Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    11. Rujan 2018. 10:00

Hahahaha ove slike i opisi su mi 🔝🔝🔝 Du kopanje nosica 🔝😂😂😂😂
    Haha Salatice bome ni ja nisam skuzila Mirandu, bit ce kako bude eto tako je najjednostavnije 😊😍
    Ja doruckovala dva integralna tosta sa avokado namazom i posni sir, popila kavu i sad idem u shopping 😍😍 

MareiKate
    11. Rujan 2018. 10:05

Žene, ja upadam totalno van teme, ali znate li da li se na nalazu KKS vidi željezo? Ja sam bila uvjerena da da, a sad nešto čitam da se to posebno mora tražiti? Bitno mi je jer znam da sam anemična, a dr mi je dao uputnicu samo za KKS... 

• nali
    11. Rujan 2018. 10:07

2 dana sam nadoknadivala propusteno gradivo.. evo sada stigla do kraja. Hahahahahh Ana, Du, Salatice zakon slikice.. ❤️❤️❤️sad ste me podsjetile da moram do mame po svoje slike. Godinama si mislim ih uzeti,ali uvijek zaboravim.
    Koliko pregleda i super vijesti. Cestitam na velikim bebicama 😘

truskawka
    11. Rujan 2018. 10:09

MareiKate

Žene, ja upadam totalno van teme, ali znate li da li se na nalazu KKS vidi željezo? Ja sam bila uvjerena da da, a sad nešto čitam da se to posebno mora tražiti? Bitno mi je jer znam da sam anemična, a dr mi je dao uputnicu samo za KKS…

Ne..to se posebno mora naglasiti.

❤N i V💙

Miranda
    11. Rujan 2018. 10:10

Haha sorry cure, mogu vam napravit shemu kasnije ako hocete 🙈
    MareiKate nema zeljeza u kks, vide se eritrociti i hemoglobin. Nadam se da me ostatak cura nece zadavit kad ovo ponovim 🙈 Ali izolirano zeljezo nije dobar pokazatelj anemije, jedini referentni pokazatelj o potrebi terapije zeljezom je feritin, uz UIBC i TIBC. 

Ptičica
    11. Rujan 2018. 10:12

Vidim zanimljivo od jutros!
    Super za preglede, vec je pocela lijepa energija.
    Nasmijaste me sa slikama 😅
    Ja sam rodena garavusa, takva i danas. I to s bas bas puno kose. Muz svijetle kose, i pariskoplavih ociju, a tamne puti. Na zadnjem uzv mi se cini da cura ima tatin nos, pravilan, kao da je kutomjerom mjeren. Bumo vidili.
    Evo pticica na drugi rodendan. 

MareiKate
    11. Rujan 2018. 10:12

Hvala cure na brzim odgovorima :*

• nali
    11. Rujan 2018. 10:14

Arsancres

Kolkooo pregleda jučeri velikih i zdravih bebica.. . Mi smo isto imali pregled jučer, cura je velika i sve se super razvija, a ima 498grama..sve mi se cini da ce biti mala krofnica kao ja kad se rodija sam imala cca 4600grama..nadam se da ce ona bar malo manje ili na muza koji je bio 2900grama. Jedino mi je zao sto se ugurala i nismo uspjeli napraviti niti jedan video gdje se vidi lice… Ali dobro, imamo ih vec, a i brzo ce doci iduci pregled.. Mi ju svaki put gledamo i 4d tako da moram biti strpljivai rekao mi je da mi je cerviks nesto kraci od tipicnog ali da nije alarmantno i da sam zatvorena.. Da cemo vidit iduci pregled kakav ce biti, ako se i malo smanji da odem na bolovanje… 31mm je sada. Sjedim na poslu po 8-9 sati pa ja mislim da to uvelike doprinosi… Ali bit ce sve ok, ja jako vjerujem svom doktoru

Uff daj ti odi na bolovanje, meni je bio 31 mm cerviks pa mi je rekla da nema sjedenja.. 🤔
    Vidim da smo isto trudne (ja sam 22+4 po zm ali je bebica od pocetka tjedan dana veca pa su mi pomakli termin poroda), jel bi ti bio bed napisati ostale mjere, cisto da usporedim, ja imam popodne pregled.

Arsancres
    11. Rujan 2018. 10:20

Nali nemam ih tu, na poslu sam.. Ali budem prepisala sa nalaza oko 5 popodnr. Kad ti je pregled? Znam samo da 493 ili 498grama teška, to mi je ostalo u glavi. Ove sve mjere su dan-dva odstupanja manje ili više ali sve pravilno. Nemoj se samo brinuti za mjere i ako su različite, to je normalno da nije uvijek precizno i svaka je beba individualna. Mislim svakako dovršiti još neke stvari na poslu i otići kroz neki kratki period, mj dana max.. Ako i toliko

Mina93
    11. Rujan 2018. 10:21

Salatica9192

Mina93

Salatica9192

Blaza,
    hahahaha, probij nozem poklopac i onda bi se trebalo otvoriti skroz lakooo 😊
    Ja gledam Top Chef i zamisljam sta cu jesti, pa sam nestala xD
    Glava me boli malo, ali pritisak uredan. Previse spavanja hahah, 5, 6 sati xD

Ja top chef sve odgledala, sad stalno ponavljaju sezone 😭 koja je u tijeku?

Top Chef California, po Google to je 13. I trazila sam po netu da li ima, da gledam, i nemaaaa. Nmg cak naci ni ono bez prevoda, ali nisam se zadavala nesto. Dok Masterchef ima svugdje, ali me nervira onaj sto divlja, Gramzi, kako vec haha i ne gleda mi se.

Mislim da sam tu odgledala, navuces se i onda puste jednu sezonu i bok, pa ponavljaju stare 😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.