Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vana11
    10. Rujan 2018. 22:21

Super za sve lijepe vijesti danas! 😊
    I za sve krasne slikice robice i beba 😍
    Ni mi još nemamo ime 😔

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    10. Rujan 2018. 22:24

Ja svoju Niku zamisljam sa puno tamne kosice i tamne puti na mene i voljela bi da ima plave oci na tatu 😍 
    Prekrasna imena, sva mi se svidaju 😍
    Bruna ipak je Masa a krenulo je sve iz zezancije. I meni je to ime bilo u top 5 imena za curice. Prekrasnoo 😍😍

Klikerica
    10. Rujan 2018. 22:26

Salatica9192

Ja zamisljam cupavu, crnokosu curu sa plavim okama 😍 To sam u stvari ja kad sam bila beba hahaha koji naris 

Ja malog zamišljam kao crnog,okrugle glave i izraženih jagodičnih kostiju. Mislim nisam daleko ni od istine jer mi je tako izgledao na 4D. Pitala sam doktoricu,ma jel on to ima okruglu glavu konovaj moj muž, inona pogleda muža i kaže...pa tu su mi negdje. Nemam pojma jel zato što je muško,ali imam osjećaj da to dijete neće imati ništa moje, nego da ce biti sav na muža

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

pepe1907
    10. Rujan 2018. 22:29

mmama2

Cure kaj se tice Bh jeste ziher da vam je to to :/ npr meni se xy puta u danu beba "naguzi" naprijed na pupak, na trbuh koji je tu sekundu uzasno tvrd, napet, kao da ce eksplodirat, dok se misko ne okrene opet nekako da ta napetost popusti ako me kuzite :/ inace ti normabeli kaj se kod nas djele sakom i kapom, ma to nigdje nema tako, uzas :(
    Kaj se tice izgleda bebe, ja takooooooo jako zelim jednu kosatu bebu konacno 😂😂 obojica su bili celavci sa nekim mini cuperkom samo hahhhahha, obojica ginger kasnije, P plave oci, i jos su takve, D crne i isto su jos takve :) :) tako da sve mi je manje bitno samo da nema preko 3500 i da bude bar malo kose na glavi 😂😂😂😂, naravno zdrav prije svega i da izleti kao i D za 20 min iz mene.. sitnice samo

ma sitnice nisi uopće zahtjevna 😉🙈😀

du1988
    10. Rujan 2018. 22:30

Nasa mala bi po pravilu trebala imati svjetle oci jer muz ima plave, ja zelene. E sad na kog ce povuci kosu...ja prirodna plavusa, on crn ko Ciganin 😂 voljela bi da ima loknice kao ja kad sam bila mala!

url=https://lilypie.com]

pepe1907
    10. Rujan 2018. 22:31

barbiemama

evo i nas. danas smo se jako puno slikali. i dobili cd. doktorica se trudila pola sata. cd ima fotke i video u boji. predivan filing. konačno smo mu vidjeli lice. rekla je da je mala beba za sada i da ima oko 1060 grama. što je navodno za cca 5 dana premalo, ali kaže da je zabrinjavajući zastoj u razvoju veći od 10 dana. Neo je zijevao i svašta nešto. predivan mi je 😍 ljubav na prvi pogled. a onda smo otišli do Pepca po tetrice.

ajmeee koja medena facica 😍 i usnice debele 😍

Klikerica
    10. Rujan 2018. 22:37

ViktorMaša baš sam sretna što naša mala čuda dobivaju imena,pa sada kad se priča o Neu točno znam koje je to beba ,premeden je! 

Kad smo kod Viktora,znam samo jednog...to je dečko iz zgrade u kojega smo sve curice bile zaljubljene... izgledao je kao Freddi Price Jr. isti,kao da mu je brat rođeni,bio je neodoljiv...a nama bi stajao dah kad bi taj prolazio. I danas momak izgleda predobro
    Mašu isto znam jednu i mala je medena!
    I Franka mi je super❤ 
    Mi smo baš skupina cool trudnica.
    Miranda,hvala... sutra idem prvo na Donje Svetice,nije mi to daleko. Javim što sam uhvatila!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

pepe1907
    10. Rujan 2018. 22:37

Jao žene dok mi krenemo sa našim bebicama kraj 11 i do sredine 12 mj(mislim da nas tad najviše ima termin) bit će ludnica tu na klokanici kad se zaredaju bebice i njihove slike 😊

Bruna92
    10. Rujan 2018. 23:06

Pticaselicazgst

Ja svoju Niku zamisljam sa puno tamne kosice i tamne puti na mene i voljela bi da ima plave oci na tatu 😍
    Prekrasna imena, sva mi se svidaju 😍
    Bruna ipak je Masa a krenulo je sve iz zezancije. I meni je to ime bilo u top 5 imena za curice. Prekrasnoo 😍😍

Moj muz isto ima plave oci, moji tata i baka takoder, a ima ih i sa muzeve strane s plavim ocima 😍 nadam se da ce povuci 😂
    A sta se tice kose, tko zna.. ja sam ko mala bila plavokosa kovrcava, muz isto plavokos... Muz je ostao plavokos al ja sam smeda 😊
    Daaa, krenulo je ko zezancija a na kraju se svima uvuklo u usi i zovemo je Maša 😂 doduse njegovima se ne svida al to me uopce nije briga 😁

truskawka
    10. Rujan 2018. 23:08

Miranda

Hahatruskawkane mogu vjerovat 😂 Vidila sam inicijal V. ali mi nije palo na pamet da je isto Viktor 😂 Zato sam i ja dodala imena u ticker i zovemo ga Viktor da se naviknemo skroz na ime 😁
    Lilypise na slikama poliklinika BetaPlus 😉
    BrunaMaša je jako slatko ime, svida mi se 😍

Hehe ja jos ne vjerujem koja slucajnost 😅 nama je Viktor oduvijek bilo ime za deckica, a za curicu su bila razna imena i sad na kraju nije ni jedno od tih nego neko sasvim deseto 😅 a mislim da jedna od vas iskusnih mama ima kcer koja se slicno zove 😁😁 

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.