Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    11. Rujan 2018. 07:10

moj je totalno lijen i smiren. u nekom zenu je. javi se lagano par puta dnevno. chilla si on. stalno spava kad ga snimaju. tko će ga natjerat da nešto napravi ak bude takav i vani 😂

barbiemama
    11. Rujan 2018. 07:13

Strudlica

Ja sam se sad šokirala ma vagi, išla sam na kontrolu pred 3 tjedna i imala sam sve skupa 3,5+ i sad stanem na vagu 2 kile u 3 tjedna wtfJe da sam primjetila da mi je apetit pojačan,aliiii da će tako biti.Stvarno mi je bolje da stavim lokot na frižidera hvala bogu noge mi izgledaju odjednom koda su od neke tamo stare babe kolko mi celulita došlo

ma to ti je normalno. do 21.tt sam izgledala "normalno". nisam primijetila neke značajne promjene u celulitu, licu, nogama i slično. a onda od tada do sada nakupila 3-4 kg, lice mi okruglije, vidim celulit gdje ga prije nije bilo, bedra mi se proširila, osjećam da mi noge počinju oticati pomalo. pogotovo vidim razliku u neka zadnja 3 tjedna. jedem jednako, ali definitivno mi se više prima. 

Salatica9192
    11. Rujan 2018. 07:13

Hahahaha 😍 I plave oke, koju su ostale plave xD Izgledam kao predsjednik Sjeverne Koreje hahahaha. A ovo mi je jedina slika kad sam bila beba, i jos par imam sa 2,3 godine. Ostalo je sve 5 plus negdje, da krece ono, rodjendani, itd. Ruzno doba bilo i zato cu jee samo slikati i izradjivati haha 😊 A muz je rodjen taman, pa pozutio, pa se vratio u tamnije xD Kao sto vas ima dosta tako 😊 

Ana89
    11. Rujan 2018. 07:23

Salatica9192

Hahahaha 😍 I plave oke, koju su ostale plave xD Izgledam kao predsjednik Sjeverne Koreje hahahaha. A ovo mi je jedina slika kad sam bila beba, i jos par imam sa 2,3 godine. Ostalo je sve 5 plus negdje, da krece ono, rodjendani, itd. Ruzno doba bilo i zato cu jee samo slikati i izradjivati haha 😊 A muz je rodjen taman, pa pozutio, pa se vratio u tamnije xD Kao sto vas ima dosta tako 😊

A vidi male Salatice 😍😍😍 Preslatka beba ☺️☺️

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

AllieH
    11. Rujan 2018. 07:28

Hahaha salatice, umirem na tvoje opise! Bas si bila slatka struca! 
    Sad sam se sjetila da se spominjalo siroko povijanje... Nama su na tecaju rekli da se to vise ne prakticira odmah, tek kroz nekih mjesec dana nakon pregleda pedijatra i ortopeda se procijeni je li potrebno siroko povijanje. Ali u vecini slucajeva ne smatraju da ima prevelikog smisla. Pretpostavljam da se razlikuje od lijecnika do lijecnika, ali tako je nama receno te da ne radimo to od pocetka na svoju ruku. 

Luka ❤

Salatica9192
    11. Rujan 2018. 07:29

Ana, 
    hahaha 😍 Mama mi kaze da sam bila ruzna beba (malo kasnije sam i bucka bila valjda), dok je njen ćin (sin) naaaajljepsiiii bio i svi su ga gledaliiiiii i divili se hahaha 👹
    Ta neka jaka veza izmedju mama i sinova, tata i kcerki. U vecini slucajeva je tako. Moja porodica cist primjer. Znaci Lena je tatino dijete 😊

Arsancres
    11. Rujan 2018. 07:30

Kolkooo pregleda jučeri velikih i zdravih bebica.. . Mi smo isto imali pregled jučer, cura je velika i sve se super razvija, a ima 498grama..sve mi se cini da ce biti mala krofnica kao ja kad se rodi  ja sam imala cca 4600grama..nadam se da ce ona bar malo manje ili na muza koji je bio 2900grama. Jedino mi je zao sto se ugurala i nismo uspjeli napraviti niti jedan video gdje se vidi lice... Ali dobro, imamo ih vec, a i brzo ce doci iduci pregled.. Mi ju svaki put gledamo i 4d tako da moram biti strpljiva  i rekao mi je da mi je cerviks nesto kraci od tipicnog ali da nije alarmantno i da sam zatvorena.. Da cemo vidit iduci pregled kakav ce biti, ako se i malo smanji da odem na bolovanje... 31mm je sada. Sjedim na poslu po 8-9 sati pa ja mislim da to uvelike doprinosi... Ali bit ce sve ok, ja jako vjerujem svom doktoru

Mina93
    11. Rujan 2018. 07:36

Jutro svima 😊

Ana89
    11. Rujan 2018. 07:39
    Evo je, tatina curica dok nisam znala formirati svoje mišljenje 😆😆 sva sreća pa su se ove uši oporavile. Tu imam godinu dana 😚
    Evo je, tatina curica dok nisam znala formirati svoje mišljenje 😆😆 sva sreća pa su se ove uši oporavile. Tu imam godinu dana 😚

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• zvrkica
    11. Rujan 2018. 07:40

Arsancres

Kolkooo pregleda jučeri velikih i zdravih bebica.. . Mi smo isto imali pregled jučer, cura je velika i sve se super razvija, a ima 498grama..sve mi se cini da ce biti mala krofnica kao ja kad se rodija sam imala cca 4600grama..nadam se da ce ona bar malo manje ili na muza koji je bio 2900grama. Jedino mi je zao sto se ugurala i nismo uspjeli napraviti niti jedan video gdje se vidi lice… Ali dobro, imamo ih vec, a i brzo ce doci iduci pregled.. Mi ju svaki put gledamo i 4d tako da moram biti strpljivai rekao mi je da mi je cerviks nesto kraci od tipicnog ali da nije alarmantno i da sam zatvorena.. Da cemo vidit iduci pregled kakav ce biti, ako se i malo smanji da odem na bolovanje… 31mm je sada. Sjedim na poslu po 8-9 sati pa ja mislim da to uvelike doprinosi… Ali bit ce sve ok, ja jako vjerujem svom doktoru

Super, beba napreduje 😀

Vezano za cerviks ja bih ti osobno sugerirala što manje sjedenja. Meni je bio 28 mm i T ušće i rekla mi je što više ležanja, a manje sjedenja. Sjedenjem vršimo pritisak na grlić. Nije alarmantno jer si zatvorena, ali bolje spriječiti 😀 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.