Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    29. Studeni 2017. 13:23

Draga Frau baš tako sve žena preživi. Brz oporavak želim tvojoj mami i nadam se da će sve biti uredu. 
    Upravo, idemo dalje i što manje stresa i nerviranja radi naših mrvica koje sve osjete 

• Frau_Mund6
    29. Studeni 2017. 14:21

Dobila sam termin za srijedu kod privatnika 😉 to mi je ok!!! 
    E sad imam pitanje, osjecam nisko dole tu i tamo neki kao grc, onako stegne se i pusti... kratko traje pa ne znam jel se beba namjesta, pomice ili to vec spada pod kontrakcije?!?! Pijem magnezij direkt, iskreno nisam primjetila jel mi on umiri taj"grc" ili ne...  sad cu vise paznje tome posvetit. 

url=https://lilypie.com]

Mela
    29. Studeni 2017. 14:54

Super Frau. Ne znam da li spada pod kontrakcije, ili su to poznate Braxton-Hicksove kontrakcije. One su tipično bezbolne i pripremaju muskulaturu uterusa za porođaj. Osjetim i ja stezanje pa ponovno popuštanje. U jednom trenutku ne mogu ni da sjedim kako treba, pa opet popusti. 

LittleOne
    29. Studeni 2017. 15:05

Jesu ti do kao menga grcevi ili? Meni je to cijelo vrijeme po malo.
    I slazem se za privatnike. Ja vise manje sve radim privatno, hvala bogu mogu si priustit to. I nije mi zao ni kune koju tamo dam. Al mi je zato zao svake kune koje mi hzzo svaki mjesec uzme od place. A uzme ih fala bogu puno

29. Studeni 2017. 15:15

LittleOne

I slazem se za privatnike. Ja vise manje sve radim privatno, hvala bogu mogu si priustit to. I nije mi zao ni kune koju tamo dam. Al mi je zato zao svake kune koje mi hzzo svaki mjesec uzme od place. A uzme ih fala bogu puno

Da. Bas me sarafalo. Bilo je bas bolno. Al nakon magnezija i spasmexa je bilo dobro. A bas je malo i panika bila jer su bili u razmaku svake 2min, al dobro je zavrsilo ☺️
    I slazem se s drugim dijelom tvog komentara. 

29. Studeni 2017. 15:16

I da,kad sam rekla svojoj dr, rekla mi je da sam najispravnije postupila sto sam popila spasmex i magnezij. 

LittleOne
    29. Studeni 2017. 15:22

Mislim nije ni u zdravstvu sve tako crno, vec sam pohvalila intenzivnu da me dea ne ubije  ali činjenica je da placam duplo uslugu jer ju u javnom zdravstvu često ne mogu dobit na vrijeme/na zadovoljavajuc nacin.

Marijana07
    29. Studeni 2017. 15:34

LittleOne

E to je i meni zao..to i dopunsko sto placamo a zdravstvo nam je u banani..

• Frau_Mund6
    29. Studeni 2017. 15:49

Hmhm ma ne znam, nije mi nista zao dok god je sve ok 😄 dao bog da placam cijeli zivot a nikad ne upotrijebim... 😀 iskreno niti ne razmisljam o tome...
    Nego, ja vam nikad nisam imala menstrualne bolove 😁 tako da je tesko da to mogu usporediti.. ali osjetim tamo nisko, gdje bi otprilike trebao biti rez od carskog 😂😂😂 koji opis.. al mislim da kuzite 😃 to je uglavnom lagano, samo mi nije jasno od cega se stvara... ne vjerujem da je nesto bitno, tj. rekla bi da beba gura glavu nekam ili da se misici pripremaju. Ali ginicka mi je rekla da je sve super i tako se osjecam 😉 a to je najbitnije 

• Frau_Mund6
    29. Studeni 2017. 15:50

Sta je uopce spasmex?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.