Hvala vam drage, svima zelim porod brz poput moga a svi oni koji zele epi da ju dobiju da ne bude kao kod mene, 🤣 Mi se mazimo cijelo jutro i nanamo, 💗
Aymee
Hvala vam drage, svima zelim porod brz poput moga a svi oni koji zele epi da ju dobiju da ne bude kao kod mene, 🤣 Mi se mazimo cijelo jutro i nanamo, 💗
Cestitam na bebici!
Nadam se da ce i moj porod biti tako brz.
Samo se vi mazite i pazite 😀
url=https://lilypie.com]
Aymee,CESTITKEEEEE!!!!!!! :) :) :)
Supermza porod, bas mi je drago da je sve tako lijepo proslo!!! Bebici zelim svu srecu i puuuuuno zdravlja, a tebi da oporavak bude što brzi!!! :)
url=https://lilypie.com]
Dazi savove mozes naspricati sa octaniseptom ili ako te jako boli mozda su ti se upalili pa mozes i obloge od rivanola. Mene su oblozi spasili u prvoj trudnoci, a sjela sam prvi put tek nakon 3 tjednapokusaj dojiti lezecki na boku dok savovi ne zarastu…
Znaci mogu naspricati bas na savove? Jer sam negdje procitala na ulozak. Pa sam stavila na ulozak, ali imam savove prema guzi,pa je malo nezgodno, nije bas da dodje do sava hmm.
A ti oblozi samo kad se upali znaci? Pa pregledali su mi u bolnici i rekli da su u redu. Muz je sinoc, i kaze da nije nista crveno, da su bijeli,lijepi.
Morat cu vise onda dojiti lezecki, ali mi je bas tesko to, jer ona nekako se bas i ne snalazi tako.
Dazi, nama je takoder tako prosla prva noc kako smo dosli doma.. Vec sljedeca je bila dobra. Samo bebu stavljati na prsa sto vise. Nabavi si kolut za plivanje za djecu ako mozes igdje, pa sjedni na njega. Rana ce taman biti u rupi i bit ce ti lakse..
Ja sam ranu tusirala nakon svakog odlaska na wc, godila mi je hladna voda. Nakon toga posusila rucnikom i pospricala octeniseptom-od njega ce te u pocetku malo zapeci rana na kratko al ce prije proci
I da, strah me prve stolice. A evo imam vjetrove vec drugi, treci dan. Pa sam kupila dulcolax i kompot se kuha i takoo.
Jojjj Aymee draga kad sam citala tvoj post, sam pocela plakati od srece jer imamo svoje malene zivotice. Ja kad je gledam uopce ne mogu vjerovati u sve to, i pitam se je li to stvarnost ahh
Dazi, nama je takoder tako prosla prva noc kako smo dosli doma.. Vec sljedeca je bila dobra. Samo bebu stavljati na prsa sto vise. Nabavi si kolut za plivanje za djecu ako mozes igdje, pa sjedni na njega. Rana ce taman biti u rupi i bit ce ti lakse..
Ja sam ranu tusirala nakon svakog odlaska na wc, godila mi je hladna voda. Nakon toga posusila rucnikom i pospricala octeniseptom-od njega ce te u pocetku malo zapeci rana na kratko al ce prije proci
Hvala ti puno Dea. Joj nadam se da ce veceras biti bolje. A bude mi na cici svakih sat,dva,tri ovisi kako kad. I najgore mi je kad pocne plakati i onako se sva pruzi i nogice pruza, kao da ju stomacic boli. Pa ju svaki put podignem pa ili prdne ili podrigne, pa onda uspijemo nekada izbjeci tu bol stomacica.
A ja nakon svakog mokrenja sa hladnim rucnikom si tapkam ranu, i ispirem rucnik i ponavljam, jer imamo kadu, a ne mogu zakoraciti da udjem u nju,paa.
Nemoj si s rucnikom po rani, bolje probaj nekako improvizirati da samo kratko isperes s vodom. Nije dobro previse diranja rane. Posusi mekanim wc papirom i onda na ranu octanisept. Rivanol obloge samo ako je upaljeno i ako je ikako moguce drzi savove dok lezis sto vise na zraku brze ce zarasti.
Hvala ti puno Dea. Joj nadam se da ce veceras biti bolje. A bude mi na cici svakih sat,dva,tri ovisi kako kad. I najgore mi je kad pocne plakati i onako se sva pruzi i nogice pruza, kao da ju stomacic boli. Pa ju svaki put podignem pa ili prdne ili podrigne, pa onda uspijemo nekada izbjeci tu bol stomacica.
A ja nakon svakog mokrenja sa hladnim rucnikom si tapkam ranu, i ispirem rucnik i ponavljam, jer imamo kadu, a ne mogu zakoraciti da udjem u nju,paa.
Tako i moj Noa, zaplace pa ga dignem ledima prema meni i privucem noge prema trbuhu i onda se pokaka ili prdne i bude mu lakse. Probaj u lezecem dojiti, malo ce joj par puta biti teze dok ne skuzi kako treba. Mi dojimo lezeci ili u polusjedecem polozaju a on na meni lezi jer imam jaki otpust mlijeka i zagrcava se ako dojimo sjedeci.
Vezano za ranu, ja sam znala sjesti na rub kade sa guzom 'unutra' i tako istusirat.
E da, za stolicu.. Uzmi si dulcolax odmah, neces se moc opustiti a onda ce nakon par dana bit koma. Vjeruj mi, prosla sam to nakon prvog poroda. Bilo mi je uzas, toliko da sam plakala na wc-u i to mi je bilo gore od poroda.. Nista nije pomagalo, ni puno vode, kompoti, sljive.. Psiha je ipak jaca.
Sortiraj odgovore
Najstariji