Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    20. Siječanj 2018. 13:40

Dazi

Jutro drage moje klokanice.
    Evo kod nas je predivan dan i najvjerojatnije cemo u prvu setnju danas hehhe
    Kod nas je doslo do problema sa dojenjem, pa malo muku mucimo. Trudimo se, borimo,ali ne znamo kako ce to ispasti. Problem je sto sam ja jaaaaaako puno mlijeka izgubila, i imam jako malo. Pa se borim, pijem cajeve, stalno je stavljam na cicu, izdajam se, svasta. Ali nikada joj nije dosta, moje cice imaju ako 20ml i onda ona jadnica ne bude sita. Ali nisam to znala. Nego smo imali vaganje nakon 10 dana i ona je dobila samo 30grama, i onda smo isli pedijatrijici i savjetovala me da dajem sta imam,ostalo adaptirano. Ali evo zna se dogoditi,da ja skoro cijeli dam nemam nista, ahhh. Plakala sam dva dana nakon vaganja, ali evo boze moj,sta mogu. Ja se trudim, ali ako nema,nema. Ona je najvaznija.
    Pa kad jede moje mlijeko ima osip po licu,stalno place, grci se, spavala bi najvise 45min. Ahh. Ali ajde borimo se pa kako i dokad bude islo.
    Joj drage moje sve ste pri kraju,biti ce bebicaaaa hehehheh

Dazi, trudi se koliko ide, ide. Neka papa stogod ju cini sitom. Mi smo danas puna 2 tjedna. Nekad mi mlijeko curi u potocima, izdojim po 100, nekad jedva 20. Ne znam o cemu ovisi, ja sam pila caj za dojilje hippov pa su mi se bile upalile grudi, strasno nesto. Voljela bi da papa moje mlijeko koliko god da ga ima, ali nekad je tesko hendlati izdajanje kada je nervozan. Jutros je od 4.30 do 10.30h, jeo na rate, spavao na rate, bljuckao na rate. Sav bi se zajapurio pa zaspao, pa se probudi bljuckajujci i tako u krug.. 

Aymee

Mela
    20. Siječanj 2018. 14:52

Cure moze samo panika, ali sad sam usla u toalet i gaćice su malo vise mokre. Mozda je mokraća ili pak počelo curenje plodne vode ako je to moguce. Ne znam sta da radim, dal da odmah idemo u TA, ili da sačekamo? 

dea32
    20. Siječanj 2018. 15:11

Mela

Cure moze samo panika, ali sad sam usla u toalet i gaćice su malo vise mokre. Mozda je mokraća ili pak počelo curenje plodne vode ako je to moguce. Ne znam sta da radim, dal da odmah idemo u TA, ili da sačekamo?

Odi na wc, stavi papir dolje i nakaslji se. Ako je plodova voda papir ce biti mokar jer nju ne mozes zaustavit kao urin kad mokris.
    Ali vjerujem da je iscjedak koji je normalno pojacan. Mozda je i sluzni cep..
    Navodno i u apotekama postoji neka test traka koja se oboji ako je plodova voda u pitanju

dea32
    20. Siječanj 2018. 15:19

Meni je pukao vodenjak i voda je curila kako sam hodala, na svaki pomak trbuha ili ako bi jace stisnula trbusne misice kod ustajanja, sjedanja ili sl bi curilo bez zaustavljanja. Meni nije odjednom pljusnulo sve odjednom vec je curilo po malo. Ali ne mozes to fulati

Hip_Hopsica
    20. Siječanj 2018. 16:40

Mela

Jutro Frau, i kod nas je slično. Mi smo sinoc pretjerali na rodjendanu i jutros mi je opet mučno.
    Cure koje pijete čaj od lista maline jel pijete hladan ili topao?

Ja ga skuham, pa pijuckam kroz dan, al si ga podgrijem. Nevalja mi hladan + dodam si malo meda i limuna... Heheh to mi je onda baš fino... i evo to prakticiram svaki dan već punih mjesec dana. Termin je blizu (29.01.) pa me baš zanima da li će imati učinka. Mislim da nisam niti jedan dan propustila, niti sa čajem, niti sa datuljama a niti sa kegelovim vježbama... pa  budemo vidjeli. 😅

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• Frau_Mund6
    20. Siječanj 2018. 18:07

Kad smo rekli da se pocinje sa tim cajem? U 35om tjednu? Ja sam usla u 34. Planiram pocet iduci tjedan, salica dnevno pa pojacavam po tjednu do tri salice, jel tako?!?! 
    Hiphopsica, svaka cast na ustrajnosti!! 😉

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    20. Siječanj 2018. 18:10

Ninaleonita, dugo nam se nisi javila 😄 mislim da je to uskladivanje 😊 ali to nek ti potvrde iskusnije mame. 
    Mela, sretno! Blizi se 💋

url=https://lilypie.com]

dea32
    20. Siječanj 2018. 19:48

Frau_Mund6

Kad smo rekli da se pocinje sa tim cajem? U 35om tjednu? Ja sam usla u 34. Planiram pocet iduci tjedan, salica dnevno pa pojacavam po tjednu do tri salice, jel tako?!?!
    Hiphopsica, svaka cast na ustrajnosti!! 😉

Ja sam tako, krenula sa 1 salicom dnevno prvi tjedan, pa svaki tjedan po jednu vise dok nisam dosla do 3 salice..

Marijana07
    20. Siječanj 2018. 21:30

Pozz svima..evo da se javimo..jucer u 9:55 rodio se Jan 3490 i 49 dugacak..porod je trajao 2 i pol sata ..i bio je uzasan..jebem ti drip i tko ga izmislio😂😂😂..epiduralnu nisam stigla dobit jer vadili su mi krv u pola 8 a nalazi bili gotovi oko 9 15..tad sam vec bila otvorena 7 pr...ali ajd na kraju prezivjela..i to bez ijednog šava😂😂 e da i muz je  odlucio par dana prije da ide i on..ja sam uvijek bila protivnik toga..ali povlacim sve sto sam rekla...uzasni puno mi je pomogao...i junacki se drzao usprkos svojoj gadljivosti..cak bolje nego ja..ja sam se izgubila zadnjih pola sata kad su mi dali nesto za opuštanje i bolove...baljezgala sam svasta😂😂😂😂 a i vrištala kao koza😂😂 .....e da i sto se dojenja tice ovaj put nikakvih problema za sad nema..samo neka tako i ostane..sto se tice Vinogradske...ustanova kao ustanova iz doba Franje Josipa..ali zato osoblje..sve pohvale..predivni su svi..i maksimalno se trude..

Mela
    20. Siječanj 2018. 22:24

Drage moje mi smo ipak imali lažnu uzbunu. Dea je napisala kao moj doktor, pojačan iscjedak je u pitanju i za sada je sve uredu, još uvijek smo 2u1 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.