klikerice, ja sam ti u Zadru. Ne znam gdje je u Zg 😊
url=https://lilypie.com]
Stvari su preslatke, mislim da cu i ja uskoro krenuti sa prvim sopingom..😍😍
Megy bas vadis mast sa slikicama klope 😂😂
Meni je to sve mljaccc
I obozavam saftove na bilo kakav nacin.
Dala si mi ideju za dorucak, bjela kava i kruh uhhh jedva cekam sutra ujutro 😂🙈
Kako je sladak sivi "kombinezon" 😍 Sve je slatkoo 😊 A jeste, do sad je uzela 6 bodica, hlacice, medo odijelo, 5 siperaka, prsluk cupavi, jaknicu i 8 pelena xD Rekla sam joj da je dosta haha. Za prvu ruku xD Ono, izrasce beba brzo (jedino bodica moze, nemam kratki rukav nijedan i gegica, ali nesto joj to ne upada u oko haha).
Jedva cekam da mi svee stigne, i njeno i moje sto narucujem 😍
Salatice sve je preslatko,zaova se raspistoljila😂😂😂
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ja sam malo škicnula jesenske i proljetne bebe. Sjetim se početaka , ali i toga da smo i mi uskoro pri kraju 😃.
Netko je pitao kako smo zamišljale svoju bebu. Ja imam varijacije na temu. Može biti garav i tamnook po rođenju na mamu, a i blijedi , plavook i plavokos na tatu. Može biti i ginger, jel zagorski geni od tate i vlaški geni od mame. Ma kakav god da bude, bitno da je zdrav i veseo i meni će biti najljepša beba na svijetu 😍
url=https://daisypath.com]
Dukoji si lidl opeljesila? U mom nema nista to :O
Ja sam danas sva isokirana neka, tek se sad pridobila od pregleda. Znala sam da je posteljica nisko i danas mi kaze da je skroz uz usce. I rekoh sto to znaci - i u istoj recenici mi spomene krvarenje i hitan carski i ne moras mirovat. I sva sam zbunjena. Nadam se da ce se podignut jos. I nije mi uzv napravio da bebu vidim vec samo mjerio duzinu grlica i to je to i bas jadna izasla iz ordinacije. Sutra radim jos i to je to. Odmaranje.
Meni su ti isto to rekli da mi skroz prelazi usce..i isto sam se isprepadala i odma mi je bilo dosta svega cim sam cula to za krvarenje..ali meni je moj dr to jako lijepo objasnio...samo sam se ja isprepadala kad sam isla citati o tome.tako da ti je moja preporuka da nista ne googlas ako mozes. Isto kao nemoram lezati cijeli dan ali nema odnosa ,ne dizati tesko,pripaziti malo.. I receno u sucaju bilo kakvog krvarenja moram odmah u bolnicu. Nadam se da ce nam sve do kraja biti dobro🤗
Cure kaj se tice Bh jeste ziher da vam je to to :/ npr meni se xy puta u danu beba "naguzi" naprijed na pupak, na trbuh koji je tu sekundu uzasno tvrd, napet, kao da ce eksplodirat, dok se misko ne okrene opet nekako da ta napetost popusti ako me kuzite :/ inace ti normabeli kaj se kod nas djele sakom i kapom, ma to nigdje nema tako, uzas :(
Kaj se tice izgleda bebe, ja takooooooo jako zelim jednu kosatu bebu konacno 😂😂 obojica su bili celavci sa nekim mini cuperkom samo hahhhahha, obojica ginger kasnije, P plave oci, i jos su takve, D crne i isto su jos takve :) :) tako da sve mi je manje bitno samo da nema preko 3500 i da bude bar malo kose na glavi 😂😂😂😂, naravno zdrav prije svega i da izleti kao i D za 20 min iz mene.. sitnice samo
Salatice super je jakna 😍
Klikerice na Sveticama je, kaze google od danas do isteka zaliha.
B. je skoro cijela na mene, plava kosa, plave oci, moje crte lica 😁 Voljela bi da bebe budu na muza, a on bi da pokupe moje oci, ostalo mu pase njegovo 😂 Vidjet cemo 😊
Valjda smo usuglasili imena 😍 Za deckica nam jos nije 100% sjelo ali najbolje je od svega cega smo se sjetili
Cure kaj se tice Bh jeste ziher da vam je to to :/ npr meni se xy puta u danu beba "naguzi" naprijed na pupak, na trbuh koji je tu sekundu uzasno tvrd, napet, kao da ce eksplodirat, dok se misko ne okrene opet nekako da ta napetost popusti ako me kuzite :/ inace ti normabeli kaj se kod nas djele sakom i kapom, ma to nigdje nema tako, uzas :(
Kaj se tice izgleda bebe, ja takooooooo jako zelim jednu kosatu bebu konacno 😂😂 obojica su bili celavci sa nekim mini cuperkom samo hahhhahha, obojica ginger kasnije, P plave oci, i jos su takve, D crne i isto su jos takve :) :) tako da sve mi je manje bitno samo da nema preko 3500 i da bude bar malo kose na glavi 😂😂😂😂, naravno zdrav prije svega i da izleti kao i D za 20 min iz mene.. sitnice samo
A ziher sam jer je drugacije kad se beba premjesta onda je u jednoj strani izbocina i trbuh se izoblici a kod bh se cjeli stvrdne i napne s obe strane nema izbocina.Moje cure su obe veliku kosu imale a ja i muz smo kosati pa mislim da ce i ova bebica imat kosu.A normabela sam 2 ukupno popila meni je terapija magnosol 3x245mg.
💜Karla💜Nicol💙Anton
evo i nas. danas smo se jako puno slikali. i dobili cd. doktorica se trudila pola sata. cd ima fotke i video u boji. predivan filing. konačno smo mu vidjeli lice. rekla je da je mala beba za sada i da ima oko 1060 grama. što je navodno za cca 5 dana premalo, ali kaže da je zabrinjavajući zastoj u razvoju veći od 10 dana. Neo je zijevao i svašta nešto. predivan mi je 😍 ljubav na prvi pogled. a onda smo otišli do Pepca po tetrice.
Salatice super je jakna 😍
Klikerice na Sveticama je, kaze google od danas do isteka zaliha.
B. je skoro cijela na mene, plava kosa, plave oci, moje crte lica 😁 Voljela bi da bebe budu na muza, a on bi da pokupe moje oci, ostalo mu pase njegovo 😂 Vidjet cemo 😊
Valjda smo usuglasili imena 😍 Za deckica nam jos nije 100% sjelo ali najbolje je od svega cega smo se sjetili
Kod nas je starija kopija tate a moj karakter a mlada lici vise na mene a na tatu je temperamentna😉.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji