Drage moje uspijem vas procitati nekad, ali nemam kad odg. Ili sam s malenom ili odmaram. Danas malo vise trazi cicu, pa me bas bole,ali dobro je
Javljam da sam imala prvu stolicu, pa rekla bih bezbolnu. A spas su cepici za guzu, Eva qu. Stvarno su prava stvar. Dulcolax stvara bebi grcice,pa nisam to htjela. Eto mali savjet, pa probajte :)
Drage moje jos malo pa cemo imati jos beba na ovoj temi, samo uzivajte i opustite se, odmarajte maksimalno da vam budu laksi ovi zadnji dani trudnoce. Poljupci za sve!!
Moram prijaviti da mi je riža ovaj put pomogla. Već je žgaravica počela brčkati pola sata nakon variva. Uzela sam punu žlice riže i smirilo se. Ne znam samo hoće li imati kakve posljedice to što je ipak sirova.
Još sam danas vježbala s fitnes loptom. Malo stiskala među koljenima, neke vježbice, i kao da kuk malo nadolazi. Nešto je bilo krcnulo. Doduše i dalje jako boli kada hodam, ali možda se popravi ako ću svaki dan vježbati.
Drage moje uspijem vas procitati nekad, ali nemam kad odg. Ili sam s malenom ili odmaram. Danas malo vise trazi cicu, pa me bas bole,ali dobro je
Javljam da sam imala prvu stolicu, pa rekla bih bezbolnu. A spas su cepici za guzu, Evaqu. Stvarno su prava stvar. Dulcolax stvara bebi grcice,pa nisam to htjela. Eto mali savjet, pa probajte :)
Drage moje jos malo pa cemo imati jos beba na ovoj temi, samo uzivajte i opustite se, odmarajte maksimalno da vam budu laksi ovi zadnji dani trudnoce. Poljupci za sve!!
Bravo Dazi, samo uzivajte.. Ja muku mucim s dojenjem i izdajanjem. Uvucene bradavice pa nam treba izdajalica za hvatanje ili pune silikonske.. Kolostruma i nadolazeceg mlijeka na izvoz a nije nam tolika potraznja pa su mi cice prepune i bolne. Desnu ne mogu ni izdojiti kako treba jer boli do suza..
Aymee
Jutro cure 😊 jos jedan lijepi dan!! Sunce me probudilo 😉 volim ovakva jutra! Jest da nije vrijeme da dode proljece ali opet nekako me razveseli kad je sunceno.
Dazi, super da se snalazis 😉 ne znam nista o dojenju ali vele da se trebate naviknut, sretno!! Kad se usemite pisi nam dojmove 😊
Dea, jel mi treba izdajalica za petrovu? Neke bolnice navodno traze pa ne znam trebam li tamo nosit?!?!
url=https://lilypie.com]
Aymee, bojim se da i mene to ceka, ako nades neko alternativno rjesenje, podijeli da znam... jednom sam cula da se smrznuta zlica stavi na bradavicu pa onda masira i izvaci rucno da dijete moze povuci... zlica ohladi bradavicu pa njanje boli, ne znam koliko to djeluje...
Dobro jutro svima. Ja sam se naspavala,ali me i dalje neki umor drzi. Taman doruckovala,muz na poslu,djevojcica u vrticu,ja sam danas odlucila odmarati,cijeli vikend sam u pokretu bila. Sinoc su mi po prvi put malo ruke i noge otekle,nista strasno,ali sam jedva docekala da mi muz stopala izmasira.
Mene nesto ima dva tri dana bas beba ne mogu reci lupa vec se proteze ali cijeli stomak mi bude dobro napet,ja sve imam osjecaj da ce ova bebica brzo doci. Imam osjecaj da joj je dobro usko,a da ne kazem kakav mi je osjecaj u preponama. U srijedu mi je pregled,jedva cekam.
Javljam da sam imala prvu stolicu, pa rekla bih bezbolnu. A spas su cepici za guzu, Evaqu. Stvarno su prava stvar. Dulcolax stvara bebi grcice,pa nisam to htjela. Eto mali savjet, pa probajte :)
Mila,super da si uspostavila bez problema laktaciju,malena je mami svojoj od velike pomoci.
Odlicno za savjet koje cepice za stolicu,sad sam si zapisala.
Ljubimo mamu i bebicu puno😘😘😘
Bravo Dazi, samo uzivajte.. Ja muku mucim s dojenjem i izdajanjem. Uvucene bradavice pa nam treba izdajalica za hvatanje ili pune silikonske.. Kolostruma i nadolazeceg mlijeka na izvoz a nije nam tolika potraznja pa su mi cice prepune i bolne. Desnu ne mogu ni izdojiti kako treba jer boli do suza..
Mene je toga jedino i strah,jer mi je upapa gruda bila gora nego porod. Imam velike grudi a bradavice totalno uvucene. To je bila patnja i bebu a ponajvise za mene..nema sta nisam kupila i probala,daj ove one silikone za bradavice,pa mi ne pase velicina,pa daj probaj ovu onu marku,od kaucuka ili obicna guma,daj rucno probaj izdajati,posudila elektricnu izdajalicu,ma strasno,pogotovo desna dojka,curica joj nije htjela ni prici,jednostavno se nije imala za sta uhvatiti. Jedna vecer visoka temp,grudi ko kamen,kad sam dosla na hitnu,doktor zanijemio,nije znao sta da mi kaze,samo govorio muzu jadna ti zena,pa mi dali neku inekciju i antibiotik,srecom vec sam pisala to mi je pomoglo ali najvise listovi rastike,tusiranje pa izdajanje pod tusom. Uh kad se sjetim. Sad sam rekla muzu cim rodim donesi mi ratstiku u bolnicu😆😆😆.
Jutro cure 😊 jos jedan lijepi dan!! Sunce me probudilo 😉 volim ovakva jutra! Jest da nije vrijeme da dode proljece ali opet nekako me razveseli kad je sunceno.
Dazi, super da se snalazis 😉 ne znam nista o dojenju ali vele da se trebate naviknut, sretno!! Kad se usemite pisi nam dojmove 😊
Dea, jel mi treba izdajalica za petrovu? Neke bolnice navodno traze pa ne znam trebam li tamo nosit?!?!
Meni nisu ni spominjali izdajalicu. Ali vjerujem da ti nece ni trebati ako ces dojiti.
Dea hvala, spremim si 😊 rekla mi je frendica dati izdajalicu, a ako bude potrebno i kupit cu neku... samo mi se ne uzima nista viska za bolnicu ako nije potrebno... u svakom slucaju cu probat dojit
Sortiraj odgovore
Najstariji