Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    28. Studeni 2017. 14:54

Cure, jel bila koja na uzv dojke u petrovoj? Trebam li se narucivati?

url=https://lilypie.com]

dea32
    28. Studeni 2017. 15:20

Frau_Mund6

Vjerujem da treba, jer sad svugdje narucuju. Potrazi na stranici KBC ZAGREB, klinika za zenske bolesti i porode, centralno narucivanje. Onda biras koje podrucje trazis..

Teddy Bear
    28. Studeni 2017. 15:56

Ninaleonita86? Ima li sta novoga? Rekla si danas da imas pregled?

Mrs. Bešić
    28. Studeni 2017. 16:41

Dalmatinkaa

Elena288

Joj cure vi sve lijepo na vrijeme. Ja taman usla u 37. tjedan… radili mi prosli tj bris na streptokok i dosli nalazi - pozitivan😓🤯😩😒 molim iskusnije mame da mi kazu malo o tome, koliko je opasno za bebicu … znam
    Samo kao da cu pri porodu primiti antibiotik …

Nemoj se nervirat radi toga puno zena je u istoj situaciji. Primit ces antibiotik i bit ce sve uredu. Nemoj se zamarat s tim. Meni su rezultati u srijedu.. ni ne razmisljan o tom 🙄

Draga Dalmatinka samo da te pozdravim, i da pošaljem pusu tebi i djevojčici 😍😍😘😘

• Frau_Mund6
    28. Studeni 2017. 17:34

dea32

Frau_Mund6

Vjerujem da treba, jer sad svugdje narucuju. Potrazi na stranici KBC ZAGREB, klinika za zenske bolesti i porode, centralno narucivanje. Onda biras koje podrucje trazis..

Ma i ja vjerujem... ne javljaju mi se..  nis idem ujutro tamo pa ako me prime super, ako ne idem privatno!! Danas sam otisla u dom zdravlja aa hitnom uputnicom i oni me nece pregledat jer sam trudna..  poslali me u petrovu 😐 

LittleOne
    28. Studeni 2017. 20:54

Joj cure mene je nest uhvatilo. Zlo mi je je i bila sam na wcu tri put zadnjih sat vremena   nadam se da ste vi bolje danas

Teddy Bear
    28. Studeni 2017. 21:35

Meni je nos procurio i grlo me skaklja🤧,a i neki umor cijeli dan osjecam.
    Djevojcica mi je jucer povracala,ali je generalno dobra,nasmijana,vesela i bez temperature,danas je imala i dva puta proljev. Ocito je stomacna viroza,ali je nije pokosilo,sto vise,kaze mi muz da je ne vidim svojim ocima rekao bi da lazes da je i povracala i imala proljev,puna energije. Mislim bolje da je tako.
    Nadam se da mene nece uhvatiti,jer sam sklona tome.
    Nesto je danas pravo zahladilo,zimuljica.
    Bebica je i dalje poprecno smjestena,tocno se vidi po stomaku,a i tako je osjecam. Nemam pritisak ni na zeludac a ni u preponama. Valjda ce se okrenuti do sljedece kontrole.

• Frau_Mund6
    28. Studeni 2017. 22:19

Jao cure jos i viroze... Nadam se da vas nece uhvatit. Sretno!!

-Tea-
    29. Studeni 2017. 07:36

Pozdrav svima,Mnova sam na forumu, pa da se javim. Evo, ako sve bude u redu, moja ce  druga bebica ugledati svjetlo dana ove zime, tocnije oko 03.02. Danas smo tocno 31 tt. :)

Teddy Bear
    29. Studeni 2017. 07:52

Tea0801

Pozdrav svima,Mnova sam na forumu, pa da se javim. Evo, ako sve bude u redu, moja ce druga bebica ugledati svjetlo dana ove zime, tocnije oko 03.02. Danas smo tocno 31 tt. :)

Dobro nam dosla😀. I kod mene je druga bebica i termin je 30.01. Sto znaci da se pratimo😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.