Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    11. Rujan 2018. 09:37

Salatica9192

Blaza,
    hahahaha, probij nozem poklopac i onda bi se trebalo otvoriti skroz lakooo 😊
    Ja gledam Top Chef i zamisljam sta cu jesti, pa sam nestala xD
    Glava me boli malo, ali pritisak uredan. Previse spavanja hahah, 5, 6 sati xD

Ja top chef sve odgledala, sad stalno ponavljaju sezone 😭 koja je u tijeku? 

pepe1907
    11. Rujan 2018. 09:42

Jutro, ja se nisam naspvala uopće, muž mi ie lego u krevet u 03:19h..ja se probudila i nisam mogla zaspati..mačke mi krenule tulumarit, jurile su po cijelom stanu valjda do 6:00h..ne znam jel bio pun mjesec ili je voda puna klora pa su poludile 😖 on se sad sprema za posao i lupa sa tanjurima vratima aaaa 🙈 mislim da ću danas prespavati dan...btw.ja sam jako nervozna kad se ne naspavam...jadni svi kad se Teo rodi i ja skupa s njim 😁

mmama2
    11. Rujan 2018. 09:43

Moj P i moja sveki jedini imaju plave oci u siroj i uzoj familiji.. a D je prica za sebe, on je rijedak u tipu plave, svjetle kose i crnih ociju 😂😂 ja sam.rodena tamne.kose i crnih ociju isto i ostala tako, al koza mi je bijela ko mlijeko, cesto me pitaju,  bas cesto kak se osjecam jer sam blijeda 😑😑😑 muz je zelenook tamne kose, a bio je narancast ko mali i plavih ociju 😂😂

url=https://lilypie.com]

• Marti8
    11. Rujan 2018. 09:45

Jutro cure! Ovdje je veselo od jutra😁 
    Super su vam slike i opisi uz njih🤣🤣🤣
    Bas sam se nasmijala.
    Nas bebolino ce imati vjerojatno velika usta,(mi oboje imamo velike pune usne🤣)a to nam je dr i pokazao u krupnom planu,bas se stalno smijemo tom zadnjem pregledu😍 Na koga god da bude,nama ce biti najljepsi na svijetu😍🤗

Salatica9192
    11. Rujan 2018. 09:45

Hahaha, Kim Jong Un 😂
    Du, 
    😂😂😂🤣🤣🤣🤣 bas te zanimalo slikanje hahaha. A frizura prava fudbalerka 😂
    Miranda, 
    joj, sta napisa hahaha. Pokusam skopcati, ali ne ide 😂 Uglavnom, postoje sanse da ima bilo koju boju, ali sto se mene tice, nadacemo se moju, plavu. Necemo tatinu, boju viskija, kako u ovim turbo folk pjesmama opisuju smedje oci hahaha 😋😋😂
    Jede li neko nesto dobro danasssss 😊 Znam da smo rekli manje price o hrani, zbog sankcija, ali sva sam u Top Chef fazonu, hocu gusku punjenu tartufima sa umakom od marmelade haha (sta sve spajaju xD) 😶

Jagodica86
    11. Rujan 2018. 09:49

Hahaha, koji smijeh od jutra, prvo Kim Jong Un pa kopačica nosa, pa lonac frizure... Kako smo svi smiješni kao klinci, ovi današnji su svi manekeni prema nama kako su nas oblačili 😊😊😊😂😂
    A kad se sjetim slika sa rođendana 😂😂

Salatica9192
    11. Rujan 2018. 09:50

Mina93

Salatica9192

Blaza,
    hahahaha, probij nozem poklopac i onda bi se trebalo otvoriti skroz lakooo 😊
    Ja gledam Top Chef i zamisljam sta cu jesti, pa sam nestala xD
    Glava me boli malo, ali pritisak uredan. Previse spavanja hahah, 5, 6 sati xD

Ja top chef sve odgledala, sad stalno ponavljaju sezone 😭 koja je u tijeku?

Top Chef California, po Google to je 13. I trazila sam po netu da li ima, da gledam, i nemaaaa. Nmg cak naci ni ono bez prevoda, ali nisam se zadavala nesto. Dok Masterchef ima svugdje, ali me nervira onaj sto divlja, Gramzi, kako vec haha i ne gleda mi se. 

Jagodica86
    11. Rujan 2018. 09:51

Salatice,  ja danas kuham grah pa nisam od pomoći. A baš mi se jede, onako sa puno povrća i gust i meksičkim začinima. Nisam bome dugo 😂

Blaza26
    11. Rujan 2018. 09:58

truskawka

Blaza26

Ne mogu otvorit teglu ajvara… najtuznija sam na svijetu…. ne pomaze ni rub stola,ni noz,ni viljuska ni lupanje ni nista….. neka svima u tvornici naraste jecmen!!!!

Hahahaha a jesi me nasmijala 🤣🤣 uzmi gumu neku..ja imam neku gumenu ko krpicu bas za to od tupperware..ili kad mi to nije pri ruci onda sa otvaracem za pive otvaram 😅😅 al onim sto je izbocen, ne plosnatim..samo da malo nadignem poklopac i da udje zrak

Sad je kasno,vec sam jela,al jutros su ucvilili jednu trudnicu i to je neoprostivo.
    Sad me je prosla volja.
    Jao Du….. znaci oplakala sam.... prva slika je vrh!!!!!!

• zvrkica
    11. Rujan 2018. 10:00

Jao slikice 😂😂😂😍😍

Ne kuham danas Salatice 😂
    Nisam spavala ništa od nervoze.
    Nego, bila na pregledu. Prvo lijepe vijesti da mala super napreduje, sve prema tjednima, ima cca 640 g.
    Vezano za cerviks, navodno se smanjio za 2-3 mm ali je ušće T i tvrd je, zatvoren.
    Kažem.navodno se smanjio jer nisam sigurna utječe li na mjerenje to što sam.bila u grcu. Prvo me gledala sa onim metalnim i mene to boli i baš nisam bila opuštena pa je onda mjerila uzv i kaže smanjio se 2-3 mm. Napisala je 2/3 čl, tvrd, zatvoren.
    Onda me prstima gledala i zvijezde sam vidjela, majke mi.
    Terapija mirovanje i Mg 2x.
    24.9. kontrola pa po potrebi terapija Utrogestan.

Mislim da ću prije toga otići privatno, čuti ću se sa doktorom kod kojeg idem inače. Pitala sam zašto je tako i ona kaže kod mene je jednostavno kraći od početka.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.