Curke pa nije tak strasno, samo se zaredalo... dala mi je ginicka vaginalete i kremicu, danas sam ju pocela korisit.. nadam se vec sutra rezultatima jer ovo tako iritira 😥
Kolica kupujemo Jane i to tu neku kombinaciju 2u1, zvala sam sestricnu u bercelonu da pregleda recenzije, cak se ponudila da potrazi 3u1 pa da salje za zg... ali je sve to nekako komplicirano, a ha si mislim da sam morala kupit 2u1 kad se vec tako poslozilo.. sad ih moraju povuc iz nekog ducana da ih mi dobijemo 😁 dobili sko 30% rabata pa se ne bunim!!! A hranilica je ustvari isto 2u1 lezaljka, pa traje dugo i ima kotace 😃 kako imamo velik stan, mislim da je prakticnije malo nagt na kotace i vuci po stanu nego nosit lezaljku simo tamo 😉 to su u biti jedine stvari koje kupujemo, sve ostalo smo dobili 😄
Dea, opasno se blizi termin 😄 moja prognoza nije uspjela, ali tesko da ces uteci 🤣🤣🤣🤣 nek ti je ovaj puta sve brzo i bezbolno 😉
url=https://lilypie.com]
Joj cure vi sve lijepo na vrijeme. Ja taman usla u 37. tjedan… radili mi prosli tj bris na streptokok i dosli nalazi - pozitivan😓🤯😩😒 molim iskusnije mame da mi kazu malo o tome, koliko je opasno za bebicu … znam
Samo kao da cu pri porodu primiti antibiotik …
Elena ne znam kako to ide sa streptokokom ali je bitno da za njega znaju ☺ sigurna sam da ce sve biti dobro!!! Mislim da je antibiotik puno stetniji u ranoj trudnoci nego sada 😊
Da ja sam se nadovezala na pricu o pucanju vodenjaka i odlasku u bolnicu u prvoj trudnoci, jos sam 2u1 nadam se da ce tako i ostati bar do kraja sijecnja.
Joj cure vi sve lijepo na vrijeme. Ja taman usla u 37. tjedan… radili mi prosli tj bris na streptokok i dosli nalazi - pozitivan😓🤯😩😒 molim iskusnije mame da mi kazu malo o tome, koliko je opasno za bebicu … znam
Samo kao da cu pri porodu primiti antibiotik …
Nemoj se nervirat radi toga puno zena je u istoj situaciji. Primit ces antibiotik i bit ce sve uredu. Nemoj se zamarat s tim. Meni su rezultati u srijedu.. ni ne razmisljan o tom 🙄
Elena, streptokok vecina nas ima negdje na kozi. Sve je ok dok nam ne padne imunitet pa se aktivira (ne mora uvijek). Tako da nije to nista strasno, tebi ne stvara problem, ali beba nema imunitet kao ti pa se zato daje taj antibiotik na porodu i najcesce prode bez daljnjih problema. Testirat ce bebu na bakteriju i dati joj terapiju ako ce biti potrebno, ali ni tp nije kraj svijeta.
Frau, Dalmatinka , Dea hvala cure . Ma sad kad sam se informirala smirila sam se . .. zelim vam lijepi negativni rezultat 🤗 al na prvu se covjek prepadne kad nije informiran😐
@Elena normalno da se prepadnes ali uz antibiotik ce biti ok kao sto su druge zene napisale, nemas brige 😊
@Frau ajoj sad te i to muci, bas bezveze, zato ja uvijek uz antibiotik i probiotik bas zato sto sam jako osjetljiva i uvijek bi neka gadost bila.
Meni ce ova beba rebra polomiti, jucer one jake kontrakcije, danas me lupa kao da zeli kroz utrobu izaci 😖
Ma ja pijem stalno kefir, i svaku tabletu sam uzela sa kefirom... ali nije imalo efekta 😑 no dobro, sta je tu je , nek je svo zlo u tome i ne vratio se mastitis ni sad ni u dojenju 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji