se naslijeduju iskljucivo homozigotno, dakle s oba recesivna gena. 

Miranda
    11. Rujan 2018. 09:21

Hahaha du 😂😂 
    Ima i muz jednu rovokopacku sliku iz otprilike iste dobi kao tvoja 😂

Mina93
    11. Rujan 2018. 09:23

Moj muz je bio povelika beba, a zasad su malome sve mjere vece tako da me sve strah kako cu to prezivit jer ocito ide njegovim stopama 🤣🤣

_lily_0
    11. Rujan 2018. 09:31

Dobro jutro zene majke kraljice
    Ismijah se na razno razne postove naravno ponajvise nasoj Saltici 
    Slike mladosti su vam bas super a Du hahahah fudbalerka 🔝
    Ja sam imala frizure ko kad stavite lonac pa tak osisate i izgledala ko decko blagi uzas😂😂😂
    Nasla sam slikice od krstenja i bila sam sa skroz malo kose svijetle i jako blijeda ko krpa, poslje tamno smeda kosa skoro pa crna i svjetlo smede oci sa nekim zelenkastim sarama
    Muz je bi presladak i volila bi da Borna povuce na njega imo je plavkastu kosu i to frckavu ono turbo i svjetle oci 
    Sad je tamna kosa i oci tipa mojih mozda nijansu svjetlije ali zato pune usne velike oci duge trepavice san snova😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.