Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    11. Rujan 2018. 06:48

Dobro jutro svima 
    Moja prva beba se rodila plavih očiju i čupave tamne kose.Za dva mjeseca lisica je postala plava na tatu,tatin dečko. Da bi se oko godine formirao u tamnoputog zelenookog dječaka  pa sad ti zamišljaj šta će biti haha s time da je prvi zelenookog u obitelji i ima te neke svjetlije pramenčiće,gdje god dođemo svakome zapne za oko,zezamo se da će se cure ljepit za njega 

Monikaharmonika
    11. Rujan 2018. 06:49

Bome ja ne znam kako će nam bebač izgledati. Rodila sam se s crnom kosom i crnim očima Tamnije sam puti. Onda požutila do 2 godine ko pile i oči prešle u smeđe zelene.Sad sam smeđokosa.  Dragi je tipična plavuša. 🤣🤣

• Strudlica
    11. Rujan 2018. 06:53

Strudlica

Dobro jutro svima
    Moja prva beba se rodila plavih očiju i čupave tamne kose.Za dva mjeseca lisica je postala plava na tatu,tatin dečko. Da bi se oko godine formirao u tamnoputog zelenookog dječakapa sad ti zamišljaj šta će biti haha s time da je prvi zelenookog u obitelji i ima te neke svjetlije pramenčiće,gdje god dođemo svakome zapne za oko,zezamo se da će se cure ljepit za njega

Hahaha ne lisica nego kosica....

Ana89
    11. Rujan 2018. 06:56

Dobro jutro cure i bebe 😍

Evo mene je probudila trudnička noćna mora. Živopisni snovi i deed i kad ne treba. 
    I ja sam samo napisala što bi beba mogla biti po izgledu, jer...ja sam rođena tamnoputa i tamnokosa, kasnije postala svijetlo smeđa sa smeđe- zelenim( žućkastim) očima. A tata je od skandinavske puti, došao na dečka tamnoplave kose i zelenih očiju..i crvene brade 😆😆. 
    Stoga, nikad ne znaš. 😊😊😆

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    11. Rujan 2018. 06:59

Haha, ja sam ranoranioc nebitno za trudnocu, samo nisam bas u pola 6 ustajala, ali oko pola 7, 7. I kad sam izlazila, ne mogu prebaciti 9. Nema sanse :D
    Barbie, 
    Neo je presladak 😍 Bas mi ono cudno, pa to su prave mini bebiceeee u stomaku. Sada da ih ubucimo samo 😍😋 
    Viktor, Masa, Franka 😍 Ovdje su Viktor i Masa popularni. Franku nemamo i zato mi je najinteresantnija 😊 Svidja mi se jos Bruna sto se spominje, a kod nas nema 😊

barbiemama
    11. Rujan 2018. 07:02

jutro svima ❤️ odlično sam spavala jer sam nakon pregleda baš sretna i opuštena. 

nađoh nekaj slatko za curice. baš mi je medeno 😍

• zvrkica
    11. Rujan 2018. 07:02

Po slikicama koje imam sa 4D svi kažu da mala liči na muža 😀 Oboje imamo tamnu kosu, ali on ima divne modro plave oči, ja neke smeđe šarene i voljela bih da pokupi njegove oči 😀

Sad kako će bit ne znam 😀.Ja sam se rodila odmah sa tamnom kosicom, a muž sa svijetlom. Joj kad krenemo sa slikicama beba 😁😁

barbiemama
    11. Rujan 2018. 07:04

ja sam se rodila s tamnom i gustom kosom. nikad kasnije u životu nisam bila tamna 😂 a imala sam cca 3500 g i 53 cm. dragi je bio ćelavko s malo kose i rodio se prilično mali bebač. oko 2900 g i 49 cm. mislim da je Neo na njega. ima totalno istu bradu i usne. znam da je prerano, ali tako mi izgleda 😍

AllieH
    11. Rujan 2018. 07:05

Jutro! Natipkam cijeli post i onda mi ode, poludila sam. 
    Salatice, drago mi je da si se napokon naspavala. Ja sam isto super spavala, muz je na sluzbenom putu, moj jastuk i ja smo imali krevet samo za sebe.  A malisa je vec budan i u zadnje vrijeme je toliko cesto budan i javlja se da me sve strah sta ce biti kad napokon dodje.
    Truskawka i Miranda, preslatko kako imate isto ime za decka, i to jos ime koje toliko cesto, nevjerojatno. Great minds think alike. 
    Sto se izgleda tice, mi smo oboje tamno smedje kose/ociju, ali nece mi biti neobicno ni da na Luku zalutaju svjetlije oci ili kosa, imamo i toga u blizoj obitelji. Kakav god da bude, nama ce biti savrsen, ali eto, nekako ga zamisljam tamnoputog s dosta kosice. 

Luka ❤

• Strudlica
    11. Rujan 2018. 07:09

Ja sam se sad šokirala ma vagi, išla sam na kontrolu pred 3 tjedna i imala sam sve skupa 3,5+ i sad stanem na vagu 2 kile u 3 tjedna wtf Je da sam primjetila da mi je apetit pojačan,aliiii da će tako biti.Stvarno mi je bolje da stavim lokot na frižider  a hvala bogu noge mi izgledaju odjednom koda su od neke tamo stare babe kolko mi celulita došlo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.