Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    23. Siječanj 2018. 10:50

Frau_Mund6

Meni se beba javlja, trbuh se deformira… ne zelim dizat paniku, idem u petak na uzv pa cu vidhet kaj mi ginicka veli. Do sad je bila stalno u sredini, ni velika ni mala.. idealne tezine i velicine.

Meni  trbuh izgleda ko da je Alien unutra! Po 2- 3 kvrge odjednim izlete i trbuh se sav napne ko da cu puknut! Tad moram sjest minutu dok se malo ne opusti… Jucer se to dogodilo dok sam bila na UZV, i dr.se bas nasmijala jer di god je pomaknula sondu je dobila udarac nazad! :) Rekla je da ce bit MMA borac kad tako dobro reagira na podrazaj i odmah vraca udarcima! :) :) :) :) :) 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    23. Siječanj 2018. 11:51

Hahaha  Tea, bit ce ti zanimljivo!!! 😁 pazi da ne dobijes cusku kad izade van 🤣🤣🤣🤣
    Jela sam nekoliko puta kroz vikend, sto inace ne radim... a noc prije sam jela dvopeke  jer me zgaravica ubija nocu... opet samu  toj fazi... 
    A prije zadnjeg mjerenja koji je bio najvisi sam jela njoke s mesom i 3 mercy cokoladice..  2 h prije mjerenja. 

MamaTroje
    23. Siječanj 2018. 12:11

Nije to tako puno slatkog. Huh, koliko ja pojedem...

Usta mi pucaju do krvi. Čini mi se kao da sva ova mazala još samo pogoršaju.

• Frau_Mund6
    23. Siječanj 2018. 12:27

Pa i ja sam ga tamanila prije... sad se vec od pocetka prosinca pazim, s tim da prekrsim tu i tamo..  i mislim se suzdrzat do kraja... 
    Dobila sam 9 kg pa sam na dijeti pred bozic skinula 3 kg o tako je ostalo do sada... pa kaj to nije dovoljno za pokazat da se pazim?!?!? Vele mi ljudi oko mene da sam u licu smrsavila. 

MamaTroje
    23. Siječanj 2018. 12:30

Ja sam dobila 16 kg. Sad sam 38 + 4. Ali ne izgledam si debelo. Ne znam. 

• Frau_Mund6
    23. Siječanj 2018. 12:43

Ja sam dobila prije trudnoce jer sam bila na hormonima, ali sad brojim +6 u 34tt. Ne znam kaj bi po njima trebala napravit..  prestat jest?!?!  Ne pada mi na pamet... drzim se dijete koliko mogu, nisam dobila nista ni za blagdane... ako cu trebat na prijevremeni porod ici cu! Za sad sam super, nisam umorna, nemam tegoba i uzivam!!! Najveci stres sam imala oko vadenja krvi. Idem u petak na uzv pa cu vidjet sta moja ginicka kaze, ne mogu protiv secera... a znam da me samo iznerviraju kad god dodem...  

Orangina
    23. Siječanj 2018. 12:49

Marijana07

Pozz svima..evo da se javimo..jucer u 9:55 rodio se Jan 3490 i 49 dugacak..porod je trajao 2 i pol sata ..i bio je uzasan..jebem ti drip i tko ga izmislio😂😂😂..epiduralnu nisam stigla dobit jer vadili su mi krv u pola 8 a nalazi bili gotovi oko 9 15..tad sam vec bila otvorena 7 pr…ali ajd na kraju prezivjela..i to bez ijednog šava😂😂 e da i muz je odlucio par dana prije da ide i on..ja sam uvijek bila protivnik toga..ali povlacim sve sto sam rekla…uzasni puno mi je pomogao…i junacki se drzao usprkos svojoj gadljivosti..cak bolje nego ja..ja sam se izgubila zadnjih pola sata kad su mi dali nesto za opuštanje i bolove…baljezgala sam svasta😂😂😂😂 a i vrištala kao koza😂😂 …..e da i sto se dojenja tice ovaj put nikakvih problema za sad nema..samo neka tako i ostane..sto se tice Vinogradske…ustanova kao ustanova iz doba Franje Josipa..ali zato osoblje..sve pohvale..predivni su svi..i maksimalno se trude..

Marijana cestitam i zelim sve najbolje tebi i malom deckicu ❤ Zao mi je za drip, u zadnje vrijeme vidim da ga daju cesto, valjda da ubrzaju stvar...ali super sto nisi sivana, i bez epiduralne izgurala, ma svaka cast! 

• Frau_Mund6
    23. Siječanj 2018. 12:53

Mislim da su  mis se kile malo rasporedile, noge su mi tanje, lice isto tako da je valjda dio otisao u trbuh. 

Orangina
    23. Siječanj 2018. 13:00

@Tea super za pregled, sve tece normalno to je najbitnije 👌 
    @Mirjanos gledaj da ti jaje za auto bude kompatibilno za na kolica jer je prakticno tako iz auto zakaciti na kolica, pogotovo ako beba spava...mi smo uzeli grupu 0+ i bez IsoFix tako da moramo vezati pojasevima svaki put ali ok. 
    @Frau ja ne kuzim zasto oni bezveze zivciraju trudnice. Nalaz ti je takav i znas sta si jela a njih bas briga, svasta. 
    @Elica zao mi je da su te zadrzali ali to je za vase dobro, bar ste pod kontrolom. Mozda nisu dobro spojili ctg? Dali lezis na lijevom boku kad mjere? Sto su cure vec savjetovale, nesto slatko pojedi, popij slatko gazirano mozda. Drzim fige! 

Orangina
    23. Siječanj 2018. 13:08

Jos nisam rodila hehe, ctg dobar, par puta ocitavao jace trudove, na uzv smo vidjeli da nasa buhtlica ima vec 3.9kg -/+ 500g, ja se nadam manjoj kilazi naravno 😅 3 prsta otvorena, jos me ona malo rucno sirila danas, cervix mekan i skracen, sad samo cekat kad ce pocet trudovi ili puknuce vodenjaka. Ako ne rodim za 6 dana onda ce me inducirati...dobila sam ukupno 13kg, linea nigra i popucala na starim strijama uz svo mazanje 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.