Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    29. Studeni 2017. 11:22

Frau_Mund6

Dea 😄 sretno!!! Nek maleji aam skoci van 😉 da mami to sto prije prode 😁 koje uzbudenje u redovima foruma 😍 stize prva beba!!!
    Mene otkantali jutros iz petrove da be primaju nove pacijente…idem privatno, to mi je najjednostavnije

Uzas, kako misle ne primaju nove pacijente?? Pa nije to ambulanta u domu zdravlja, nego dijagnosticka pretraga.. Jao, kaj bi im ja sve izgovorila!! Bas su uzasni, tako veslati trudnice..  Zao mi je da te setaju, al bitno da obavis i da sve bude ok..

• Aymee
    29. Studeni 2017. 11:26

Dobro jutro drage.. Drago mi je da ste manje vise ok i da nam Dea rastura ovako jos kratko 2u1, 😊 Sve ce to Dea biti ok i stignes sve pripremiti.
    Mene neka hunjavica vec 2 dana drzi, kasljem, smrcam i kao da me tenk pregazio. Pa oČAJavam uz litre i litre brusnice, mente i vode.. A kako se nakasljem tako se ovo moje malo cudo buni i udara guzom, nogom itd. 😂

Aymee

Marijana07
    29. Studeni 2017. 11:26

Dazi

Drage moje nedajte se. Bas mi je zao zbog tih viroza ahhh. 🙁
    Tea dobro nam dosla 😊
    Frau javi nam situaciju obaveznoo. 🤞❤️
    Marijana pa ti i ja smo tu sa terminima 😁😁

Pa da😁😁

Marijana07
    29. Studeni 2017. 11:29

Tea0801

Dazi i Marijana07-vasi termini oko mog rođendana. Mozda bude bas 08.01! :)
    Samo neka sve prođe sto brze i bezbolnije! :)

Da i ja se nadam da ce sto brze proci😀 a bezbolnije koliko to moze biti😂

-Tea-
    29. Studeni 2017. 11:31

Dazi

Ajmeeee Tea predobrooo. Odlicno. Drzim ti fige da tako i sada bude hehhe
    Ja sam se pomirila da cu ja imati 15h+ trudove hahahahahahah

Ma ne razmisljaj uopce o tome… Meni su svasta pricali (mama 2x po 18 h muke s tim da je  jednom zavrsila na carski, sestra isto, sve frendice po 10-15-20 h……)Al meni je sve na jedno uho unutra,a na drugo van. Samo pozitiva i bez stresa! 

url=https://lilypie.com]

Marijana07
    29. Studeni 2017. 11:33

Tea0801

Dazi

Hahahahhaha. Ajmee bas super. I ja bi htjela takooo hehhehe

Ma bolje nisam mogla ni zamisliti!!!!! Od prvih trudova do poroda je proslo 6 i po sati. A jaki trudovi trajali oko 2, 2 i po sata. Za prvorotku predobro i prebrzo!!!

Ajoj super...ja sam prvi put bila 12 h u radaoni...nadam se da ce ovaj put biti brze.

Mela
    29. Studeni 2017. 11:34

Dazi

Mela

dea32

Tea dobrodosla..
    Moja curica je konacno bolje, vec 2 dana ne povraca i nema proljev, zivnula je i pocela jesti tako da sam i ja mirnija..
    Meni su nocas poceli lazni trudovi, povremeni bolovi u ledima i par puta u donjem dijelu trbuha koji su brzo prolazili, uglavnom na moj pomak.. Kaze mi frendica da je njoj bilo tako po noci i drugi dan popodne rodila, pa cemo vidjet.. Uglavnom, moram spremiti curi torbu sa odjecom jer ce biti kod moje mame tih par dana kad cu ja bit u bolnici i srediti jos par stvari po stanu jer znam da ce mi muz bit u panici i nece znat gdje mu je glava..

Bravo za curicu :-) Aaaa mama Dea mene već hvata panika kada čitam tvoj post. Mislim da ću biti najplašljivija trudnica koja će doći u rodilišteSretno s tim stvarima i da sve stigneš pripremiti

Mela draga mislim da cemo se boriti za tu poziciju najplasljivije hahhahahhahahhahaha
    Moj prag boli hmm nemam ga, ja se u stol udarim, da malo zakacim, ja odmah placem hhahahah iako dok sam igrala rukomet, igrala sam sa slomljenim meniskusom, sa zatvorenim okom,izbijenim zubom, nista nije bolilo hahhahahahahha
    A i moj strah od bolnice, ajojjjj. To je vec veci level straha i boli 😥😥

Ne znam što je s mnom, ali zaista prije nisam bila plašljiva. Međutim kako dani odmiču, u mojoj glavi sve veća briga i panika. Nekad si kažem sebi ne misli ništa sve bude uredu, onda me opet uhvati i tako u krug. 
    Ništa draga, tu smo da si pomažemo u savjetima i potpori 

LittleOne
    29. Studeni 2017. 11:34

Ajme koliko toga za procitati 
    Tea, dobrodošla, da malo pojacas zimske deckice 
    Frau, ne mogu vjerovat da su takvi. Stvarno je najlakse platit i ne gubit vrijeme i zivce. 
    Ja sam cijelu noc provela na wcu, toliko me frkalo u crijevima da sam u jednom trenu pomislila da nisu to mozda trudovi 
    Sad je bolje, uzela sam si fortiu pa pijem, nist mi drugo ne pada na pamet. 

LittleOne
    29. Studeni 2017. 11:36

Sto se tice poroda, u početku me bilo strah al sad mi ne vec dosta, i mislim si samo nek izade van. Mogu mislit kak ce mi bit nakon jos mjesec dana 

Mela
    29. Studeni 2017. 11:42

Tea0801

Dazi

Hahahahhaha. Ajmee bas super. I ja bi htjela takooo hehhehe

Ma bolje nisam mogla ni zamisliti!!!!! Od prvih trudova do poroda je proslo 6 i po sati. A jaki trudovi trajali oko 2, 2 i po sata. Za prvorotku predobro i prebrzo!!!

Svako bi takav porod poželio  Želim da i drugi prođe tako ekspresno , iako kažu da je drugi porod je puno lakši 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.