Jao salatice, i meni je jaknica predivna!
Miranda, jako lijepa imena, Franka mi je baš posebno!
Moj pregled je super prosao, opet je sve detaljno gledala, sve organe, iskomentirala je kako lijepo ima usi priljubljene uz glavu Piskom je opet ponosno mlatarao, stvarno nema greske sto se spola tice.
BPD, AC i FL mjere sve skolski, 480gr tezak. Zatvorena, duzina cerviksa 40mm. Plodne vode napretek. Sve u svemu, i dalje sve skolski i kako treba. Bogu hvala.
Rekla mi je da ne trebam uzimati kalcij dodatno (nisam ispitivala razloge, ali je rekla da nema potrebe i da ona ne bi).
Idem sad jos jednom procitati zaostatke, samo sam sve preletila.
Luka ❤
evo i nas. danas smo se jako puno slikali. i dobili cd. doktorica se trudila pola sata. cd ima fotke i video u boji. predivan filing. konačno smo mu vidjeli lice. rekla je da je mala beba za sada i da ima oko 1060 grama. što je navodno za cca 5 dana premalo, ali kaže da je zabrinjavajući zastoj u razvoju veći od 10 dana. Neo je zijevao i svašta nešto. predivan mi je 😍 ljubav na prvi pogled. a onda smo otišli do Pepca po tetrice.
Predivna beba 😍😍😊😊
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jao salatice, i meni je jaknica predivna!
Miranda, jako lijepa imena, Franka mi je baš posebno!
Moj pregled je super prosao, opet je sve detaljno gledala, sve organe, iskomentirala je kako lijepo ima usi priljubljene uz glavuPiskom je opet ponosno mlatarao, stvarno nema greske sto se spola tice.
BPD, AC i FL mjere sve skolski, 480gr tezak. Zatvorena, duzina cerviksa 40mm. Plodne vode napretek. Sve u svemu, i dalje sve skolski i kako treba. Bogu hvala.
Rekla mi je da ne trebam uzimati kalcij dodatno (nisam ispitivala razloge, ali je rekla da nema potrebe i da ona ne bi).
Idem sad jos jednom procitati zaostatke, samo sam sve preletila.
Allie, vrh vijesti 😍😍
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
evo i nas. danas smo se jako puno slikali. i dobili cd. doktorica se trudila pola sata. cd ima fotke i video u boji. predivan filing. konačno smo mu vidjeli lice. rekla je da je mala beba za sada i da ima oko 1060 grama. što je navodno za cca 5 dana premalo, ali kaže da je zabrinjavajući zastoj u razvoju veći od 10 dana. Neo je zijevao i svašta nešto. predivan mi je 😍 ljubav na prvi pogled. a onda smo otišli do Pepca po tetrice.
Joj presladak je,misic mali ,ljubav da jos kad ga primis na ruke 😍
💜Karla💜Nicol💙Anton
Allie, drago mi je da je sve super prošlo na pregledu ❤️
Miranda, Franka i Viktor su lijepa imena i idu uz Brunu. Franka mi se posebno sviđa. onak mi je u top 5 za cure 😍
preletila sam zadnje postove, ali vidjeh da ste svašta lijepog kupovale 👌🏻
Miranda svidaju mi se imena koja ste izabrali, pogotovo Franka 😍
Barbie super za pregled, slikice su 😍 maleni je prekrasan 💙
Allie bas mi je drago da je pregled prosao tako dobro, bitno da pisulinac napreduje i da je i mama dobro zatvorena 😊😁
Bas sam happy radi ovakp dobrih vijesti 😊🤗
Hvala cure 😊 Za curku smo bili sigurni da ce biti Franka, i nama je bas lijepo ime 😍 Za decka je jos Mark bio opcija ali je minus sto je krace od druga dva 🙈 Odskakalo mi je od cura pa je decko Viktor.
Barbie krasan je Neo 😍❤️
Allie super vijesti, imate i vi zivahnog deckica 😍
Salatice super je jakna 😍
Klikerice na Sveticama je, kaze google od danas do isteka zaliha.
B. je skoro cijela na mene, plava kosa, plave oci, moje crte lica 😁 Voljela bi da bebe budu na muza, a on bi da pokupe moje oci, ostalo mu pase njegovo 😂 Vidjet cemo 😊
Valjda smo usuglasili imena 😍 Za deckica nam jos nije 100% sjelo ali najbolje je od svega cega smo se sjetili
Ajmeee ja ne mogu vjerovati...jel ovo stvarno nas dvije koje imamo blizance curu i decka da ce nam se deckic objema zvati Viktor ☺☺☺
Mi smo 100% sigurni za Viktora, ali jos nismo za curu iako ju vec zovemo imenom koje smo odabrali cisto da nam sjedne u uho 😁😁
❤N i V💙
Allieh super za pregled, imam osjecaj da decki do sad na temi s ponosom pokazuju medunozje😂😂😂🙈
Barbi Neo je 😍😍 odusevile su me slikice ti si isla privatno ako mozes napisi di?
Miranda imena su jako ljepa i uistinu pasu uz B
Sortiraj odgovore
Najstariji