Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    10. Rujan 2018. 20:23

Salatice super je jakna 😍
    Klikerice na Sveticama je, kaze google od danas do isteka zaliha. 
    B. je skoro cijela na mene, plava kosa, plave oci, moje crte lica 😁 Voljela bi da bebe budu na muza, a on bi da pokupe moje oci, ostalo mu pase njegovo 😂 Vidjet cemo 😊
    Valjda smo usuglasili imena 😍 Za deckica nam jos nije 100% sjelo ali najbolje je od svega cega smo se sjetili  

• Kani07
    10. Rujan 2018. 20:42

mmama2

Cure kaj se tice Bh jeste ziher da vam je to to :/ npr meni se xy puta u danu beba "naguzi" naprijed na pupak, na trbuh koji je tu sekundu uzasno tvrd, napet, kao da ce eksplodirat, dok se misko ne okrene opet nekako da ta napetost popusti ako me kuzite :/ inace ti normabeli kaj se kod nas djele sakom i kapom, ma to nigdje nema tako, uzas :(
    Kaj se tice izgleda bebe, ja takooooooo jako zelim jednu kosatu bebu konacno 😂😂 obojica su bili celavci sa nekim mini cuperkom samo hahhhahha, obojica ginger kasnije, P plave oci, i jos su takve, D crne i isto su jos takve :) :) tako da sve mi je manje bitno samo da nema preko 3500 i da bude bar malo kose na glavi 😂😂😂😂, naravno zdrav prije svega i da izleti kao i D za 20 min iz mene.. sitnice samo

A ziher sam jer je drugacije kad se beba premjesta onda je u jednoj strani izbocina i trbuh se izoblici a kod bh se cjeli stvrdne i napne s obe strane nema izbocina.Moje cure su obe veliku kosu imale a ja i muz smo kosati pa mislim da ce i ova bebica imat kosu.A normabela sam 2 ukupno popila meni je terapija magnosol 3x245mg.

💜Karla💜Nicol💙Anton

barbiemama
    10. Rujan 2018. 20:42

evo i nas. danas smo se jako puno slikali. i dobili cd. doktorica se trudila pola sata. cd ima fotke i video u boji. predivan filing. konačno smo mu vidjeli lice. rekla je da je mala beba za sada i da ima oko 1060 grama. što je navodno za cca 5 dana premalo, ali kaže da je zabrinjavajući zastoj u razvoju veći od 10 dana. Neo je zijevao i svašta nešto. predivan mi je 😍 ljubav na prvi pogled. a onda smo otišli do Pepca po tetrice. 

• Kani07
    10. Rujan 2018. 20:45

Miranda

Salatice super je jakna 😍
    Klikerice na Sveticama je, kaze google od danas do isteka zaliha.
    B. je skoro cijela na mene, plava kosa, plave oci, moje crte lica 😁 Voljela bi da bebe budu na muza, a on bi da pokupe moje oci, ostalo mu pase njegovo 😂 Vidjet cemo 😊
    Valjda smo usuglasili imena 😍 Za deckica nam jos nije 100% sjelo ali najbolje je od svega cega smo se sjetili

Kod nas je starija kopija tate a moj karakter a mlada lici vise na mene a na tatu je temperamentna😉.

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    10. Rujan 2018. 20:50

Jao salatice, i meni je jaknica predivna! 
    Miranda, jako lijepa imena, Franka mi je baš posebno! 
    Moj pregled je super prosao, opet je sve detaljno gledala, sve organe, iskomentirala je kako lijepo ima usi priljubljene uz glavu  Piskom je opet ponosno mlatarao, stvarno nema greske sto se spola tice.  BPD, AC i FL mjere sve skolski, 480gr tezak. Zatvorena, duzina cerviksa 40mm. Plodne vode napretek. Sve u svemu, i dalje sve skolski i kako treba. Bogu hvala. 
    Rekla mi je da ne trebam uzimati kalcij dodatno (nisam ispitivala razloge, ali je rekla da nema potrebe i da ona ne bi). 
    Idem sad jos jednom procitati zaostatke, samo sam sve preletila.  

Luka ❤

Ana89
    10. Rujan 2018. 20:51

barbiemama

evo i nas. danas smo se jako puno slikali. i dobili cd. doktorica se trudila pola sata. cd ima fotke i video u boji. predivan filing. konačno smo mu vidjeli lice. rekla je da je mala beba za sada i da ima oko 1060 grama. što je navodno za cca 5 dana premalo, ali kaže da je zabrinjavajući zastoj u razvoju veći od 10 dana. Neo je zijevao i svašta nešto. predivan mi je 😍 ljubav na prvi pogled. a onda smo otišli do Pepca po tetrice.

Predivna beba 😍😍😊😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    10. Rujan 2018. 20:52

AllieH

Jao salatice, i meni je jaknica predivna!
    Miranda, jako lijepa imena, Franka mi je baš posebno!
    Moj pregled je super prosao, opet je sve detaljno gledala, sve organe, iskomentirala je kako lijepo ima usi priljubljene uz glavu Piskom je opet ponosno mlatarao, stvarno nema greske sto se spola tice. BPD, AC i FL mjere sve skolski, 480gr tezak. Zatvorena, duzina cerviksa 40mm. Plodne vode napretek. Sve u svemu, i dalje sve skolski i kako treba. Bogu hvala.
    Rekla mi je da ne trebam uzimati kalcij dodatno (nisam ispitivala razloge, ali je rekla da nema potrebe i da ona ne bi).
    Idem sad jos jednom procitati zaostatke, samo sam sve preletila.

Allie, vrh vijesti 😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    10. Rujan 2018. 20:53

barbiemama

Joj presladak je,misic mali ,ljubav da jos kad ga primis na ruke 😍

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    10. Rujan 2018. 20:53

barbie, Neo je predivan, bas mi je drago da se napokon pokazao! 

Luka ❤

barbiemama
    10. Rujan 2018. 20:58

Allie, drago mi je da je sve super prošlo na pregledu ❤️ 

Miranda, Franka i Viktor su lijepa imena i idu uz Brunu. Franka mi se posebno sviđa. onak mi je u top 5 za cure 😍

preletila sam zadnje postove, ali vidjeh da ste svašta lijepog kupovale 👌🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI