Ah da, vidjet cemo kad krene iscekivanje 😁 sad mi je jos sve laganica.. pocela sam robicu prati… uskoro krece peglanje…
Ovaj vikend sam si obecala malo reda napravit 😀
Odlično, i mi ovaj vikend krećemo sa pranjem i peglanjem. Moja torba je spremna
Jeste uzimali flašicu za mlijeku i koji model i marka je najbolja? Meni je ostalo još to da uzmem, obzirom da ne znam kakva će situacija biti sa cicama i mlijekom, pa da nam se nađe.
Ja kupila jednu, MAM marka, odvrce se na obje strane, plasticna. Anti colic je kao i dosta njih. Kupuju se i od NUK-a, Chicco itd. Meni su ovu preporucile frendice i jedan frend a i teta u Bubamari kaze da je super.
E da, kad smo kod Chicco-a, cure koje pakirate torbu, a pisale smo prije par tjedana i o uloscima, njihove (za koje kazu da su puuuno bolji od Vir-a) sad bi trebali imati i u DM-u. Naletila na to kao novo u katalogu..
Super, danas ćemo kada dođe M s posla otići i pogledati.
E da, baš sam i to željela da pitam curke koje su rodile. Kako su zadovoljne sa Virom?
Mi smo uzeli 5 paketa Vir crveni, Chicco nisam našla. Kad bi došle u DM to bi bilo odlično.
Iskreno, te chicco nemam pojma kakvi su… ja sam imala prvo Vir 80 crvene i nesviđaju mi se zbog mrezice kojom su presvuceni jer mi je zapinjala za savove…
Onda su mi rekli za Paloma Ona (10 kom 6.90kn) koji imaju ugodnu glatku povrsinu i njih sam koristila bez problema. Tako da sad sam samo njih kupila nekoliko paketa...
url=https://lilypie.com]
Elica ovo mi tvoje zvuci kao da si blizu da porod krene, prati situaciju mozda su ti krenuli pripremni trudovi. Koji si tjedan?
@Orangina, super za pregled. Spavaj i odmaraj jer trebas slušati svoje tijelo.
Mi smo uzeli Aventovu natural bočicu, iako se iskreno nadam da nam nece trebati.
@ Dea, sada curka sve zeli kao braco. Preslatka je
Sada vidim Noa vec mjesec dana, zaista vrijeme brzo prolazi.
Sta se tice bocica, za maloga koristim najvise Aventove. Mada sam dobila jednu MAM, jednu Chicco i mali ih je sve prihvatio bez problema… A dude samo Avent 0-6 mj. One vece nece. Sad ce skoro godinu dana i dalje samo male dude prihvaca. A za ostale proizvode nemam problema… Pa cu sad za drugog isto uzet Aventove bocice ako ih budemo trebali…
url=https://lilypie.com]
Nakon danasnjeg pregleda navecer oko 20h sam se vratila u bolnicu.. Nakon sat vremena, ctg a i preleda poslali me kuci jer su trudovi slabi a i dalje otvorena 2 cm. Oko 23.30h rekla sam dragome da ja idem roditi posto poto. Primljena u 0.30h sa istim stanjem.. Babica i dr su bile skepticne.. u 3.15h puknuo vodenjak na filmski poslije truda, 5 cm otvorena, trazim epi u 3.35 treba doci dr ali sam vec previse otvorena, u 4.20h na svijet nam je dosao Aleksandar, 3120 kg a 50 cm.. Bez epi, bez dripa i malo sam popucala pa su me sivali.. Ja sam odusevljena tim malim cudom, ❤💗❤💓💖
Nemam rijeci za opis osim da je majci savrsen, 😙
Aymee
@dea jesi ti imala savove pa ti se lijepilo za ulozak?
Meni su preporucili velike pamucne uloske, nabavila sam ove duge 30cm cisti pamuk bez krilca, neznam ako takvih ima u Hrvatskoj ali valjda su kao Chicco sto spominjete. Ovi manji su s krilcima ali debeli, mekani kao pamuk, nema gela u sredini.
@elica kad ti je termin? Moze biti da se sprema.
I ja imam jednu Avent natural bocicu i dobila sam par nekih Dodie bocica plasticnih...
@Mela tesko se odmarat kad stalno nesto, ili me boli ili trcim na wc, ove noci pao komadic sluznog cepa, malo krvarim. Za sat vremena idem dati urin i krv a u bocici s urinom onak plivaju zilice 😅 neznam dal da predam tako ili ponovim u pon. Tesko mi je ne piskit cijelu noc...
@Aymee cestitam ti od srca! ❤ Kad ti je bio termin? Bas mi je drago da je proslo dobro i relativno brzo, sad je tu mali Aleksandar koji treba svoju mamu pa se odmaraj cim vise! Nasmijala sam se na "idem rodit posto poto" 😂 ma svaka cast!
@Aymee cestitam ti od srca! ❤ Kad ti je bio termin? Bas mi je drago da je proslo dobro i relativno brzo, sad je tu mali Aleksandar koji treba svoju mamu pa se odmaraj cim vise! Nasmijala sam se na "idem rodit posto poto" 😂 ma svaka cast!
Termin bio 12.1. - odlucio se roditi na Tri kralja, da covjek na miru slavi rodjendan! 💖 Srecica mala.. Kazu mi za prvorotku da sam brzo rodila.. Jer su mi do 3.15h trudovi bili svakakvi i slabi i jaki i pravilni i nepravilni..
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji