Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana07
    01. Prosinac 2017. 13:57

Orangina

Marijana07

Orangina

Marijana ovaj podlozak sto ide na krevetic, ima nesto posebno ispod ili je samo ravno? Mislim, ima li neki sistem za "zakaciti"?

Meni mama kaze nakon poroda za krvarenje samo obicnu vatu koristit…ma kako ce to drzat dole 😳

Ma nema nista posebno kao neka 4 cepica koja kao sprecavaju klizanje..i tvrda je podloga ..zgodno je za krevetic..

Odlicno, mislim da ce to biti nase rijesenje jer nemamo gdje staviti stol za prematanje. Hvala 👍

Tea znam ove uloske, ali zar nije to kao Vir, ima preko mrezicu?

Da bas je prakticno..i ja sam se odlucila za to jer isto nemamo gdje staviti stol za prematanje..😀

Marijana07
    01. Prosinac 2017. 14:02

Sto se tice ulozaka prvi put sam te vir koristila..bili su mi ok posto nisam rezana ni nista..a malo sam krvarila..Sad sam uzela jedan paket vira i jos 2 vrste nekih iz Dm-a…pa cu vidjeti koji ce mi odgovarati. Za ove iz Dm-a sam procitala negdje na nekom forumu da su dobri..

neo
    01. Prosinac 2017. 14:14

Dazi

Pixii

Dazi nema manjeg paketa chicco ulozaka, meni su isto bili puno bolji nego vir, nekako udobniji. Potrosila sam 2 paketa chicco i hrpu paketa vira. Dugo mi je trajalo krvarenje, a obicni ulosci se ne smiju jer imaju plasticno dno pa ne disu zbog rane.

Ahaaaaa, e dobro onda. Puno ti hvala Pixii 😀 onda cu kupiti to pakiranje od 30komada.
    Hvala Hip_Hopsica 😊
    I znam da je vec bilo govora o tome,ali nisam bila u tome pa nisam zapamtila, gdje ste kupile kadice i gdje ima za kupiti podlozak za prematanje,ali koji ide na krevetic? Ako znate mozda

Podlozak imas i u magic baby...bas sam ga gledala.
    150 kn je taj kaj ide na krevetic a onaj meksi za na komodu 130 kn.

url=https://lilypie.com]

Pixii
    01. Prosinac 2017. 14:15

Dazi

Marijana podlozak je bas predivan. Hvala ti 😊
    Pixii gledala sam i ja na netu da imaju kadice povoljne,da. To si kupila internet kupovinom ili?

Da stalno kupujem ikea internet trgovinom jer smo daleko od zg. Dostava je do tezine 30 kg 69 kuna i stigne brzo kroz par dana. A od 30kg do 1000kg je 600kn...al nama je i to jeftinije nego ici do zagreba.

Marijana07
    01. Prosinac 2017. 14:17

Pa da kad si dalje onda ti je internet trgovina i jednostavnija i isplativija... 

neo
    01. Prosinac 2017. 14:19

Isla sam danas dignut nalaz od urinokulture i nije dobar 😠😠😠
    Dobila sam antibiotik amoksicilin 1000 mg i sad me to strah pit.
    Jel se ko susreo s tim?

url=https://lilypie.com]

LittleOne
    01. Prosinac 2017. 14:25

Neo, neka bakterija? Nazalost nemam iskustva ali ako ti je gin dao, nema straha. Vjerujem da je bakterija stetnija od antibiotika :/
    Kadicu isto imam ikeinu.. 

01. Prosinac 2017. 14:37

Marijana hvala ti,ali pitala sma Pixii jer znam da je rodila u rodilistu u kojem cu i ja pa joj je ikea daleko hehhe 😊
    Neo hvala ti 😊 i zao mi jw zbog uk,al nemoj da te bude strah, vjerujem da dr zna sta radi. I u trudnoci je bolje i popiti antibiotik, nego da se sta zakomplicira, jer se jako brzo moze prosiriti i onda tek problemi. Nemoj brinuti, biti ce sve okej ☺️

• Aymee
    01. Prosinac 2017. 14:46

neo

Isla sam danas dignut nalaz od urinokulture i nije dobar 😠😠😠
    Dobila sam antibiotik amoksicilin 1000 mg i sad me to strah pit.
    Jel se ko susreo s tim?

Neo, ja cekam nalaz sljedeci utorak tako da jos nista ne znam. Zao mi je zbog loseg nalaza al kako su cure rekle, bolje lijeciti. Vjerujem da ti dr. zna sto radi tako da savjetujem da popijes dozu. Ja do nalaza pijem caj od brusnice a pocela sam i peludni prah, on je valjda dobar za urinarne infekcije itd. 

Aymee

• Aymee
    01. Prosinac 2017. 14:50

Btw, je li koja od vas, iskusnih, neiskusnih, citala, razmisljala o masazi medjice? Navodno smanjuje potrebe za urezom i sivanjem medjice nakon poroda? Ja se toga nekako najvise bojim.. vjerujem da je i to sve dosta individualno, ali ja bih mozda probala.. 

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.