Hvala cure za savjete oko pranja robice ❤️❤️
Super vijesti s pregleda, bas mi je drago da je sve u redu i da bebice rastu!!
Barbie, divan je Neo 😍
Mi smo se odlucili za ime, tj ja sam odlucila jer je muz rekao da ce on birati decku ako ikad bude a da cura bude moja 😂 i s obzirom da vec dugo svi govorimo Maša, tako ce i biti 😂😍
na pregled sam išla u polikliniku Betaplus, kod dr. Bračun. ona je inače bila moja doktorica i prije trudnoće. divna je. danas je jedno pola sata gledala bebača i čekala dok se ne pomakne. prvih 10 min je valjda držao opet rukicu i skrivao se. naravno, međunožje je opet pokazivao 😂
Maša, divno ime 😍 znam jednu malu curicu s tim imenom i sva je divna. mazilica, a opet ima jak karakter.
Haha truskawka ne mogu vjerovat 😂 Vidila sam inicijal V. ali mi nije palo na pamet da je isto Viktor 😂 Zato sam i ja dodala imena u ticker i zovemo ga Viktor da se naviknemo skroz na ime 😁
Lily pise na slikama poliklinika BetaPlus 😉
Bruna Maša je jako slatko ime, svida mi se 😍
Hvala Barbi
Miranda vjeruj mi ja ko sljepac uopce nisam obratila paznju samo sam gledala bebu 😂😂😂
🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Hvala cure 😊 Za curku smo bili sigurni da ce biti Franka, i nama je bas lijepo ime 😍 Za decka je jos Mark bio opcija ali je minus sto je krace od druga dva 🙈 Odskakalo mi je od cura pa je decko Viktor.
Barbie krasan je Neo 😍❤️
Allie super vijesti, imate i vi zivahnog deckica 😍
Imena su bas lijepa 😊
💜Karla💜Nicol💙Anton
allie i barbiemama, super za bebace i slicice i pozitivne vijesti me uvijek razvesele! 😍😍 miranda, super i karakterna imena ❤️💙
url=https://lilypie.com]
Eto lijepih vijesti i slikica s pregleda ❤️ mali slatkis
Cini mi se kao da samo mi jos nemamo ime 🤣
Meni su u uzem izboru matija leon i mihael, al muz nije nijednim preodusevljen, reci cu mu onda da ce on izabrat za drugo 🤣 ionako vec ima spremno ako bude curica 😁
Ovaj lilypie se ozbiljno primice prema kraju ja jos nisam ni svjesna 🤣❤️
meni doktorica rekla da će vrijeme proći za čas, a ja onako... pa da. kao da mi je Ameriku otkrila. cijelo vrijeme mislim da ima jooooš vremena. a u biti će stvarno brzo proć!
Sortiraj odgovore
Najstariji