Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    23. Siječanj 2018. 14:06

Orangina

Jos nisam rodila hehe, ctg dobar, par puta ocitavao jace trudove, na uzv smo vidjeli da nasa buhtlica ima vec 3.9kg -/+ 500g, ja se nadam manjoj kilazi naravno 😅 3 prsta otvorena, jos me ona malo rucno sirila danas, cervix mekan i skracen, sad samo cekat kad ce pocet trudovi ili puknuce vodenjaka. Ako ne rodim za 6 dana onda ce me inducirati…dobila sam ukupno 13kg, linea nigra i popucala na starim strijama uz svo mazanje 😂

Uf, samo da nebude jako velika bebica… Ma krenuti ce to i bez indukcije… 
    Meni rekli da ce biti sitniji… max 3300 g. ali i prvi je bio sitan 2970 i rosio se na 38+5.
    Ja samo cekam da krene… Danas sam 38+6 i bilo bi lijepo da za par dana izađe bez da radi frku! 
    Ja san dobila 12 kg, linea negra se dosta vidi, mada manje nego prvi put,a strije za sada ne vidim… 

url=https://lilypie.com]

dea32
    23. Siječanj 2018. 14:07

neo

Mame jel vase bebe puno spavaju? Moj je svega mozds 3 sata ukupno budan u danu.
    Pocela sam ga i budit sad svaka 3 h da jede inace bi prespavao.

Moj mali je u pocetku spavao oko 1,5-2h pa se budio za papanje. Dok je prva cura spavala ravno 3h pa se budila sama. Normalno je da u pocetku vise spavaju. Gledaj da ne spava duze od 2,5-3h. Kakav je bilirubin bio na otpustu iz bolnice? Piski, kaka?

neo
    23. Siječanj 2018. 14:15

Jucer sam ga tokom dana budila svaka 3 h za hranjenje a po noci se je sam. Sutra nam dolazi patronazna pa ce provjerit kilazu. 
    I piski i kaka,ima 2-3 pokakakane pelene. 
    Bilirubin je na izlazu bio 237 a 250 je granica. Ali ne izgleda.vise zuto

dea32
    23. Siječanj 2018. 14:55

neo

Jucer sam ga tokom dana budila svaka 3 h za hranjenje a po noci se je sam. Sutra nam dolazi patronazna pa ce provjerit kilazu.
    I piski i kaka,ima 2-3 pokakakane pelene.
    Bilirubin je na izlazu bio 237 a 250 je granica. Ali ne izgleda.vise zuto

Gledaj da ima 10-12 dojenja u 24h. Znam da si pisala i da izdajas i dajes adaptirano, jel? Ne znam kako dajes.. Zbog bilirubina bi ja osobno bebu budila svaka 2h za dojenje da to sto prije izbaci. Moguce je da je od toga uspavana beba, moze i naknadno opet povecati razinu bilirubina

• elica
    23. Siječanj 2018. 15:07

Slatko sam pojela nekih pola sata prije ctga.. prije sat vremena ponovno su mi radili ctg i otkucaaji su bili 140-150 i odjdenom je ctg poceo svijetlit  crveno i pistat, pogledsm gore kad ono 192-212.. dotrcala sestra i skinula me s ctga, niije zeljela nista reci samo je otisla i odnjela papir... :( 

dea32
    23. Siječanj 2018. 15:46

elica

Slatko sam pojela nekih pola sata prije ctga.. prije sat vremena ponovno su mi radili ctg i otkucaaji su bili 140-150 i odjdenom je ctg poceo svijetlit crveno i pistat, pogledsm gore kad ono 192-212.. dotrcala sestra i skinula me s ctga, niije zeljela nista reci samo je otisla i odnjela papir… :(

Jesu ti ista rekli? Nadam se da je to samo bilo slucajno..

• Aymee
    23. Siječanj 2018. 15:55

Tea0801

Frau_Mund6

Meni se beba javlja, trbuh se deformira… ne zelim dizat paniku, idem u petak na uzv pa cu vidhet kaj mi ginicka veli. Do sad je bila stalno u sredini, ni velika ni mala.. idealne tezine i velicine.

Meni trbuh izgleda ko da je Alien unutra! Po 2- 3 kvrge odjednim izlete i trbuh se sav napne ko da cu puknut! Tad moram sjest minutu dok se malo ne opusti… Jucer se to dogodilo dok sam bila na UZV, i dr.se bas nasmijala jer di god je pomaknula sondu je dobila udarac nazad! :) Rekla je da ce bit MMA borac kad tako dobro reagira na podrazaj i odmah vraca udarcima! :) :) :) :) :)

Tea, imam takvog i sad kad mu ne dam jesti u roku odmah (par minuta dok pripremim hranu ili dok se presvlacimo) rukice odmah u borbeni stav pa lupa mene, grebe sebe itd. 🤣🤣🤣 Ocekuj udarce i za vrijeme trudova a i kad se rodi, 😆

Aymee

Mela
    23. Siječanj 2018. 16:19

Evo i mi da se javimo s pregleda. CTG uredan, uloziva za vrsak prsta. Nisu mi radili ultrazvuk, jer je bila velika
    guzva.

MamaTroje
    23. Siječanj 2018. 16:21

Ma krasno. Mene mala hoće izbiti kada se probudi. Budi se jednom do dvaput dnevno. Neki dan mislim da smo uspostavile kontakt. Ne znam je li bila nogica ili rukica.

Da, ovo za bilirubin mogu potvrditi. Dijete je bilo jako uspavano od žutice. Ponekad mi je došlo da plačem jer je nisam mogla razbuditi ni ozbiljnim potezanjem za bradu kako mi je sestra pokazala. Bila sam u panici. Što više jede, više kaka, prije će se riješiti toga.

• Frau_Mund6
    23. Siječanj 2018. 16:36

I moja se budi dva puta dnevno, nekad tri...  uglavnom, dobro daje do znanja kad je budna  😉 navecer izmedu 11 i ponoci i ujutro izmedu 6 i 7. Svaki dan se javi 😄 meni je to odmah znak da je sve ok 😊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.