Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    20. Siječanj 2018. 22:28

Marijana čestitam od srca. Bitno je da je sve prošlo i da je porod iz vas. Znaš kako kažu, najteža bol brzo prođe. Mama brz oporavak želim, a Jan dobro nam došao. Uživajte 

Mela
    20. Siječanj 2018. 22:34

@Dazi, nadam se da ste uživali u vašoj prvoj šetnji. 
    @Teddy, uživajte u toplini svog doma, a to mi je tak preslatko kada starija sestrica uživa i kada je oduševljena bebicom. 

Mela
    20. Siječanj 2018. 22:36

Hip_Hopsica

Mela

Jutro Frau, i kod nas je slično. Mi smo sinoc pretjerali na rodjendanu i jutros mi je opet mučno.
    Cure koje pijete čaj od lista maline jel pijete hladan ili topao?

Ja ga skuham, pa pijuckam kroz dan, al si ga podgrijem. Nevalja mi hladan + dodam si malo meda i limuna… Heheh to mi je onda baš fino… i evo to prakticiram svaki dan već punih mjesec dana. Termin je blizu (29.01.) pa me baš zanima da li će imati učinka. Mislim da nisam niti jedan dan propustila, niti sa čajem, niti sa datuljama a niti sa kegelovim vježbama… pa budemo vidjeli. 😅

Meni nekad odgovara da popijem hladan, a nekad topao. Ne dodajem ništa, jer mi je baš super okus  I mi smo isto uključili, pa što kažeš budemo vidjeli. 

-Tea-
    21. Siječanj 2018. 09:12

Mela

Drage moje mi smo ipak imali lažnu uzbunu. Dea je napisala kao moj doktor, pojačan iscjedak je u pitanju i za sada je sve uredu, još uvijek smo 2u1

Mela-izgleda da si i ti nestrpljiva kao i ja! :) Svaki dan cekam.. Moram priznati da sam zadnje dane vise na wc-nego obicno i bolje spavam…  Sa prvim nisam nis kuzila i kad je pocelo bolit u pravim razmacima sam skuzila da su trudovi. Sad svaku sitnicu mjerkam 
    jer se nadam da bi mogao koji dan ranije od termina…

url=https://lilypie.com]

dea32
    21. Siječanj 2018. 09:16

Marijana, cestitam! Sve najbolje i brz oporavak 

• Dijana221
    21. Siječanj 2018. 09:34

Marijana cestitam.. samo se redate, kad cu ja vise 🙄🙄

Marijana07
    21. Siječanj 2018. 09:47

hvala svima😗

21. Siječanj 2018. 11:05

Draga Marijana cestitam!!! Brz oporavak ti zelim!! :))))
    Mela brzo ce i tvoja bebica hihihi :)

• Frau_Mund6
    21. Siječanj 2018. 11:11

Marijana, cestitam!!! Jan dobro nam dosao!! Super mi je ime 😉 

url=https://lilypie.com]

MamaTroje
    21. Siječanj 2018. 11:12

Marijana čestitke!

Djetetu sam rekla u par navrata kada je tražilo čokoladu da sam je pojela, i onda bih pokazala na svoj trbuh. 
    Danas je dijete dobilo čokoladu (konačno, haha), a kada sam sjela pored nje, došla je k meni i rekla "Mama, tvoj trbuh je vejiki jer si pojeja punooo, punooo čokojade." 

Nego, skužila sam da mi je trbuh popucao sav. Pitala me sestra u petak koliko su mi težila prva dva djeteta. Bili su ispod četiri kile, a čini se da će ovo biti preko četiri kile. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.