Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    29. Studeni 2017. 16:08

LittleOne, ne brini.. Itekako sam svjesna da nam je zdravstvo u banani, da ljudi cesto nazalost umiru prije nego docekaju neki vazniji pregled.. Ali to je sve do organizacije i vrha drzave, nije toliko do zdravstvenog osoblja. Iako bi i ta strana mogla poraditi na humanosti i boljem odnosenju prema ljudima u potrebi..
    Frau, spasmex je lijek koji djeluje tako da opusta misice u grcu, recimo to tako..
    A maternica se pod utjecajem hormona i pokreta bebe priprema za porodajne trudove tako sto se misici stezu i opustaju. BH kontrakcije su upravo to, stezanje i opustanje misica, bezbolne, ne poticu otvaranje i sve trudnice ih imaju, prije ili kasnije..
    Meni su ponovno poceli bolovi u ledima, ali su jos nepravilni.. pa cekamo da vidimo u kaj ce se pretvoriti, ja sam spremna..

• Frau_Mund6
    29. Studeni 2017. 16:14

Aaaa Dea drzim fige da je vrijeme  😃 taman da izbjegmes blagdane, do bozica se oporavis  😍

url=https://lilypie.com]

Marijana07
    29. Studeni 2017. 16:21

dea32

LittleOne, ne brini.. Itekako sam svjesna da nam je zdravstvo u banani, da ljudi cesto nazalost umiru prije nego docekaju neki vazniji pregled.. Ali to je sve do organizacije i vrha drzave, nije toliko do zdravstvenog osoblja. Iako bi i ta strana mogla poraditi na humanosti i boljem odnosenju prema ljudima u potrebi..
    Frau, spasmex je lijek koji djeluje tako da opusta misice u grcu, recimo to tako..
    A maternica se pod utjecajem hormona i pokreta bebe priprema za porodajne trudove tako sto se misici stezu i opustaju. BH kontrakcije su upravo to, stezanje i opustanje misica, bezbolne, ne poticu otvaranje i sve trudnice ih imaju, prije ili kasnije..
    Meni su ponovno poceli bolovi u ledima, ali su jos nepravilni.. pa cekamo da vidimo u kaj ce se pretvoriti, ja sam spremna..

Dea ..sretno😄..

dea32
    29. Studeni 2017. 16:24

Hvala cure.. Javim kad bude nesto novo. 

Teddy Bear
    29. Studeni 2017. 16:43

Curke jeste li primjetile da nam se ne javlja ninaleonita86,spominjala je da ima pregled,visi tlak i da joj noge oticu. Znam da je i ona skroz u terminu. Nadam se kako je sve uredu.

dea32
    29. Studeni 2017. 17:00

Teddy Bear

Curke jeste li primjetile da nam se ne javlja ninaleonita86,spominjala je da ima pregled,visi tlak i da joj noge oticu. Znam da je i ona skroz u terminu. Nadam se kako je sve uredu.

Da, stvarno se nije javila.. Ona je par dana iza mene sa terminom. Stvarno se nadam da je sve ok i sa njom i bebom

Mrs. Bešić
    29. Studeni 2017. 17:41

Dalmatinkaa

Mrs. Bešić

Dalmatinkaa

Elena288

Joj cure vi sve lijepo na vrijeme. Ja taman usla u 37. tjedan… radili mi prosli tj bris na streptokok i dosli nalazi - pozitivan😓🤯😩😒 molim iskusnije mame da mi kazu malo o tome, koliko je opasno za bebicu … znam
    Samo kao da cu pri porodu primiti antibiotik …

Nemoj se nervirat radi toga puno zena je u istoj situaciji. Primit ces antibiotik i bit ce sve uredu. Nemoj se zamarat s tim. Meni su rezultati u srijedu.. ni ne razmisljan o tom 🙄

Draga Dalmatinka samo da te pozdravim, i da pošaljem pusu tebi i djevojčici 😍😍😘😘

Ejjj draga kako si??? Bas san nekidan pitala za tebeee 😍😍😍 Tebi je sad termin?
    Bas mi je drago da si se javila 😘😘😘😘

Evo dobro sam čekam ovog svog tvrdoglavka, al njemu se baš ne izlazi, čeka zadnji tren, a ja jedva čekam da se riješim 😂😂 nadam se da ste i vas dvije ok?? I kod tebe je usitnilooo 😁😚😚

29. Studeni 2017. 20:31

dea32

Hvala cure.. Javim kad bude nesto novo.

Sritnooo :D 

29. Studeni 2017. 20:34

Mrs. Bešić

Dalmatinkaa

Mrs. Bešić

Dalmatinkaa

Elena288

Joj cure vi sve lijepo na vrijeme. Ja taman usla u 37. tjedan… radili mi prosli tj bris na streptokok i dosli nalazi - pozitivan😓🤯😩😒 molim iskusnije mame da mi kazu malo o tome, koliko je opasno za bebicu … znam
    Samo kao da cu pri porodu primiti antibiotik …

Nemoj se nervirat radi toga puno zena je u istoj situaciji. Primit ces antibiotik i bit ce sve uredu. Nemoj se zamarat s tim. Meni su rezultati u srijedu.. ni ne razmisljan o tom 🙄

Draga Dalmatinka samo da te pozdravim, i da pošaljem pusu tebi i djevojčici 😍😍😘😘

Ejjj draga kako si??? Bas san nekidan pitala za tebeee 😍😍😍 Tebi je sad termin?
    Bas mi je drago da si se javila 😘😘😘😘

Evo dobro sam čekam ovog svog tvrdoglavka, al njemu se baš ne izlazi, čeka zadnji tren, a ja jedva čekam da se riješim 😂😂 nadam se da ste i vas dvije ok?? I kod tebe je usitnilooo 😁😚😚

Kad ti je termin?
    Ona je srecom dobro, ja malo manje haha al ok xD
    Je blizi se opasno..nmg virovat da je vec proslo

• Frau_Mund6
    29. Studeni 2017. 20:49

Meni je danas kad sam citala komentare, proslo kroz glavu, kako je Ninaleonita pisala za tlak... nadam se da je dobro 🤔 mozda he rodila ili rada pa nas je zaboravila u euforiji 😁

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.