Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    10. Rujan 2018. 21:00

Miranda svidaju mi se imena koja ste izabrali, pogotovo Franka 😍
    Barbie super za pregled, slikice su 😍 maleni je prekrasan 💙 
    Allie bas mi je drago da je pregled prosao tako dobro, bitno da pisulinac napreduje i da je i mama dobro zatvorena 😊😁 
    Bas sam happy radi ovakp dobrih vijesti 😊🤗

Miranda
    10. Rujan 2018. 21:04

Hvala cure 😊 Za curku smo bili sigurni da ce biti Franka, i nama je bas lijepo ime 😍 Za decka je jos Mark bio opcija ali je minus sto je krace od druga dva 🙈 Odskakalo mi je od cura pa je decko Viktor. 
    Barbie krasan je Neo 😍❤️ 
    Allie super vijesti, imate i vi zivahnog deckica 😍 

truskawka
    10. Rujan 2018. 21:09

Miranda

Salatice super je jakna 😍
    Klikerice na Sveticama je, kaze google od danas do isteka zaliha.
    B. je skoro cijela na mene, plava kosa, plave oci, moje crte lica 😁 Voljela bi da bebe budu na muza, a on bi da pokupe moje oci, ostalo mu pase njegovo 😂 Vidjet cemo 😊
    Valjda smo usuglasili imena 😍 Za deckica nam jos nije 100% sjelo ali najbolje je od svega cega smo se sjetili

Ajmeee ja ne mogu vjerovati...jel ovo stvarno nas dvije koje imamo blizance curu i decka da ce nam se deckic objema zvati Viktor ☺☺☺ 
    Mi smo 100% sigurni za Viktora, ali jos nismo za curu iako ju vec zovemo imenom koje smo odabrali cisto da nam sjedne u uho 😁😁

❤N i V💙

_lily_0
    10. Rujan 2018. 21:13

Allieh super  za pregled, imam osjecaj da decki do sad na temi s ponosom pokazuju medunozje😂😂😂🙈
    Barbi Neo je 😍😍 odusevile su me slikice ti si isla privatno ako mozes napisi di?

Miranda imena su jako ljepa i uistinu pasu uz B

Bruna92
    10. Rujan 2018. 21:14

Hvala cure za savjete oko pranja robice ❤️❤️
    Super vijesti s pregleda, bas mi je drago da je sve u redu i da bebice rastu!! 
    Barbie, divan je Neo 😍
    Mi smo se odlucili za ime, tj ja sam odlucila jer je muz rekao da ce on birati decku ako ikad bude a da cura bude moja 😂 i s obzirom da vec dugo svi govorimo Maša, tako ce i biti 😂😍

barbiemama
    10. Rujan 2018. 21:22

na pregled sam išla u polikliniku Betaplus, kod dr. Bračun. ona je inače bila moja doktorica i prije trudnoće. divna je. danas je jedno pola sata gledala bebača i čekala dok se ne pomakne. prvih 10 min je valjda držao opet rukicu i skrivao se. naravno, međunožje je opet pokazivao 😂

Maša, divno ime 😍 znam jednu malu curicu s tim imenom i sva je divna. mazilica, a opet ima jak karakter. 

Miranda
    10. Rujan 2018. 21:22

Haha truskawka ne mogu vjerovat 😂 Vidila sam inicijal V. ali mi nije palo na pamet da je isto Viktor 😂 Zato sam i ja dodala imena u ticker i zovemo ga Viktor da se naviknemo skroz na ime 😁
    Lily pise na slikama poliklinika BetaPlus 😉
    Bruna Maša je jako slatko ime, svida mi se 😍

_lily_0
    10. Rujan 2018. 21:26

Hvala Barbi
    Miranda vjeruj mi ja ko sljepac uopce nisam obratila paznju samo sam gledala bebu 😂😂😂
    🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

• Kani07
    10. Rujan 2018. 21:31

Miranda

Hvala cure 😊 Za curku smo bili sigurni da ce biti Franka, i nama je bas lijepo ime 😍 Za decka je jos Mark bio opcija ali je minus sto je krace od druga dva 🙈 Odskakalo mi je od cura pa je decko Viktor.
    Barbie krasan je Neo 😍❤️
    Allie super vijesti, imate i vi zivahnog deckica 😍

Imena su bas lijepa 😊

💜Karla💜Nicol💙Anton

barbiemama
    10. Rujan 2018. 21:33

Mark mi je isto lijepo. i Mak 😍 ako kome trebaju ideje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI