Dobro jutro drage, kako ste mi? Kako nam bebice slušaju?
@ Tea, sretno danas. Čekamo te s novostima
@ Dazi, da jos malo
Dobro jutro svima 😊
Tea sretno danas!! Vrati nam se sa lijepim vjestima 😙
Dea, jel se moze hodat u petrovoj da to ubrzam?!?! Koliko znam i lopta se moze koristit ako je slobodna
Na prvom porodu sam hodala i skakala po lopti jer se cura nije spustala u porodajni kanal unatoc dripu jer je porod bio induciran.
Sad na drugom nisam. Kad sam pitala prije dripa onda su rekli da ce to drip brze odradit i prije cu bit gotova
Dobro jutro svima 😊
Tea sretno danas!! Vrati nam se sa lijepim vjestima 😙
Dea, jel se moze hodat u petrovoj da to ubrzam?!?! Koliko znam i lopta se moze koristit ako je slobodna
Najbolje ti je ostat doma dok nisu pravilni trudovi na svakih 5-7 min, taman kad obavis pregled u rodilistu i sve, bit ces taman za porod (naravno ovisi koliko ti treba do bolnice).
Ja sam se zeznula pa krenula ranije, najvise zbog toga sto sam na ulosku imala zeleni trag nakon puknuca vodenjaka pa sam se bojala da se beba nije pokakala-ali nije hvala Bogu..
Od jučer kod mene neki umor i malaksalost, a uopće nemam neku zelju za hranom. Sad sam se i zakačila sa mamom koja me tjera da jedem, a meni kao da je želudac zatvoren.
Evo,da se i ja konacno javim… Pregled prosao u redu,sve je super! CTG je bio ok, uloziva za vrsak prsta od pocetka trudnoce do danas. Napravili mi UZV i procjena bebaca je 3000-3300 g! :)
url=https://lilypie.com]
Evo,da se i ja konacno javim… Pregled prosao u redu,sve je super! CTG je bio ok, uloziva za vrsak prsta od pocetka trudnoce do danas. Napravili mi UZV i procjena bebaca je 3000-3300 g! :)
Super. Nece bit velika beba, bit ce lakse..
Mame jel vase bebe puno spavaju? Moj je svega mozds 3 sata ukupno budan u danu.
Pocela sam ga i budit sad svaka 3 h da jede inace bi prespavao.
url=https://lilypie.com]
Ne sjećam se točno, ali znam da su mi se budili za hranjenje na svakih sat - dva. Više od tri sata bez jela ne bi smjeli.
Pozz svima..evo da se javimo..jucer u 9:55 rodio se Jan 3490 i 49 dugacak..porod je trajao 2 i pol sata ..i bio je uzasan..jebem ti drip i tko ga izmislio😂😂😂..epiduralnu nisam stigla dobit jer vadili su mi krv u pola 8 a nalazi bili gotovi oko 9 15..tad sam vec bila otvorena 7 pr…ali ajd na kraju prezivjela..i to bez ijednog šava😂😂 e da i muz je odlucio par dana prije da ide i on..ja sam uvijek bila protivnik toga..ali povlacim sve sto sam rekla…uzasni puno mi je pomogao…i junacki se drzao usprkos svojoj gadljivosti..cak bolje nego ja..ja sam se izgubila zadnjih pola sata kad su mi dali nesto za opuštanje i bolove…baljezgala sam svasta😂😂😂😂 a i vrištala kao koza😂😂 …..e da i sto se dojenja tice ovaj put nikakvih problema za sad nema..samo neka tako i ostane..sto se tice Vinogradske…ustanova kao ustanova iz doba Franje Josipa..ali zato osoblje..sve pohvale..predivni su svi..i maksimalno se trude..
Marijana čestitam!!!
Joj bas se bojim poroda, ali isto idem u Vinogradsku pa eto lijepo je cuti da je dobra ekipa:) koji doktor te je porodio jel znas mozda?
Curke, ja sutra idem na pregled. Nakon toga kreću pripreme: kupovanje tetra pelena, dekica, bodija, bocica i svega sto mi treba.... vec me glava boli sta sve trebam kupiti:) a krevetic i kolica cu dobiti, a moram početi organizirati dostavu:)
jedino sto moram kupiti je jaje (za auto), ako imate neki savjet, ako ste kupovale odvojeno jaje...slobodno pišite!
krecu pripreme:)
Sortiraj odgovore
Najstariji