Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    11. Rujan 2018. 13:13

Bruna92

Maggie85

Sarmaaaa, njami!! Ja sam ju lijena raditi, ali mužek je druga priča, mogla bih njega nekako nagovoriti
    Ovaj moj posao više nema smisla, ionako se 5x u tih 8h spajam na Klokanicu vidjeti što tipkate. Produktivnost: 0 bodova!
    Mislim da mi je ovo predzadnji tjedan na poslu, onda uzimam 2 tjedna GO i nadovezujem onih 45 dana. Jedva čekam! Nego, kako ja svojoj soc. gin. dokazujem kad mi je termin, da bi mogla izračunati datum od 45 dana prije, kad mi ni na jednom nalazu ne piše termin? (Ne pratim trudnoću kod nje, već u bolnici, kod druge dr.)

Termin ti ona lako izracuna. Samo joj kazes kad ti je bila zadnja menstruacija i oni imaju onaj nekakav papirnati kolut po kojem izracunaju tjedne i termin. Bar je tako moja 😊

Od ZM dodas 9mj plus 7dana 😁

Mina93
    11. Rujan 2018. 13:16

Bruna92

Ja opet imam pitanje 😁
    Radim popis stvari za rodiliste (nek ga spremnog) i malo proucavam po internetu one uloske i jednokratne gacice… Cure na jesenskim vecinom spominju vir 80 a proucavajuci malo zene puno vise hvale chicco uloske jer su puno duzi, udobniji i nemaju tu neku plastiku na dnu koja kao zna smetati i ulosci budu manje fleksibilni… A i Vir uloske stavljaju po 2, 3 poredane dok su chicco duzi pa je jedan dovoljan… Kako bit pametan i koje odabrati?
    Ja inace imam obilne mentruacije i uvijek koristim neke nocne koji su doslovno od pupka do š.pka i na njega stavim one lola lady mekane i to mi je super kombinacija… Vjerujem da je krvarenje nakon poroda obilnije i ne znam dal se ispod tog chicco uloska moze stavit taj nocni? Sta s mrezastim gacicama? Jel one imaju neku podstavu dolje da ne curi ili je to samo mreza?
    Sta da raaaadim? 😱

Ja sam isto to sve cula tj citala i informirala se tako da sam se odlucila za chicco, uzela sam paket u dmu dodje 70kn, mrezaste gacice mislim da je svejedno, uzela jedan paket 4kom je unutra, al sam prekasno skuzila da sam uzela krivu velicinu, al dobro one nisu skupe pa cu uzet 2paketa nova za svaki slucaj

Mina93
    11. Rujan 2018. 13:23

Cestitke na lijepim vijestima s pregleda i na curici 😍😍 samo sam prolistala pa ne stignem sve komm.. 
    Izbacujem stvari za bebu iz jedne sobe u dr i u garazu jer cemo bojat ovaj tjedan pa da to sredim, sestra mi dala ideju sa prijanjajucom folijom 🤣 ona mi hranilicu omotala njom da ne skuplja prasinu i sad sam ja i prematalicu i ljuljacku i kolica one sve gornje dijelove omotala da prezive u garazi i previse se ne zaprase od auta i dima pa cu to kad dodje vrijeme sve lijepo otpakirat i oprat 😁😁

Ana89
    11. Rujan 2018. 13:23

Ja sam se i službeno šokirala. Ovo drugo tromjesečje koje je prošlo me dotuklo sa kilažom.  3 kg u mjesec dana😫😫😫. Sad sam na plus 10 i pol. Imam još lufta 6 do kraja trudnoće da uđem u normalni prosjek.
    A jedem dijetnooo, jer meni je to i normalna prehrana. Kao da me zrak deblja. 
    Ali ajde tješi me da 9 kila na kraju otpadne na bebu, posteljicu, plodnu vodu, ekstra krv i maternicu. Grudi nisam zbrojila. Imaju koje kilo više nego prije.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Strudlica
    11. Rujan 2018. 13:32

Ana89

Ja sam se i službeno šokirala. Ovo drugo tromjesečje koje je prošlo me dotuklo sa kilažom. 3 kg u mjesec dana😫😫😫. Sad sam na plus 10 i pol. Imam još lufta 6 do kraja trudnoće da uđem u normalni prosjek.
    Ali ajde tješi me da 9 kila na kraju otpadne na bebu, posteljicu, plodnu vodu, ekstra krv i maternicu. Grudi nisam zbrojila. Imaju koje kilo više nego prije.

