Mela evo ti stranica, inace imaju ducan u zg u maksimirskoj 100. Vec sam pisala o njima 😉
https://www.bambinoshop.hr/kategorija-proizvoda/hranjenje/hranilice/
Hvala Frau
Elena super krevetic,bas mi se svidaju boje...moj je jos u kutiji 😱
Dea znaci to je to...mogla bi do veceri grlit bebicu...
Juhuuuu,stize nam prva beba. 😀😀😀
url=https://lilypie.com]
Evo jedna slika krevetica 🤗😊
Elena krevetić mi je divan, krem-bijele boje koje najviše volim
Sretno danas s nalazima i da sve bude uredu.. Znam da nije lako, ali brzo i to prođe.. Što jučer kaže Dea sve je lakše kad pomisliš da ćeš ubrzo držati bebu u svojim rukama..Čuvaj se i javi nam se..
Elena, bas je lijepo krevetic. A klinci s vremenom zauzmu cijeli stan. Meni moja samo vice 'mama maki se, moje mesto' gdje god sjela.. Mislim da cemo ja i bravo morat biti na podu kad sefica tako kaze..
Inace imam trudove od 2h. U pocetku su bili nepravilni, sad su otprilike na 15 min, bolniji i kad krene bole leda i trbuh, onako u krug..
Jutrooo Dea Znači počelo je.. Držim fige da sve bude kako treba i da maloj šefici braco stigne ubrzo
Čuvaj nam se!
Dea sretno jeee stize nam prva bebica, nadam se da ces imati brzi i sto bezbolniji porod!
Ja sutra idem na dan u bolnicu guk profil vaditi jer sam
Imala viska plodne vode na zadnjem pregledu. I jos ce mi neke raditi nalaze… ako bude guk los ostavit ce me u bolnici 😫 znam da to nije nists strasno, svo zlo bilo u tome al ja mrzim bolnice i tek sam usla u 37 tj tako da se iskreno nadam da cu navecer doma 😰 al sta mi Bog daa nek je bebica ok, ako ostave radi tog pracenja sta mogu 🙁 ne mogu ni spavati od uzbudjenja , nadam se da ce me piknuti kao prosli put i ono secer nataste 4.4 🤭😻😻😻 drzite mi fige cure…
Pozdrav 🤗
Elena sretno danas,bit ce to sve uredu. Ne mislim ja da ce te ostaviti u bolnici,nego ako i bude visi,samo ce te ostaviti na dijeti do poroda.
Ali sta god bude i ti si pri samome kraju,jos malo i ti ces bebicu brzo u rukicama drzati.
Javi nam kako prodje.😘
Elena, bas je lijepo krevetic. A klinci s vremenom zauzmu cijeli stan. Meni moja samo vice 'mama maki se, moje mesto' gdje god sjela.. Mislim da cemo ja i bravo morat biti na podu kad sefica tako kaze..
Inace imam trudove od 2h. U pocetku su bili nepravilni, sad su otprilike na 15 min, bolniji i kad krene bole leda i trbuh, onako u krug..
Sretno dea32🤗. Jedva cekam da nam se javis sa najljepsim novostima. Samo hrabro.
Elena, muz se budi za posao u 5:40, pa njegova pahuljica obavezno bude budna i udara mamu, i onda i mama bude budna. Hehhehe. Pa eventualno zaspim kasnije jos malo i to je to ☺️
Ajmeeee Deaaaaaaa sretno sretnoooo. Javljaj nam seee ❤️❤️
Elena sretno u bolnici😊 biti ce kako je najbolje za vas oboje. Ali kako su cure rekla vec si na sigurnom i sumnjam da ce te ostavljat...
Dea❤ boze stize nam prva beba 😙 navijamo da braco dode brzo!!! Cekam tvoje javljanje😙 idem do maksimira, sjetit cu se kako si mi blizu... 😁 mozda ti moja blizina da malo snage da nam to odradis onak kako si si zamislnala 😍
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji