Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    29. Studeni 2017. 09:30

Dazi

Tea0801

Dazi i Marijana07-vasi termini oko mog rođendana. Mozda bude bas 08.01! :)
    Samo neka sve prođe sto brze i bezbolnije! :)

Moguce je svakako tea hehehh 😁
    Vidjela sam da si na temi rodiliste u puli pitala sta se treba ponijeti, ja imam spisak sa tecaja iz Pule, klokanica jedna ga je stavila, pa ti ga lako stavim. 😊

Moze moze, pa da pogledam. Iako sam rodila ove godine u 2 mjesecu, procitala sam od cura koje su poslije mene bile u rodilistu da im je svasta trebalo i spavacice i robica za bebe i pelene,kreme i vlazne maramice…jer nista nisu imali. A kad sam ja bila je svega bilo. Pa sam malo zbunjena…… 

url=https://lilypie.com]

dea32
    29. Studeni 2017. 09:31

Dazi

dea32

Tea dobrodosla..
    Moja curica je konacno bolje, vec 2 dana ne povraca i nema proljev, zivnula je i pocela jesti tako da sam i ja mirnija..
    Meni su nocas poceli lazni trudovi, povremeni bolovi u ledima i par puta u donjem dijelu trbuha koji su brzo prolazili, uglavnom na moj pomak.. Kaze mi frendica da je njoj bilo tako po noci i drugi dan popodne rodila, pa cemo vidjet.. Uglavnom, moram spremiti curi torbu sa odjecom jer ce biti kod moje mame tih par dana kad cu ja bit u bolnici i srediti jos par stvari po stanu jer znam da ce mi muz bit u panici i nece znat gdje mu je glava..

Ajmeeeee deaaaaa. Biti ce da to krece polakooo hihihihi. Drzim figeeeeeeee da sve bude superrr

Hvala.. Nadam se da ce biti brzo i bez komplikacija..
    Iako sam spremna i fizicki i psihicki za porod, imam toliko stvari jos doma za napravit prije.. Hahahahha
    Ma bit ce sve ok

Mela
    29. Studeni 2017. 09:44

dea32

Tea dobrodosla..
    Moja curica je konacno bolje, vec 2 dana ne povraca i nema proljev, zivnula je i pocela jesti tako da sam i ja mirnija..
    Meni su nocas poceli lazni trudovi, povremeni bolovi u ledima i par puta u donjem dijelu trbuha koji su brzo prolazili, uglavnom na moj pomak.. Kaze mi frendica da je njoj bilo tako po noci i drugi dan popodne rodila, pa cemo vidjet.. Uglavnom, moram spremiti curi torbu sa odjecom jer ce biti kod moje mame tih par dana kad cu ja bit u bolnici i srediti jos par stvari po stanu jer znam da ce mi muz bit u panici i nece znat gdje mu je glava..

Bravo za curicu :-) Aaaa mama Dea mene već hvata panika kada čitam tvoj post. Mislim da ću biti najplašljivija trudnica koja će doći u rodilište  Sretno s tim stvarima i da sve stigneš pripremiti 

Orangina
    29. Studeni 2017. 09:44

dea32

Tea dobrodosla..

Dea bas mi je drago da je curica bolje a ti si tak smirena, lazni trudovi a ti sredujes stvari po stanu, svaka cast 😁👍 Drz se i neka bude brzo! 

Mela
    29. Studeni 2017. 09:48

@Marijana
    Čuvaj se i nadam se da će tebe viroza zaobići. 
    @Orangina
    Baš prave zimske bebice, uh stvarno se približava 

dea32
    29. Studeni 2017. 09:59

Mela

dea32

Tea dobrodosla..

Bravo za curicu :-) Aaaa mama Dea mene već hvata panika kada čitam tvoj post. Mislim da ću biti najplašljivija trudnica koja će doći u rodilišteSretno s tim stvarima i da sve stigneš pripremiti

Mela, kad krene neces imati vremena za paniku jer ces bit uzbudena sto ces bebu uskoro imati u rukama.. 

Orangina

dea32

Tea dobrodosla..

Dea bas mi je drago da je curica bolje a ti si tak smirena, lazni trudovi a ti sredujes stvari po stanu, svaka cast 😁👍 Drz se i neka bude brzo!

Hvala 

29. Studeni 2017. 10:02

Mela

dea32

Tea dobrodosla..

Bravo za curicu :-) Aaaa mama Dea mene već hvata panika kada čitam tvoj post. Mislim da ću biti najplašljivija trudnica koja će doći u rodilišteSretno s tim stvarima i da sve stigneš pripremiti

Mela draga mislim da cemo se boriti za tu poziciju najplasljivije hahhahahhahahhahaha
    Moj prag boli hmm nemam ga, ja se u stol udarim, da malo zakacim, ja odmah placem hhahahah iako dok sam igrala rukomet, igrala sam sa slomljenim meniskusom, sa zatvorenim okom,izbijenim zubom, nista nije bolilo hahhahahahahha
    A i moj strah od bolnice, ajojjjj. To je vec veci level straha i boli 😥😥

29. Studeni 2017. 10:12

Mrs. Bešić

Dalmatinkaa

Elena288

Joj cure vi sve lijepo na vrijeme. Ja taman usla u 37. tjedan… radili mi prosli tj bris na streptokok i dosli nalazi - pozitivan😓🤯😩😒 molim iskusnije mame da mi kazu malo o tome, koliko je opasno za bebicu … znam
    Samo kao da cu pri porodu primiti antibiotik …

Nemoj se nervirat radi toga puno zena je u istoj situaciji. Primit ces antibiotik i bit ce sve uredu. Nemoj se zamarat s tim. Meni su rezultati u srijedu.. ni ne razmisljan o tom 🙄

Draga Dalmatinka samo da te pozdravim, i da pošaljem pusu tebi i djevojčici 😍😍😘😘

Ejjj draga kako si??? Bas san nekidan pitala za tebeee 😍😍😍 Tebi je sad termin? 
    Bas mi je drago da si se javila 😘😘😘😘

Pixii
    29. Studeni 2017. 10:17

Tea dobro dosla, mi smo skoro terminuse, a mozda se sretnemo i u rodilistu 😉
    Dea sretno, taman da rodis danas i za vikend si vec kuci s malom srecicom 😀

29. Studeni 2017. 10:34

Evo popisa Tea :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.