Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    05. Siječanj 2018. 22:26

Mela

Aymee

Mela

Frau_Mund6

Ah da, vidjet cemo kad krene iscekivanje 😁 sad mi je jos sve laganica.. pocela sam robicu prati… uskoro krece peglanje…
    Ovaj vikend sam si obecala malo reda napravit 😀

Odlično, i mi ovaj vikend krećemo sa pranjem i peglanjem. Moja torba je spremna
    Jeste uzimali flašicu za mlijeku i koji model i marka je najbolja? Meni je ostalo još to da uzmem, obzirom da ne znam kakva će situacija biti sa cicama i mlijekom, pa da nam se nađe.

Ja kupila jednu, MAM marka, odvrce se na obje strane, plasticna. Anti colic je kao i dosta njih. Kupuju se i od NUK-a, Chicco itd. Meni su ovu preporucile frendice i jedan frend a i teta u Bubamari kaze da je super.

E da, kad smo kod Chicco-a, cure koje pakirate torbu, a pisale smo prije par tjedana i o uloscima, njihove (za koje kazu da su puuuno bolji od Vir-a) sad bi trebali imati i u DM-u. Naletila na to kao novo u katalogu..

Super, danas ćemo kada dođe M s posla otići i pogledati.
    E da, baš sam i to željela da pitam curke koje su rodile. Kako su zadovoljne sa Virom?
    Mi smo uzeli 5 paketa Vir crveni, Chicco nisam našla. Kad bi došle u DM to bi bilo odlično.

Iskreno, te chicco nemam pojma kakvi su… ja sam imala prvo Vir 80 crvene i nesviđaju mi se zbog mrezice kojom su presvuceni jer mi je zapinjala za savove…
    Onda su mi rekli za Paloma Ona (10 kom 6.90kn) koji imaju ugodnu glatku povrsinu i njih sam koristila bez problema. Tako da sad sam samo njih kupila nekoliko paketa...

url=https://lilypie.com]

Pixii
    05. Siječanj 2018. 22:54

Elica ovo mi tvoje zvuci kao da si blizu da porod krene, prati situaciju mozda su ti krenuli pripremni trudovi. Koji si tjedan?

Mela
    06. Siječanj 2018. 00:14

@Orangina, super za pregled. Spavaj i odmaraj jer trebas slušati svoje tijelo. 

Mela
    06. Siječanj 2018. 00:18

Mi smo uzeli Aventovu natural bočicu, iako se iskreno nadam da nam nece trebati. 
    @ Dea, sada curka sve zeli kao braco. Preslatka je 
    Sada vidim Noa vec mjesec dana, zaista vrijeme brzo prolazi. 

Mela
    06. Siječanj 2018. 00:19

Hvala na savjet za upotrebu Vir uložaka 

-Tea-
    06. Siječanj 2018. 00:35

Sta se tice bocica, za maloga koristim najvise Aventove. Mada sam dobila jednu MAM, jednu Chicco i mali ih je sve prihvatio bez problema… A dude samo Avent 0-6 mj. One vece nece. Sad ce skoro godinu dana i dalje samo male dude prihvaca. A za ostale proizvode nemam problema… Pa cu sad za drugog isto uzet Aventove bocice ako ih budemo trebali…

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    06. Siječanj 2018. 06:55

Nakon danasnjeg pregleda navecer oko 20h sam se vratila u bolnicu.. Nakon sat vremena, ctg a i preleda poslali me kuci jer su trudovi slabi a i dalje otvorena 2 cm. Oko 23.30h rekla sam dragome da ja idem roditi posto poto. Primljena u 0.30h sa istim stanjem.. Babica i dr su bile skepticne.. u 3.15h puknuo vodenjak na filmski poslije truda, 5 cm otvorena, trazim epi u 3.35 treba doci dr ali sam vec previse otvorena, u 4.20h na svijet nam je dosao Aleksandar, 3120 kg a 50 cm.. Bez epi, bez dripa i malo sam popucala pa su me sivali.. Ja sam odusevljena tim malim cudom,   ❤💗❤💓💖 

Nemam rijeci za opis osim da je majci savrsen,  😙

Aymee

Orangina
    06. Siječanj 2018. 06:55

@dea jesi ti imala savove pa ti se lijepilo za ulozak? 
    Meni su preporucili velike pamucne uloske, nabavila sam ove duge 30cm cisti pamuk bez krilca, neznam ako takvih ima u Hrvatskoj ali valjda su kao Chicco sto spominjete. Ovi manji su s krilcima ali debeli, mekani kao pamuk, nema gela u sredini.

@elica kad ti je termin? Moze biti da se sprema.

I ja imam jednu Avent natural bocicu i dobila sam par nekih Dodie bocica plasticnih...

@Mela tesko se odmarat kad stalno nesto, ili me boli ili trcim na wc, ove noci pao komadic sluznog cepa, malo krvarim. Za sat vremena idem dati urin i krv a u bocici s urinom onak plivaju zilice 😅 neznam dal da predam tako ili ponovim u pon. Tesko mi je ne piskit cijelu noc...

Orangina
    06. Siječanj 2018. 07:00

@Aymee cestitam ti od srca! ❤ Kad ti je bio termin? Bas mi je drago da je proslo dobro i relativno brzo, sad je tu mali Aleksandar koji treba svoju mamu pa se odmaraj cim vise! Nasmijala sam se na "idem rodit posto poto"  😂 ma svaka cast! 

• Aymee
    06. Siječanj 2018. 08:23

Orangina

@Aymee cestitam ti od srca! ❤ Kad ti je bio termin? Bas mi je drago da je proslo dobro i relativno brzo, sad je tu mali Aleksandar koji treba svoju mamu pa se odmaraj cim vise! Nasmijala sam se na "idem rodit posto poto" 😂 ma svaka cast!

Termin bio 12.1. - odlucio se roditi na Tri kralja, da covjek na miru slavi rodjendan!  💖 Srecica mala.. Kazu mi za prvorotku da sam brzo rodila.. Jer su mi do 3.15h trudovi bili svakakvi i slabi i jaki i pravilni i nepravilni.. 

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.