Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    29. Studeni 2017. 22:31

Little, pa ja planiram imat jos djece, nekako smo dragi i ja dosli do zakljucka da i decko moze biti u njima jednog dana 😄 nadam se da nece imat traume iz djetinjstva  🤣🤣🤣🤣 i da kolica su nas na kraju izasla 3900 😉 dobili smo 30% jeftinije!! Ja skroz zadovoljna ❤

url=https://lilypie.com]

Mela
    29. Studeni 2017. 22:44

Čija je hranilica? Gdje ste je uzeli? 

• Frau_Mund6
    29. Studeni 2017. 23:04

Mela evo ti stranica, inace imaju ducan u zg u maksimirskoj 100. Vec sam pisala o njima  😉

https://www.bambinoshop.hr/kategorija-proizvoda/hranjenje/hranilice/

url=https://lilypie.com]

Elena288
    30. Studeni 2017. 01:46

Tea blago tebi na prvom porodu, ja tako zamisljam idealnu situaciju 😊
    Mela  i ja se plasim poroda stalno zamisljam te jednu varijantu ono pukne mi vodenjak , trudovi kao u filmu jurimo u bolnicu, pa drugu da idem na carski 🤭
    Frau ja sam isto isla sve privatno i evo sad usla u 37 tj i sve moram u bolnici i bas mi je tlaka. Razlika je ogromna. Moja dokt je divna al nije ista u bol ambulanti kao privatno- jer ima previse posla, stalno je nesto zovu, bas mi je odradila brzinski pregled netipicno  za nju.
    Kolica i hranilica divnoooo😻😻😻
    Dea sretnooo!! 

Elena288
    30. Studeni 2017. 01:51

Ja sutra idem na dan u bolnicu guk profil vaditi jer sam
    Imala viska plodne vode na zadnjem pregledu. I jos ce mi neke raditi nalaze... ako bude guk los ostavit ce me u bolnici 😫 znam da to nije nists strasno, svo zlo bilo u tome al ja mrzim bolnice i tek sam usla u 37 tj tako da se iskreno nadam da cu navecer doma 😰 al sta mi Bog daa nek je bebica ok, ako ostave radi tog pracenja sta mogu 🙁 ne mogu ni spavati od uzbudjenja , nadam se da ce me piknuti kao prosli put i ono secer nataste 4.4 🤭😻😻😻 drzite mi fige cure...
    Pozdrav 🤗

Elena288
    30. Studeni 2017. 01:53

Evo jedna slika krevetica 🤗😊

30. Studeni 2017. 05:55

Elena razumijem te. I ja mrzim bolnice i sama pomisao na ostanak u njima mi stvara muku. Drzim fige da sve bude super i da te puste kuci odmah, da nece biti potreban ostanak. 
    Krevetic predivan, super, svidja mi se. 😁 I imas odlicno ogledalo hehhe 🤗🤗❤️

Elena288
    30. Studeni 2017. 07:32

Hvala puno Dazi ! 😘😘  tu je bio stol za sminkanje i kozmeticko ogledalo al malac je to sve po svom iskrojio🤣❤️ Zasto si ti budna ovako rano 😫🤪

dea32
    30. Studeni 2017. 07:54

Elena, bas je lijepo krevetic. A klinci s vremenom zauzmu cijeli stan. Meni moja samo vice 'mama maki se, moje mesto' gdje god sjela.. Mislim da cemo ja i bravo morat biti na podu kad sefica tako kaze.. 
    Inace imam trudove od 2h. U pocetku su bili nepravilni, sad su otprilike na 15 min, bolniji i kad krene bole leda i trbuh, onako u krug..

dea32
    30. Studeni 2017. 07:54

dea32

Elena, bas je lijepo krevetic. A klinci s vremenom zauzmu cijeli stan. Meni moja samo vice 'mama maki se, moje mesto' gdje god sjela.. Mislim da cemo ja i bravo morat biti na podu kad sefica tako kaze..
    Inace imam trudove od 2h. U pocetku su bili nepravilni, sad su otprilike na 15 min, bolniji i kad krene bole leda i trbuh, onako u krug..

Ja i braco*, krivo mi izbacilo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.