Dobro jutro svima
Moja prva beba se rodila plavih očiju i čupave tamne kose.Za dva mjeseca lisica je postala plava na tatu,tatin dečko. Da bi se oko godine formirao u tamnoputog zelenookog dječaka pa sad ti zamišljaj šta će biti haha s time da je prvi zelenookog u obitelji i ima te neke svjetlije pramenčiće,gdje god dođemo svakome zapne za oko,zezamo se da će se cure ljepit za njega
Bome ja ne znam kako će nam bebač izgledati. Rodila sam se s crnom kosom i crnim očima Tamnije sam puti. Onda požutila do 2 godine ko pile i oči prešle u smeđe zelene.Sad sam smeđokosa. Dragi je tipična plavuša. 🤣🤣
Dobro jutro svima
Moja prva beba se rodila plavih očiju i čupave tamne kose.Za dva mjeseca lisica je postala plava na tatu,tatin dečko. Da bi se oko godine formirao u tamnoputog zelenookog dječakapa sad ti zamišljaj šta će biti haha s time da je prvi zelenookog u obitelji i ima te neke svjetlije pramenčiće,gdje god dođemo svakome zapne za oko,zezamo se da će se cure ljepit za njega
Hahaha ne lisica nego kosica....
Dobro jutro cure i bebe 😍
Evo mene je probudila trudnička noćna mora. Živopisni snovi i deed i kad ne treba.
I ja sam samo napisala što bi beba mogla biti po izgledu, jer...ja sam rođena tamnoputa i tamnokosa, kasnije postala svijetlo smeđa sa smeđe- zelenim( žućkastim) očima. A tata je od skandinavske puti, došao na dečka tamnoplave kose i zelenih očiju..i crvene brade 😆😆.
Stoga, nikad ne znaš. 😊😊😆
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Haha, ja sam ranoranioc nebitno za trudnocu, samo nisam bas u pola 6 ustajala, ali oko pola 7, 7. I kad sam izlazila, ne mogu prebaciti 9. Nema sanse :D
Barbie,
Neo je presladak 😍 Bas mi ono cudno, pa to su prave mini bebiceeee u stomaku. Sada da ih ubucimo samo 😍😋
Viktor, Masa, Franka 😍 Ovdje su Viktor i Masa popularni. Franku nemamo i zato mi je najinteresantnija 😊 Svidja mi se jos Bruna sto se spominje, a kod nas nema 😊
jutro svima ❤️ odlično sam spavala jer sam nakon pregleda baš sretna i opuštena.
nađoh nekaj slatko za curice. baš mi je medeno 😍
Po slikicama koje imam sa 4D svi kažu da mala liči na muža 😀 Oboje imamo tamnu kosu, ali on ima divne modro plave oči, ja neke smeđe šarene i voljela bih da pokupi njegove oči 😀
Sad kako će bit ne znam 😀.Ja sam se rodila odmah sa tamnom kosicom, a muž sa svijetlom. Joj kad krenemo sa slikicama beba 😁😁
ja sam se rodila s tamnom i gustom kosom. nikad kasnije u životu nisam bila tamna 😂 a imala sam cca 3500 g i 53 cm. dragi je bio ćelavko s malo kose i rodio se prilično mali bebač. oko 2900 g i 49 cm. mislim da je Neo na njega. ima totalno istu bradu i usne. znam da je prerano, ali tako mi izgleda 😍
Jutro! Natipkam cijeli post i onda mi ode, poludila sam.
Salatice, drago mi je da si se napokon naspavala. Ja sam isto super spavala, muz je na sluzbenom putu, moj jastuk i ja smo imali krevet samo za sebe. A malisa je vec budan i u zadnje vrijeme je toliko cesto budan i javlja se da me sve strah sta ce biti kad napokon dodje.
Truskawka i Miranda, preslatko kako imate isto ime za decka, i to jos ime koje toliko cesto, nevjerojatno. Great minds think alike.
Sto se izgleda tice, mi smo oboje tamno smedje kose/ociju, ali nece mi biti neobicno ni da na Luku zalutaju svjetlije oci ili kosa, imamo i toga u blizoj obitelji. Kakav god da bude, nama ce biti savrsen, ali eto, nekako ga zamisljam tamnoputog s dosta kosice.
Luka ❤
Ja sam se sad šokirala ma vagi, išla sam na kontrolu pred 3 tjedna i imala sam sve skupa 3,5+ i sad stanem na vagu 2 kile u 3 tjedna wtf Je da sam primjetila da mi je apetit pojačan,aliiii da će tako biti.Stvarno mi je bolje da stavim lokot na frižider
a hvala bogu noge mi izgledaju odjednom koda su od neke tamo stare babe kolko mi celulita došlo
Sortiraj odgovore
Najstariji