Joj cure mene je nest uhvatilo. Zlo mi je je i bila sam na wcu tri put zadnjih sat vremenanadam se da ste vi bolje danas
Draga i mene je..Sinoć sam pročitala tvoj post, ali nisam imala snage da ti odgovorim. Mene od jučer cijela lijeva strana boli, noge su mi natekle, žgaravica ne popušta.. Baš se nešto loše osjećam
Meni je nos procurio i grlo me skaklja🤧,a i neki umor cijeli dan osjecam.
Djevojcica mi je jucer povracala,ali je generalno dobra,nasmijana,vesela i bez temperature,danas je imala i dva puta proljev. Ocito je stomacna viroza,ali je nije pokosilo,sto vise,kaze mi muz da je ne vidim svojim ocima rekao bi da lazes da je i povracala i imala proljev,puna energije. Mislim bolje da je tako.
Nadam se da mene nece uhvatiti,jer sam sklona tome.
Nesto je danas pravo zahladilo,zimuljica.
Bebica je i dalje poprecno smjestena,tocno se vidi po stomaku,a i tako je osjecam. Nemam pritisak ni na zeludac a ni u preponama. Valjda ce se okrenuti do sljedece kontrole.
Jutro.. Nadam se da je curica jutros bolje i da si se ti sačuvala viroze..
Pozdrav svima,Mnova sam na forumu, pa da se javim. Evo, ako sve bude u redu, moja ce druga bebica ugledati svjetlo dana ove zime, tocnije oko 03.02. Danas smo tocno 31 tt. :)
Pozdrav Tea, dobro nam došla. Nadam se da si dobro i da trudnoća uredno napreduje. Druga bebica curica ili dječak?
Pozdrav svima,Mnova sam na forumu, pa da se javim. Evo, ako sve bude u redu, moja ce druga bebica ugledati svjetlo dana ove zime, tocnije oko 03.02. Danas smo tocno 31 tt. :)
Pozdrav Tea, dobro nam došla. Nadam se da si dobro i da trudnoća uredno napreduje. Druga bebica curica ili dječak?
Hvala! :) Stize nam jos jedan deckic!
Trudnoca je uredna (uz dijagnozu trombofilije i terapiju andolima), i dobro se osjecam osim zgaravica koje me ubijaju kao i u prvoj trudnoci. Nikakvih drugih nuspojava nemam tako da se nemogu pozaliti! :) U prvoj trudnoci sam radila do 8 mjeseca i vozila biciklu do posla i osjecala sam se odlicno.
url=https://lilypie.com]
Trudnoca je uredna (uz dijagnozu trombofilije i terapiju andolima), i dobro se osjecam osim zgaravica koje me ubijaju kao i u prvoj trudnoci. Nikakvih drugih nuspojava nemam tako da se nemogu pozaliti! :) U prvoj trudnoci sam radila do 8 mjeseca i vozila biciklu do posla i osjecala sam se odlicno.
Odlično Ima nas još koje imaju problema s žgaravicom, ali opet sve su i to čari trudnoće koja za mene okrutno brzo prolazi
Svaka čast za prvu trudnoću
Dea32– dječak – 04.12.2017
Ninaleonita86– curica – 06.12.2017
Elena 288- dječak - 25.12.2017
IvaAvi- dječak . 30.12.2017
Dalmatinka– curica – 31.12.2017.
Dazi- curica – 07.01.2018
Marijana07- dječak - 09.01.2018.
Balda– curica – 11.01.2018
Aymee- dječak - 12.01.2018
Radosna055– curica – 15.01.2018
Neo– dječak –17.01.2018
Orangina– 17.01.2018.
Dijana221 - dječak - 22.01.2018
Mlada mama– dječak – 26.01. 2018
Nina- curica - 26.01.2018
Teddy Bear– curica – 30.01.2018
LittleOne- dječak – 17.01.2018
Hip_Hopsica- curica - 01.02.2017
Tea0801 - dječak - 03.02.2017
MamaTroje- curica - 03.02.2018
Mela- curica - 06.02.2018.
Pixii– curica- 09.02.2018
Bubamara86– curica - 12.02.2018.
TonkinaPrija- curica - 23.02.2018
MašaL- curica - 02.2018.
Mirjanos- curica - 08.03.2018.
Frau_Mund6– curica – 09.03.2018
Sandra- curica - 13.03.2018.
OdličnoIma nas još koje imaju problema s žgaravicom, ali opet sve su i to čari trudnoće koja za mene okrutno brzo prolazi
Svaka čast za prvu trudnoću
Ma da, ne zalim se ja, sve je to prolazno!
I sad sam poprilicno aktivna jer malecki ima 9 i pol mjeseci pa jurcamo stalno!! :)
Al definitivno nam prebrzo prolazi vrijeme!
url=https://lilypie.com]
Dobro nam dosla Tea! Dva deckica, bas super, moci ce nositi robicu od brata 😊
Cure bas mi je zao sto vas muce viroze, zgaravice... Mene toliko boli dole bas vagina, kosti, ne mogu sjediti, maternica se stiskala cijelu noc 😔
Mela hvala na popisu, vidim dvije bebe iduci tjedan mozda 😉❤
Dobro nam dosla Tea! Dva deckica, bas super, moci ce nositi robicu od brata 😊
Cure bas mi je zao sto vas muce viroze, zgaravice… Mene toliko boli dole bas vagina, kosti, ne mogu sjediti, maternica se stiskala cijelu noc 😔
Mela hvala na popisu, vidim dvije bebe iduci tjedan mozda 😉❤
Nema na čemu, nisam odavno Da, naredni tjedan su predviđeni termini pa budemo vidjeli. Svakako od srca im želimo svu sreću i da sve prođe u najboljem redu.
Uh draga to je sigurno sve normalno, obzirom da se tijelo već priprema za porod.. Ti se čuvaj koliko možeš i odmaraj svoje tijelo, jer je to sigurno najpotrebnije.
Sortiraj odgovore
Najstariji