Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    27. Studeni 2017. 23:55

A  malena se javlja kao luda danas 😄 bas je pocela nabijati ❤

url=https://lilypie.com]

Nina Leonita
    28. Studeni 2017. 00:23

Evo i mene, još smo 2u1, sutra idem opet  na pregled da vidimo kakva je situacija.. i dalje naotekle noge i tlak, 3 metildope dnevno.. možda bude carski.. zna li netko koliko dugo nakon carskog ne bi trebalo zatrudnjeti ponovno, najmanje godinu dana, jel?

Teddy Bear
    28. Studeni 2017. 07:40

ninaleonita86

Evo i mene, još smo 2u1, sutra idem opet na pregled da vidimo kakva je situacija.. i dalje naotekle noge i tlak, 3 metildope dnevno.. možda bude carski.. zna li netko koliko dugo nakon carskog ne bi trebalo zatrudnjeti ponovno, najmanje godinu dana, jel?

Nekome se zuri😉, koliko znam da doktori kazu dvije godine,ali imam par poznanica koje su odmah nakon godinu zatrudnile i sve je uredu bilo. Jedna cak troje djece tri godine za redom,sve na carski,ali joj je doktor na zadnjoj operaciji rekao da njemu ne dolazi ukoliko se usudi opet ostati trudna😆

Teddy Bear
    28. Studeni 2017. 07:42

Oprosti,ali koliki ti je tlak uz terapiju? To za noge da oticu,nije ni cudo,ipak si pri samome kraju.
    Javi kako je prosao pregled i sretno😘

Mela
    28. Studeni 2017. 07:54

Elena288

Joj cure vi sve lijepo na vrijeme. Ja taman usla u 37. tjedan… radili mi prosli tj bris na streptokok i dosli nalazi - pozitivan😓🤯😩😒 molim iskusnije mame da mi kazu malo o tome, koliko je opasno za bebicu … znam
    Samo kao da cu pri porodu primiti antibiotik …

Draga nemoj se previše brinuti, cure su ti i već napisale. Bitno je da se uz odgovarajuću terapiju može sve riješiti.
    Polako se i približava termin i misli na ljepotu koja dolazi 

Mela
    28. Studeni 2017. 07:56

dea32

Evo mene sa pregleda. Prosli put sam se zalila jer sam prebrzo bila gotova, sad sam zato cekala 2h..
    Uglavnom, sve je ok. Ctg uredan, bez pokazanih trudova. Ja otvorena 2 prsta do bebine glavice. Kontrola u petak..
    Za igracke u pocetku najbolje tjesilice. Tek kasnije krenu duze bit budni pa onda neke suskalice i zveckice. Nama je baby gym isto bio jako zanimljiv dosta dugo, ima suskalice, zveckice i ogledalce koje je curi bilo fora jer je bljeskalo kako bi ga okrenula.. Razne zvakalice, iako je radije zvakala sisu ili tetra pelene..

Najvažnije da je sve uredu  Bravo mama Dea. Hvala na savjetima koje nam daješ, meni osobno puno znače. 

Mela
    28. Studeni 2017. 08:02

Frau_Mund6

A malena se javlja kao luda danas 😄 bas je pocela nabijati ❤

Hahahah i kod mene. Jednu noć je na lijevoj strani trbuha, drugu noć je na desnoj strani trbuha. Zadnji tjedan je sve jače i jače osjetim udarce 

Mela
    28. Studeni 2017. 08:05

Teddy Bear

ninaleonita86

Evo i mene, još smo 2u1, sutra idem opet na pregled da vidimo kakva je situacija.. i dalje naotekle noge i tlak, 3 metildope dnevno.. možda bude carski.. zna li netko koliko dugo nakon carskog ne bi trebalo zatrudnjeti ponovno, najmanje godinu dana, jel?

Nekome se zuri😉, koliko znam da doktori kazu dvije godine,ali imam par poznanica koje su odmah nakon godinu zatrudnile i sve je uredu bilo. Jedna cak troje djece tri godine za redom,sve na carski,ali joj je doktor na zadnjoj operaciji rekao da njemu ne dolazi ukoliko se usudi opet ostati trudna😆

Sretno danas na pregledu. Kod mene je prijateljica nakon godinu dana opet zatrudnjela i bez problema rodila na carski. Drugi put je čak doktor pitao hoće li prirodno ili carski, obzirom da je tada beba bila okrenuta kako treba.

28. Studeni 2017. 08:15

ninaleonita86

Javi nam novosti obavezno 😄😄

ikyri
    28. Studeni 2017. 08:20

Pozdrav curke. Ispričavam se što upadam ali kako vi stojite s lažnim kontrakcijama i cerviksima. Ja sam prije 7 dana bila na pregledu zbog kontrakcija koje nisu prestajale. Dobila sam spasmex i normabel. Cervikometrija 4.5cm...zatvorena sve 5. Jučer ponovno kontralcije otišla do bolnice ...Ušće smekšano i zatvoreno. Cervikometriju nije radio. Mirovanje i čekam nalaze briseva i urinokulture. Šta mene zanima ima ovdje koja cura sa svakodnevnim kontrakcijama...nakon mokrenja, kod stajanja, kod ležanja na istom boku dugo itd...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.