Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    30. Studeni 2017. 08:05

Frau_Mund6

Mela evo ti stranica, inace imaju ducan u zg u maksimirskoj 100. Vec sam pisala o njima 😉

https://www.bambinoshop.hr/kategorija-proizvoda/hranjenje/hranilice/

Hvala Frau 

neo
    30. Studeni 2017. 08:07

Elena super krevetic,bas mi se svidaju boje...moj je jos u kutiji 😱
    Dea znaci to je to...mogla bi do veceri grlit bebicu...
    Juhuuuu,stize nam prva beba. 😀😀😀

url=https://lilypie.com]

Mela
    30. Studeni 2017. 08:09

Elena288

Evo jedna slika krevetica 🤗😊

Elena krevetić mi je divan, krem-bijele boje koje najviše volim 
    Sretno danas s nalazima i da sve bude uredu.. Znam da nije lako, ali brzo i to prođe.. Što jučer kaže Dea sve je lakše kad pomisliš da ćeš ubrzo držati bebu u svojim rukama..Čuvaj se i javi nam se..

Mela
    30. Studeni 2017. 08:12

dea32

Elena, bas je lijepo krevetic. A klinci s vremenom zauzmu cijeli stan. Meni moja samo vice 'mama maki se, moje mesto' gdje god sjela.. Mislim da cemo ja i bravo morat biti na podu kad sefica tako kaze..
    Inace imam trudove od 2h. U pocetku su bili nepravilni, sad su otprilike na 15 min, bolniji i kad krene bole leda i trbuh, onako u krug..

Jutrooo Dea  Znači počelo je.. Držim fige da sve bude kako treba i da maloj šefici braco stigne ubrzo 
    Čuvaj nam se!

Pixii
    30. Studeni 2017. 08:20

Dea sretno  jeee stize nam prva bebica, nadam se da ces imati brzi i sto bezbolniji porod!

Teddy Bear
    30. Studeni 2017. 08:28

Elena288

Ja sutra idem na dan u bolnicu guk profil vaditi jer sam
    Imala viska plodne vode na zadnjem pregledu. I jos ce mi neke raditi nalaze… ako bude guk los ostavit ce me u bolnici 😫 znam da to nije nists strasno, svo zlo bilo u tome al ja mrzim bolnice i tek sam usla u 37 tj tako da se iskreno nadam da cu navecer doma 😰 al sta mi Bog daa nek je bebica ok, ako ostave radi tog pracenja sta mogu 🙁 ne mogu ni spavati od uzbudjenja , nadam se da ce me piknuti kao prosli put i ono secer nataste 4.4 🤭😻😻😻 drzite mi fige cure…
    Pozdrav 🤗

Elena sretno danas,bit ce to sve uredu. Ne mislim ja da ce te ostaviti u bolnici,nego ako i bude visi,samo ce te ostaviti na dijeti do poroda.
    Ali sta god bude i ti si pri samome kraju,jos malo i ti ces bebicu brzo u rukicama drzati.
    Javi nam kako prodje.😘

Teddy Bear
    30. Studeni 2017. 08:29

Elena288

Evo jedna slika krevetica 🤗😊

Krevetac ti je predivan😍

Teddy Bear
    30. Studeni 2017. 08:31

dea32

Elena, bas je lijepo krevetic. A klinci s vremenom zauzmu cijeli stan. Meni moja samo vice 'mama maki se, moje mesto' gdje god sjela.. Mislim da cemo ja i bravo morat biti na podu kad sefica tako kaze..
    Inace imam trudove od 2h. U pocetku su bili nepravilni, sad su otprilike na 15 min, bolniji i kad krene bole leda i trbuh, onako u krug..

Sretno dea32🤗. Jedva cekam da nam se javis sa najljepsim novostima. Samo hrabro.

30. Studeni 2017. 09:42

Elena, muz se budi za posao u 5:40, pa njegova pahuljica obavezno bude budna i udara mamu, i onda i mama bude budna. Hehhehe. Pa eventualno zaspim kasnije jos malo i to je to ☺️
    Ajmeeee Deaaaaaaa sretno sretnoooo. Javljaj nam seee ❤️❤️

• Frau_Mund6
    30. Studeni 2017. 10:01

Elena sretno u bolnici😊 biti ce kako je najbolje za vas oboje. Ali kako su cure rekla vec si na sigurnom i sumnjam da ce te ostavljat... 
    Dea❤ boze stize nam prva beba 😙 navijamo da braco dode brzo!!! Cekam tvoje javljanje😙 idem do maksimira, sjetit cu se kako si mi blizu... 😁 mozda ti moja blizina da malo snage da nam to odradis onak kako si si zamislnala 😍

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.