Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    10. Rujan 2018. 18:58

mmama2

Kaj se tice peglanja, ja bas ne kuzim zakaj se svi boje bakterija toliko.. mislim, ne funkcionira to bas tak da ti bebu obucenu u cisti body i hlacice npr drzis u kreveticu, kaucu, kolicima nije bitno i sve bakterije svijeta skoce na nju pa skidanje i dezinficiranje svega da ne dode opet na bebu "zamazano" 😬😂 ok kada krenu bljucat, slinit itd pa se mlijeko ukiseli hahhha, al ono od toga se isto ne umire.. najbitnije je da vam ljudi ne pljucaju po bebici i ne diraju je neopranim rukama..a posto sve cekamo zimske bebe to nam je ipak najveci strah, pogotovo tko ima vrticarce/skolarce ili muza koji radi u bolnici 😑😑😑

Odlicno..onda samo puknem u susilicu i mirna sam. Hvala 😁😁 

❤N i V💙

Salatica9192
    10. Rujan 2018. 19:00

Znaci bok. Ma kontam, prvi mjesec cemo pregledati u nju ja i muz u smjenama 😂😍 Jeste ih poceli zamisljati?
    Ja zamisljam cupavu, crnokosu curu sa plavim okama 😍 To sam u stvari ja kad sam bila beba hahaha koji naris 🤣
    A daa, zaova kupuje sama to, ne govorim joj, ja bih da se mene pita dosta bodica da uzme, jaca je finansijski dosta haha, a oni na preklop su poskupi. Ali nema veze, neka uzima sta hoce 😊 Ima i farmerke br 70 xD  Jaknica je top haha 😍

Salatica9192
    10. Rujan 2018. 19:00

Narcis* mrzim sto nema edit post 😶😋

VelikoSretnoDijete
    10. Rujan 2018. 19:11

Du koji si lidl opeljesila? U mom nema nista to :O

Ja sam danas sva isokirana neka, tek se sad pridobila od pregleda. Znala sam da je posteljica nisko i danas mi kaze da je skroz uz usce. I rekoh sto to znaci - i u istoj recenici mi spomene krvarenje i hitan carski i ne moras mirovat. I sva sam zbunjena. Nadam se da ce se podignut jos. I nije mi uzv napravio da bebu vidim vec samo mjerio duzinu grlica i to je to i bas jadna izasla iz ordinacije. Sutra radim jos i to je to. Odmaranje.

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

truskawka
    10. Rujan 2018. 19:12

Duda

Nakon čitanja uputa o lijeku da pitam i vas: jeste koristile u trudnoći Rojazol vagitorije ili Dolacin kremu (s aplikatorima)? Malo se brinem jer sam imala krvarenja dvaput već u trudnoći radi hematoma, pa jel sigurno to tako ubacivati svašta u rodnicu?Vjerujem da mi ne bi dala doktorica da ne smijem, al dobro dođe čuti vaša iskustva..
    I čitam da imate trudničke knjižice..jel to sve imate? Ja nemam, nitko mi još to spomenuo nije…

Ja koristim rojazol vag vec drugi put sada..oba puta radi antibiotika preventivno da ne dobim gljivice..prvi puta 7 dana, a sad 14..

❤N i V💙

du1988
    10. Rujan 2018. 19:20

evo salatice ovdje se bolje vidi! 

velikosretnodijete to je satorska rasprodaja neprehrambenih artikala, navodno ima u svim vecim gradovima i traje od danas pa valjda do kraja tjedna. Danas je bas bila ogromna guzva, ali vidim da ima jos stvari po kutijama koje jos nisu raspakirane pa cu se zaletiti jos jednom do kraja tjedna.

url=https://lilypie.com]

• zvrkica
    10. Rujan 2018. 19:22

Salatice meni isto jakna savršena 😍😍😍😍
    Ja svojoj moram.kupiti majice, jakne i hlače, čarapice, ma sve 😂😂😂😂 iako sve kontam kako će prvih mj dana samo onesie furat 😀

Još ni sama nisam načisto kako ću ju morati oblačiti tijekom zime

du1988
    10. Rujan 2018. 19:25

i da, salatice, zaova se ipak isprsila ha? 😀 sve je preslatko, ali jaknica posebno 😍

url=https://lilypie.com]

Klikerica
    10. Rujan 2018. 19:34

du1988

evo salatice ovdje se bolje vidi!
    velikosretnodijete to je satorska rasprodaja neprehrambenih artikala, navodno ima u svim vecim gradovima i traje od danas pa valjda do kraja tjedna. Danas je bas bila ogromna guzva, ali vidim da ima jos stvari po kutijama koje jos nisu raspakirane pa cu se zaletiti jos jednom do kraja tjedna.

Jel to na Donjim Sveticama? Ili Dubrava?

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Salatica9192
    10. Rujan 2018. 19:38

Kako je sladak sivi "kombinezon" 😍 Sve je slatkoo 😊 A jeste, do sad je uzela 6 bodica, hlacice, medo odijelo, 5 siperaka, prsluk cupavi, jaknicu i 8 pelena xD Rekla sam joj da je dosta haha. Za prvu ruku xD Ono, izrasce beba brzo (jedino bodica moze, nemam kratki rukav nijedan i gegica, ali nesto joj to ne upada u oko haha).
    Jedva cekam da mi svee stigne, i njeno i moje sto narucujem 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.