Hahahahaha oooo znam taj osjećaj,jutros je i mene frapiralo. A u trećem se po tjednu dobiva 300g na tjedan,ako ne i bolje...
    Ja sam porodom izgubila samo 7 kila,nadala sam se da ću više Ali taj čas sam došla i na ispod stare kilaže,samo što sam se morala utegnut opet. Ali kao nije dobro vježbati dok dojiš pa ono do ljeta 2020 ću valjda ličiti na nešto 

• Strudlica
    11. Rujan 2018. 13:34

I mame kojima je ovo druga trudnoća je vama puno teže pala nego prva  Ja sam prvu bez problema, a sada sve nešto boli itd. Osjećam se već sad tromo i često prilegnem da se ne preforsiram, a mislila sam kako ću ja to odradit bez problema

Ana89
    11. Rujan 2018. 13:37

Strudlica

Ana89

Ja sam se i službeno šokirala. Ovo drugo tromjesečje koje je prošlo me dotuklo sa kilažom. 3 kg u mjesec dana😫😫😫. Sad sam na plus 10 i pol. Imam još lufta 6 do kraja trudnoće da uđem u normalni prosjek.

Hahahahaha oooo znam taj osjećaj,jutros je i mene frapiralo. A u trećem se po tjednu dobiva 300g na tjedan,ako ne i bolje…
    Ja sam porodom izgubila samo 7 kila,nadala sam se da ću više Ali taj čas sam došla i na ispod stare kilaže,samo što sam se morala utegnut opet. Ali kao nije dobro vježbati dok dojiš pa ono do ljeta 2020 ću valjda ličiti na nešto

Ja imam neke bučice od dva kilograma, vijaču, bučice za noge od kilo i pol svaka i ima da se natjeram makar na trbušnjake  kad prestane rez od carskog boljeti. I ofc trčanje za bebonom. Tješim se tješim.

mmama2
    11. Rujan 2018. 13:38

Strudlica

I mame kojima je ovo druga trudnoća je vama puno teže pala nego prva Ja sam prvu bez problema, a sada sve nešto boli itd. Osjećam se već sad tromo i često prilegnem da se ne preforsiram, a mislila sam kako ću ja to odradit bez problema

Javi se kad bude treca, cetvrta itd 😬😬😬 naravno da je teza, nemrem hodat, spavat, lijena sam jako 😂😂 veselim se jedino kaj ce mi sa bebom biti lakse nego prvi put

Ana89
    11. Rujan 2018. 13:38

Ana89

Strudlica

Ana89

Hahahahaha oooo znam taj osjećaj,jutros je i mene frapiralo. A u trećem se po tjednu dobiva 300g na tjedan,ako ne i bolje…

Ja imam neke bučice od dva kilograma, vijaču, bučice za noge od kilo i pol svaka i ima da se natjeram makar na trbušnjake kad prestane rez od carskog boljeti. I ofc trčanje za bebonom. Tješim se tješim.

Kao, nije službeno vježba, ali i motivirati ću se novim tenisicama ekstra 😆😆.

pepe1907
    11. Rujan 2018. 13:39

ja nebi Vir uloske, jako su mi odbojni, ovi chicco su mi super, barem tak izgledaju, nakon operacije cista na jajnicima bila sam u bolnici i imala te vir 😑 jedan nije dovoljno mali su i uski a debeli 😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.