Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    10. Rujan 2018. 21:14

Hvala cure za savjete oko pranja robice ❤️❤️
    Super vijesti s pregleda, bas mi je drago da je sve u redu i da bebice rastu!! 
    Barbie, divan je Neo 😍
    Mi smo se odlucili za ime, tj ja sam odlucila jer je muz rekao da ce on birati decku ako ikad bude a da cura bude moja 😂 i s obzirom da vec dugo svi govorimo Maša, tako ce i biti 😂😍

barbiemama
    10. Rujan 2018. 21:22

na pregled sam išla u polikliniku Betaplus, kod dr. Bračun. ona je inače bila moja doktorica i prije trudnoće. divna je. danas je jedno pola sata gledala bebača i čekala dok se ne pomakne. prvih 10 min je valjda držao opet rukicu i skrivao se. naravno, međunožje je opet pokazivao 😂

Maša, divno ime 😍 znam jednu malu curicu s tim imenom i sva je divna. mazilica, a opet ima jak karakter. 

Miranda
    10. Rujan 2018. 21:22

Haha truskawka ne mogu vjerovat 😂 Vidila sam inicijal V. ali mi nije palo na pamet da je isto Viktor 😂 Zato sam i ja dodala imena u ticker i zovemo ga Viktor da se naviknemo skroz na ime 😁
    Lily pise na slikama poliklinika BetaPlus 😉
    Bruna Maša je jako slatko ime, svida mi se 😍

_lily_0
    10. Rujan 2018. 21:26

Hvala Barbi
    Miranda vjeruj mi ja ko sljepac uopce nisam obratila paznju samo sam gledala bebu 😂😂😂
    🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

• Kani07
    10. Rujan 2018. 21:31

Miranda

Hvala cure 😊 Za curku smo bili sigurni da ce biti Franka, i nama je bas lijepo ime 😍 Za decka je jos Mark bio opcija ali je minus sto je krace od druga dva 🙈 Odskakalo mi je od cura pa je decko Viktor.
    Barbie krasan je Neo 😍❤️
    Allie super vijesti, imate i vi zivahnog deckica 😍

Imena su bas lijepa 😊

💜Karla💜Nicol💙Anton

barbiemama
    10. Rujan 2018. 21:33

Mark mi je isto lijepo. i Mak 😍 ako kome trebaju ideje. 

du1988
    10. Rujan 2018. 21:34

allie i barbiemama, super za bebace i slicice i pozitivne vijesti me uvijek razvesele! 😍😍 miranda, super i karakterna imena ❤️💙

url=https://lilypie.com]

Mina93
    10. Rujan 2018. 21:34

Eto lijepih vijesti i slikica s pregleda ❤️ mali slatkis
    Cini mi se kao da samo mi jos nemamo ime 🤣
    Meni su u uzem izboru matija leon i mihael, al muz nije nijednim preodusevljen, reci cu mu onda da ce on izabrat za drugo 🤣 ionako vec ima spremno ako bude curica 😁

Mina93
    10. Rujan 2018. 21:35

Ovaj lilypie se ozbiljno primice prema kraju ja jos nisam ni svjesna 🤣❤️

barbiemama
    10. Rujan 2018. 21:47

meni doktorica rekla da će vrijeme proći za čas, a ja onako... pa da. kao da mi je Ameriku otkrila. cijelo vrijeme mislim da ima jooooš vremena. a u biti će stvarno brzo proć! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.