Nakon danasnjeg pregleda navecer oko 20h sam se vratila u bolnicu.. Nakon sat vremena, ctg a i preleda poslali me kuci jer su trudovi slabi a i dalje otvorena 2 cm. Oko 23.30h rekla sam dragome da ja idem roditi posto poto. Primljena u 0.30h sa istim stanjem.. Babica i dr su bile skepticne.. u 3.15h puknuo vodenjak na filmski poslije truda, 5 cm otvorena, trazim epi u 3.35 treba doci dr ali sam vec previse otvorena, u 4.20h na svijet nam je dosao Aleksandar, 3120 kg a 50 cm.. Bez epi, bez dripa i malo sam popucala pa su me sivali.. Ja sam odusevljena tim malim cudom, ❤💗❤💓💖
Nemam rijeci za opis osim da je majci savrsen, 😙
Cestitamo od svega srca. Svaka cast😗 ljubi nam malog Aleksandra puno
Aymee, cestitam! Sve najbolje vam zelim, tebi brz oporavak.
Orangina, to mi se dogodilo iza prvog poroda. Nisam razmisljala o tome uopce, isla na wc i povukla gace i malo me zapeklo jer je ulozak ulovio vanjski sav. Nije ga otrgnuo niti ista. Dalje sam se polagano skidala i pazila na to i nije se ponovilo
Mi smo uzeli Aventovu natural bočicu, iako se iskreno nadam da nam nece trebati.
@ Dea, sada curka sve zeli kao braco. Preslatka je
Sada vidim Noa vec mjesec dana, zaista vrijeme brzo prolazi.
Da, ne znam gdje je proletio cijeli mjesec..
Aymee cestitam!!!! Veliku pusu saljem tebi i Aleksandru!! Jos jedan divan porod 😍 do sada niti jedna nije imala tegobe 😉 samo tako nastavite cure!!!
Tea i ja planiram uzet te ona, sjecam se da mi je mama prve uloske kupila vir kao prirodni su.. a mislim da onda nije bilo drugih, uglavnom mi ni tada nisu bili dobri... imali su neku mrezu pa je vata izlazila sa strane..
Orangina, ja bi odnijela, mozda je sluzni cep unutra, ne znas kako ce sutra biti...
url=https://lilypie.com]
Dea, malisa je negdje vec pravi bebac 😉
Nisam zatvarala onaj ormar, nemam ideu jos... a odlucila sam tamo tavit jakne, pa nike niti bitno za sada.. muci me jer soba mirisi po ormaru, tj boji... a sad je vec 3-4 tjedna proslo... 😑 razmisljam da obicem ladice sa folijom da mi roba ne lezi na tome.. uzeli smo boju na bazi vode, jer ona nema mirisa i sad se jos sve osjeti 😣
url=https://lilypie.com]
Nakon danasnjeg pregleda navecer oko 20h sam se vratila u bolnicu.. Nakon sat vremena, ctg a i preleda poslali me kuci jer su trudovi slabi a i dalje otvorena 2 cm. Oko 23.30h rekla sam dragome da ja idem roditi posto poto. Primljena u 0.30h sa istim stanjem.. Babica i dr su bile skepticne.. u 3.15h puknuo vodenjak na filmski poslije truda, 5 cm otvorena, trazim epi u 3.35 treba doci dr ali sam vec previse otvorena, u 4.20h na svijet nam je dosao Aleksandar, 3120 kg a 50 cm.. Bez epi, bez dripa i malo sam popucala pa su me sivali.. Ja sam odusevljena tim malim cudom, ❤💗❤💓💖
Nemam rijeci za opis osim da je majci savrsen, 😙
🤣🤣🤣🤣 cestitam🤣🤣🤣🤣
Elica ovo mi tvoje zvuci kao da si blizu da porod krene, prati situaciju mozda su ti krenuli pripremni trudovi. Koji si tjedan?
36+6tj ..
Aymee cestitke sreca da si slusala sebe i svoje tijelo, uz tako ekspresan porod dobro da si bila na vrijeme u bolnici
Elica ako ti se nastave bolovi i nagon za wc odi do bolnice za svaki slucaj...
Draga Aymee cestitam!! Sve najljeode vam zelim. I sto brzi oporavak!! ❤️❤️❤️❤️
Mi smo jucer dosle kuci, sve je super. Imam mlijeka za izvoz. I u bolnici je bila bas super, ali sinoc skoro cijelu noc je bila budna. Tek pred jutro oko pola 5 je zaspala duze, do 8 je spavala. A tesko je jer na lezeci se tesko uskladimo, a kad stojim najbolje cica,ali ja umirem od bolova tako.
A mene savovi ubijaju, peku,bole. A zaboravila sam pitati smijem li sta stavljati na njih, da mi je lakse,a i da mi prije zarastu. A savovi mi nisu od rezanja nego ssm sama popucala. Pa ako imate kakvih informacija, dijelite. Hvalaaa 😀😁😁
Dazi savove mozes naspricati sa octaniseptom ili ako te jako boli mozda su ti se upalili pa mozes i obloge od rivanola. Mene su oblozi spasili u prvoj trudnoci, a sjela sam prvi put tek nakon 3 tjedna pokusaj dojiti lezecki na boku dok savovi ne zarastu...
Sortiraj odgovore
Najstariji