Jao cure jos i viroze… Nadam se da vas nece uhvatit. Sretno!!
Jutro..meni dragi boluje tri dana..samo da ja sad ne pokupim..Frau sretno danas da se ne nacekas dugo u Petrovoj..
Dobro nam dosla Tea! Dva deckica, bas super, moci ce nositi robicu od brata 😊
Cure bas mi je zao sto vas muce viroze, zgaravice… Mene toliko boli dole bas vagina, kosti, ne mogu sjediti, maternica se stiskala cijelu noc 😔
Mela hvala na popisu, vidim dvije bebe iduci tjedan mozda 😉❤
Nema na čemu, nisam odavnoDa, naredni tjedan su predviđeni termini pa budemo vidjeli. Svakako od srca im želimo svu sreću i da sve prođe u najboljem redu.
Uh draga to je sigurno sve normalno, obzirom da se tijelo već priprema za porod.. Ti se čuvaj koliko možeš i odmaraj svoje tijelo, jer je to sigurno najpotrebnije.
Prve zimske bebice, samo da sve bude u redu, brzi porodi i zdrave bebe i mame 😊
Mislim i ja da je normalno, na pregledu sam zatvorena a beba je glavom dole pa se gura. Rekli su da ce jos vise boliti ali eto meni kroz glavu stalno prolazi da cu roditi prijevremeno, glupi strahovi.
Cuvam se koliko mogu, hvala draga 😘
Ajme Marijana i kod tebe viroza, nadam se da neces pokupiti. Neznam dali se moze to izbjeci kako 😷
Drage moje nedajte se. Bas mi je zao zbog tih viroza ahhh. 🙁
Tea dobro nam dosla 😊
Frau javi nam situaciju obaveznoo. 🤞❤️
Marijana pa ti i ja smo tu sa terminima 😁😁
Dazi i Marijana07-vasi termini oko mog rođendana. Mozda bude bas 08.01! :)
Samo neka sve prođe sto brze i bezbolnije! :)
url=https://lilypie.com]
Tea dobrodosla 😊 kako ste se vec raspisale... 3 strane a 9 ujutro 😄 mora da sam ja trudnica koja najdulje pajki 😁
url=https://lilypie.com]
Tea dobrodosla..
Moja curica je konacno bolje, vec 2 dana ne povraca i nema proljev, zivnula je i pocela jesti tako da sam i ja mirnija..
Meni su nocas poceli lazni trudovi, povremeni bolovi u ledima i par puta u donjem dijelu trbuha koji su brzo prolazili, uglavnom na moj pomak.. Kaze mi frendica da je njoj bilo tako po noci i drugi dan popodne rodila, pa cemo vidjet.. Uglavnom, moram spremiti curi torbu sa odjecom jer ce biti kod moje mame tih par dana kad cu ja bit u bolnici i srediti jos par stvari po stanu jer znam da ce mi muz bit u panici i nece znat gdje mu je glava..
Dazi i Marijana07-vasi termini oko mog rođendana. Mozda bude bas 08.01! :)
Samo neka sve prođe sto brze i bezbolnije! :)
Moguce je svakako tea hehehh 😁
Vidjela sam da si na temi rodiliste u puli pitala sta se treba ponijeti, ja imam spisak sa tecaja iz Pule, klokanica jedna ga je stavila, pa ti ga lako stavim. 😊
Tea dobrodosla..
Moja curica je konacno bolje, vec 2 dana ne povraca i nema proljev, zivnula je i pocela jesti tako da sam i ja mirnija..
Meni su nocas poceli lazni trudovi, povremeni bolovi u ledima i par puta u donjem dijelu trbuha koji su brzo prolazili, uglavnom na moj pomak.. Kaze mi frendica da je njoj bilo tako po noci i drugi dan popodne rodila, pa cemo vidjet.. Uglavnom, moram spremiti curi torbu sa odjecom jer ce biti kod moje mame tih par dana kad cu ja bit u bolnici i srediti jos par stvari po stanu jer znam da ce mi muz bit u panici i nece znat gdje mu je glava..
Ajmeeeee deaaaaa. Biti ce da to krece polakooo hihihihi. Drzim figeeeeeeee da sve bude superrr
Sortiraj odgovore
Najstariji