Dazi savove mozes naspricati sa octaniseptom ili ako te jako boli mozda su ti se upalili pa mozes i obloge od rivanola. Mene su oblozi spasili u prvoj trudnoci, a sjela sam prvi put tek nakon 3 tjednapokusaj dojiti lezecki na boku dok savovi ne zarastu…
Znaci mogu naspricati bas na savove? Jer sam negdje procitala na ulozak. Pa sam stavila na ulozak, ali imam savove prema guzi,pa je malo nezgodno, nije bas da dodje do sava hmm.
A ti oblozi samo kad se upali znaci? Pa pregledali su mi u bolnici i rekli da su u redu. Muz je sinoc, i kaze da nije nista crveno, da su bijeli,lijepi.
Morat cu vise onda dojiti lezecki, ali mi je bas tesko to, jer ona nekako se bas i ne snalazi tako.
Dazi kako vam je doma?😀 I kako ide dojenje?
Meni je od jutra jako pritisak na donji dio trbuha, kao menstrualni bolovi...bas neugodno.
Neznam jel se to mali priprema ili?
url=https://lilypie.com]
Aymee cestitam! Pusa tebi i Aleksandru.
Super za brzi porod. Nadam se takvome :)))) U kojoj bolnici si rodila, kakvo je iskustvo?
Dazi, meni je prijateljica spominjala Cicatridina sprej da joj je bio dobar za ranu od sava..... mozda da malo provjeris iskustva na netu...
Aymee cestitam od srca. Brz oporavak vam zelim
Aleksandar dobro nam dosao
Dazi, bravo za mlijeko i bebicu. Neka ona samo doji. Kako se snalaziš? Jel strah i dalje prisutan kao prije poroda kako smo pričali
Zelim da bol sto prije prodje. Moju sestru su obloge od rivanola spasile. Čuvajte nam se
Pozdrav curke!
Dazi , Dalmatinka, Aymee cestitam!!! Nek su bebice zive i zdrave kao i mame!! ❤️❤️
Ako je jos netko rodio u medjuvremenu ispricavam se ako nisam upratila.
Nas Luka je dobar, malo ga muci probava i grcici ... dan , dva je ok, al unazad 5/6 dana horor- plakanje po 7-8 sati. Place on placem ja 🤪🤪🤪 hvala Bogu malo je bolje stanje.. prvo sam mu pocela davati Biogaiu , pa sad s 15 dana kako mora ove kapi D3 kupili smo te zajedno sa Biogaiom. Kupili smo i Espumisan kapi al ne pomazu bas nesto. Za probavu mu dajemo caj od komoraca,anisa i kima. I pomaze. Eto mame ako mozemo nekome pomoci ...
Ja dojim i dajem dohranu Novalac AC ... bocice smo sve probali😂 prvo Nuk nije bio posebno odusevljen, pa Avent, tesko je vukao al se navikao.. medjutim kuma mi je preporucila Dr Browns da su najbolje jer imaju neki sistem da ne uvlaci beba zrak, pa smo na njima. Zadovoljni smo zasad 😊 ja se trudim dojiti al maleni cesto nije zainteresiran da vuce i tako se i smanjila potraznja pa i ponuda 😕😒
Dazi, ja ti ne mogu opisati kako se osjecam kraj zivota svog zivota.. Svoga malog srca i borca. Kad se sjetim da mi to srce 9 mjeseci kucalo ispod moga ne mogu biti sretnija.
Mirjanos, rodila sam u Rijeckom rodilistu a iskustvo je ok. Valjda zato jer sam brzo rodila. Doduse, po njihovoj procjeni su mislili da cu radjati satima jer sam od jutra na pregledu u 8h do 3 po noci bila 2 cm otvorena i onda bum u sat vremena.. 🤣 Ali mi smo ih iznenadili. Na odjelu se trude pomoci max kod uspostave dojenja a kod mene ce mozda biti problem zbog velikih i uvucenih bradavica, no opet daju savjete o alternativama, opustaju te rijecima da za sve treba vremena itd. Ja sam vec danas kupila aventove bradavice pa cemo probati s tim. Kolostruma imam na izvoz, 🤣
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji