Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MamaTroje
    06. Siječanj 2018. 22:08

Spremim se danas i krenem put Pošte i DM-a, otelila sam se do tamo sa bolnim kukom, da bi me dočekala zatvorena vrata jer je praznik. Uđem u Spar uzmem lisnato s "vanilijom" na akciji, i sada na wc-u hoću umrijeti. Garant je to lisnato. Nadam se samo da neću imati salmonelu, uh.

• Mirjanos
    06. Siječanj 2018. 23:17

Mama troje, hahaha ja sam danas na nagovor dragoga pristala na krug oko Jaruna. Taj krug je imao 100pauza... na kraju zavrsili na pizzi.. (velika pauza i snaga da zavrsimo krug) .i poslije jedva stigli doma...trudnoca + juzina...nisu nesto :)))

Pixii
    07. Siječanj 2018. 00:55

Jao cure sad sam se sjetila da nisam otisla na hzzo odnijet papire za komplikacije i otvoriti porodiljni, a rok je 5 u mjesecu  totalno sam zaboravna...
    Znam da ce mi novci za komplikacije biti isplaceni onda u veljaci, da li isto vrijedi i za porodiljni?

• Frau_Mund6
    07. Siječanj 2018. 09:43

Pixii ja sam prosli mjesec zaboravila, dosla sam 6. I primili su papire 😁 sretno!!! Oni rade svaki dan probaj se ugirat 😉
    Mama troje, jucer sam prosla 2 ljekarne dok nisam shvatila da je praznik 😂😂😂😂 pripisujem to trudnickom mozgu..  

url=https://lilypie.com]

MamaTroje
    07. Siječanj 2018. 12:27

Da, vrijeme je kompletno čudno. Ni djeca mi ne spavaju nešto super. Navečer držim otvorene prozore kao da je ljeto. 

Skuhao mi je suprug varivo od mahune, graška i leće prije dva dana. Djeca neće jesti. On neće jesti. A ja ne mogu gledati hranu da se baci. Sada kada to pojedem mogu računati na ubitačnu žgaravicu čitavo popodne i noć. Tako je bilo i prije dva dana. 

-Tea-
    07. Siječanj 2018. 13:31

Izgleda da je i kod mene vrijeme napravilo svoje… danas smo 36+4, ne spavamo vec 2 noci, a danas od jutra neki pritisci u trbuhu, kao boluckanje, svaki korak mi je tezak… uzas…

Pixii
    07. Siječanj 2018. 13:50

Bas nas je svih nesto zadesilo.
    Evo mi smo kolektivno bolesni, ulovila me grozna prehlada s temp., a i malac je nocas zakurio 39.5. bit ce nam veselo ovaj tjedan...

-Tea-
    07. Siječanj 2018. 14:10

Pixii

Bas nas je svih nesto zadesilo.
    Evo mi smo kolektivno bolesni, ulovila me grozna prehlada s temp., a i malac je nocas zakurio 39.5. bit ce nam veselo ovaj tjedan…

Nas su za sada izbjegle bolesti, ali se zato dragi ukocio brizan… Jedino mali je dobar. S njim nema frke!! (da kucnem u drvo da ne ureknem!!!)

Mela
    07. Siječanj 2018. 16:08

Curke zelim vam brz oporavak. I mi smo sinoc loše spavali, vise budne nego u snu
    Bilo sto da radim tako se brzo umorim. 10 minuta i moram odmah leci, bas sam teška samoj sebi. 
    @ Pixii brz oporavak dječaku zelimo, nadam se da je danas puno bolje. 

• Aymee
    07. Siječanj 2018. 19:19

Cure zelimo vam da se oporavite cim prije i da vas vrijeme prestane muciti. Mi smo dobro i danas sam osjetila, a mame koje su rodile ce to znati, da beba osjeca sve sto i mama. 

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.